torstai 9. toukokuuta 2013

VYÖLAUKKUKESÄ 2013!

Hola!

No ehkäpä mä nyt tässä yritän kitkutella eteenpäin, vaikkei tällä blogilla tunnu olevan sen enempää asiaa kuin kirjoittajiakaan. Tääkin on oikeesti vaan robotti, joka kirjottelee tässä sillä aikaa, kun Kauko vetää tsintonikkia jossain Roskapankin terassilla.

Paitsi, ettei vedä. Kauko on töissä. Tähän mennessä läpikäytyjä aiheita ovat MM-jääkiekko, uskonto, avaruus ja maailmankaikkeus. Lisäksi ollaan katottu eri mallisten miesten ja naisten kuvia netistä ja mietitty mikä on paras. Ite preferoin käärmemiehiä. Niin on kuulkaa vitun nättiä tollanen, ettei edes tyynyä tarttis, kun ton vieressä nukkuis. Ei edes väliä kummalla puolella nukkuis.

Eilinen MM-jääkiekkohäviöhän tunnesti korpeaa aivan helvetisti. Voi kuulkaa, jos toi koopra oli nättiä niin ette tiiäkään kuinka nättiä, kun meikäläinen häviää MM-kiekossa. Ei siitä sen enempää. Onneks noi skabat on vain kerran vuodessa.

Jotain lievää PMS-skitsoilua on ilmassa muinakin kuin pelipäivinä. Yks aamu istuin metrossa ja joku tappajan näköinen mies oli jo siellä vaunussa, mutta vaihtoi paikkaa kesken matkan ja sillä oli iso kassi, josta se kaivoi (ensin tietysti luulin, että kokoaa siellä jotain hirvikivääriä tai muuta lahtausvehjettä) jonkun itäeurooppalaisen old school-mallisen terroristiläppärin ja alkoi siis kesken matkan jotain säätämään. Olin ihan varma, että mun viimeinen näky tulee olemaan hirveellä paineella räjähtävä metrovaunu ja sain jo itteni lietsottua kauheisiin ahdistusskitsoihin, mut sit se jäi pois eikä se räjähtänytkään.

Siitä jumalan hylkäämästä tunnelista päästyäni soitin äitille ja kysyin, että mitä se oli se hermosto-/pms-vitamiini niin se oli kuulemma b6 heksavit 300mg, mutta sitäpä ei lällällää enää saakaan, mutta apteekkiin kun menee ja pyytää vahvinta bkutosta mitä kaapista löytyy niin avot ja on hyvä mieli ilman reseptiä.

KVG.

Tietenkään en eilen muistanut hakea ja tänään ei saa, kun on joku tyhmä pyhä.

J-man hyppäsi aamulla junaan retiisinpunaisin silmineen (sen kisastudio jatkui Piritorin huudeilla noin kolmeen asti yöllä) ja paineli loppuviikoks johonkin lähelle susirajaa. Eroahdistusreaktiona ostin itselleni vyölaukun.Tosi tarina. TADAA!

Aion nostaa vyölaukut takaisin maailmankartalle! Tän kesän kuuminta hottia!

t. Kauko

2 kommenttia:

 1. Niittiä ja nahkaa. Jee. Miten mulle tulee tosta mieleen Pulp Fictionin Gimp-kohtaus.


  vinkki:

  iherb.comista saa tilattua vitamiineja ihan järkihintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dårka hyiii, senkin tuhmeliini!

   kiitti:

   vinkistä. Käynpäs katsomassa.

   K

   Poista