keskiviikko 21. joulukuuta 2011

19. luukku

"Totuus on todellakin todellisuutta."


Joulu on oven takana. Eki istuu sohvalla syöden nuudeleita suoraan kattilasta ja kuunnellen yläkertalaisten tappelua. Laulunopiskelijana pitäisi olla onnellinen mekkaloivista naapureista. Mut ei, ei osaa olla. Kaikkea hyvää sinne yläkertaan! T: alakerran kiekuja.

 Taas puhuttiin Kaukon kanssa puhelimessa! Joka päivä me näköjään tehään sitä! Oon jo hieman sillä kantilla, että kyseessä on nk. turvapuhelut. Jos on mogannut jotain tai on muuten vain paska fiilis ja tuhoisat ajatukset, on hyvä, että joku tyyppi elää langan päässä ja on aina valmiina kertomaan mielipiteensä.
  Huh, saiskohan meidän puheluista jonkun "Vuoden lähiöakti"-palkinnon?? Voi hyvinkin olla.

 Kauko on just jees. On moni muukin, ja näin joulun allahan viimeistään pitäisi muistuttaa tykättyjä. Se olkoon seuraava projektini! Tekstiviestit kunniaan! Näin ajattelivat jo kolme itämaan viisasta tietäjää! Käsittääkseni..

 Okei. Mä oon nolo isin ja äidin tyttö; eka puhuin terapiapuhelun äitin kanssa ja sit laitoin teiniangstia tihkuvan viestin iskälle. Olin jo superhuolissani ku iskästä ei kuulunut mitään, taisin laittaa mudellekin viestin, jossa murehdin asiaa. Ja sit. Sit. Nyt menee jo tunnustuksiin. PIIP, PIIP.
 Luin iskän viestin ja rupesin itkemään.
 Sillon kun odottaa huutoa/raivareita tai ojentamista, ja saakin "No mitä, täällä on ruuvat jouluna että tulloo vaan syömään t iskä"-viestin, niin oh, liikuttuuhan sitä. 
  Varsinkin kun on hirveesti frendejä, joiden iskä on jo mennyt. RIP all <3
 (PS. siskot, mulla, iskällä ja äidillä on salaisuus. Ja te ette sitä saa tietää, ellette tän bloggailun myötä soita ja kysy asiasta. Näin saan myös tietää, luetteko oikeesti vai ootteko vaan "aa, se on just kiva blogi")

 Jengi tuntuu olevan hirmuisan joulupäissään! Shoppailua, leipomista, suunnitelmia sun muuta. Noh, ihan kaikille tiedoks, Eki ei oo ostanu yhtä ainuttakaan lahjaa, leiponut yhtään piparia, mutta kostoksi tästä, lupautui olemaan joulupukki. Siis wtf. Oikeesti. Joo Eki on joulupukki siskonpojille. (toivottavasti ne ei lue tätä!) Et HO HO HO vaan kaikille! Jumalauta, mä oikeesti esitän pukkia muutamalle minimiehelle. Voi saatana.
 Onneks saikuttelu on vieny ajantajun, eli en edes tiedä millon se hiton aatto on. Tulkoot sit ihan yllätyksenä "Sähän lupasit"-asenteet. Mä hoidan, mä hoidan.

 Jouluruokaan kyllästyy puolessa tunnissa, lahjat on avattu kymmennessä minuutissa, joulurauha rikotaan viimeistään lähikapakin jatkoilla ja kynttilät tappaa. Mut silti, on siinä jotain siistiä joka vuos sovittaa se aaton aikataulu siskojen kaa koska "jossain vaiheessa faija hermostuu kuitenki. syödään äkkiä ja lähetään." Ja vaikkei ite ois lahjoja ostanut, niin avata se mudelta saatu ajatuksella hankittu paketti. Jotain idylliä.
  Ja ennenkaikkea, mä vihaan lapsia, mut onhan niiden jouluilossa jotain kadehdittavaa! Ne hölmöt OIKEESTI uskoo joulupukkiin :)

 Nyt alkaa mennä sillai siirapiks, että paree lopetella. Kaukeli-Kuukeli ei vieläkään bloggaa (I know why, you don't), mut eks tää loppuvuos mee ihan kivasti Ekinki seurassa? Hä? Ai ei vai? Mitä? HOMO! Teenage-Eki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti