lauantai 21. marraskuuta 2015

so-me aforismsTämä kuva toimii ihan helvetin hienosti persoonallisuustestinä ennenkaikkea naisille.

On ne naiset, jotka jakavat tällaisia kuvia sosiaalisessa mediassa, sitten on ne naiset, jotka suhtautuu näihin täysin neutraalisti ja sitten oon minä, jolle puhkeaa välittömästi Tourette ja syntyy hetkellisen aivonyrjähdyksen lomassa kouluampujageeni ja transseksuaalisuus, jonka seurauksena aloitetaan hormonikuuri, vihanhallintakurssi ja varataan matka pippelin rakennukseen Liettuaan.

Mä melkein osaan kuvailla ne naiset, jotka jakaa näitä. Jotkut on jopa ihan kivoja ja fiksuja ihmisiä, mutta sitten niillä on tää heikko kohta.

Voisin kuvitella noin niinkuin itsekin (vielä toistaiseksi) naisena, että näitä jaetaan aina jonkun arjesta poikkeavan tapahtuman äärellä esim. treffiohareiden tai jonkun ärsyttävän nartun piilovittuilun paljastamiseksi, mutta voi jumalauta ihan oikeasti, kun mulle tulee vaan mieleen ne Cheaters-sarjasta etusormea heiluttelevat petetyt mustat ghettomuijat, jotka seuraa kameraryhmän kanssa poikaystäväänsä katsottuaan ensin läpi kaikki sen viestit ja sähköpostit ja kalenterit ja tallennetut tv-ohjelmat. Just ne, joilla on vähän liian pienet rintsikat ja vähän liian lyhyt paita ja vähän liian matalat verkkarit, linttaanastutut feikki-Uggit ja joku nuhjunen Guessin glitteriveska ja ne juoksee kaks kättä oudosti viuhuen päin ja huutaa jotain, että älä koske mun mieheen ja likanen skänkki älä revi mun vaatteita.

Nää on lampaita suden vaatteissa.. tai ainakin jonkun vesikauhuisen koiran vaatteissa. Nää laittaa tän kuvan sosiaaliseen mediaan, jonka jälkeen syö litran jätskiä, juo neljä pulloa viiniä ja soittaa niille, jotka häntä ovat nyt loukanneet ja haukkuu ne pystyyn tai menee heittämään tiiliskiven niiden ikkunasta tai naarmuttamaan niiden autoa tai muuta "kivaa" ja sit huutaa putkassa koko yön syyttömyyttään. Sitten aamulla ne menevät nuhtelun ja pizzerian kautta kotiin ja avaavat pizzalaatikkonsa, tietokoneensa ja sydämensä ja etsivät sieltä jostain jonkun lohduttavan aforismin ja jakavat sen sosiaaliseen mediaan.


Hetkinen... Nyt kuulostaa tutulta. Vähän liiankin tutulta.. Oho! Onpas kello paljon! Huhhuh! Ei mulla muuta! Hehheh! Moiii!t. Kauko

3 kommenttia:

  1. "Voisin kuvitella noin niinkuin itsekin (vielä toistaiseksi) naisena"

    Mä en muuten ala, jos susta tulee joku sukupuolenvaihdostransubiatch.

    piis and luv

    VastaaPoista
  2. Hieno ja hyvin kuvainnollistava. :)

    VastaaPoista