perjantai 16. elokuuta 2013

Mobiiliblogosfääri!

Meikä bloggaa kännykällä! Tai siis voiko iPhonea edes kännykäksi sanoa niin on kuulkaa hieno vempain! Miten helvetissä oon ikinä pärjännyt ilman tätä?

Polvivammaisena oon maannut neljä päivää sohvalla ja laiskalla katseella seurannut vuoroin yleisurheilua ja tv-shopia. Onhan jälkimmäinen silloin vakuuttava, mut vähä epäilen tulisko silti niinkään höyryteltyä verhoja tai treenattua 6 kertaa viikossa 45min vapaaottelijoiden kehittämää treeniä.. 

Eki teki ensivisiittinsä tänne pahamaineiseen Kurviin, toi vaaleanpunaisia neilikoita (neilikat on lemppareit) ja jonkun Olariräppiflyerin, johon oli laiitanut allekirjoitukseksi Berger ja valitteli post-itien loppumista. Well, fuck you and FUCK YOU! 

Buranan voimalla linkattiin tyyppaamaan Soul Kitchen ja aiva hyvää oli. Blogin teemalle uskollisena Eki veti safkat suoraan kattilasta. 


Päivän jännitysmomentti olikin toi Mitä kannen alta paljastuu?-leikki.. 

Siitä suoraan McJälkkärille eli jätskit ja kahvit kouraan ja nuorisotalon portaille vetää röökiä ja juoruumaan kaikista urpoista, jep, varmaan just sustakin, mut älä maindaa, ku itekin kuitenkin. Niistä riitti muuten yli kolmeks tunniks päiviteltävää, että hyvä hyvä. 

Nyt toi J-man tuli tohon jotain sähläämään eli kattellaan paremmalla ajalla! Hitto kuin kätevää tää mobiilioperaattoriblogosfäärimeininki! Josko tää kiihdyttäis päivitystahtiakin? 

t. Kauko

3 kommenttia:

 1. Mua nyt hämää kun ei näe mitä tossa pinissä lukee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä lukee: Miksi vihaat?

   Se on osa Ei vihapuheelle-kampanjaa, jossa olin vapaaehtoisena viime viikonlopun Flow-festareilla.

   t. Kauko

   Poista
 2. Em mä vihaa. Mitään enkä ikinä.

  VastaaPoista