perjantai 29. marraskuuta 2013

Tiedotustilaisuus

Kauko juo aamukahviaan ullakkohuoneistonsa työtilassa. H-hetki on lähellä. Kohta on astuttava suuren ihmislauman eteen puhumaan. Jännittää. Elämäni ensimmäinen tiedotustilaisuus, Kauko maistelee sanaa suussaan. 

Alkusyksystä hankittu koira on nyt jo melkein viisi kuukautta. Tuossa se selän takana tyynyänsä haistelee. Eilen jahtasi hississä häntäänsä niin, että meinasi raukalla tasapaino pettää. Fiksu koira kuitenkin jahtasi myös toiseen suuntaan ikään kuin tasapainottaakseen. Löi sitten päänsä hissin seinään, kun heilutti. 

Mutta en mä siitä aio puhua. Ei se ole päivän polttavin puheenaihe. Ei häntäänsä jahtaavan koiran tarina tiedotustilaisuutta vaadi. 

Tänään olisi saunavuorokin. Ai jumalauta. Kyllä saunavuoro palauttaa staran kuin staran takaisin maan pinnalle. Mä oon aina sanonut, että jos haluatte nähdä suomalaisen vartalon koko upean kirjon, menkää uimahalliin. Sinne ei ole photoshop vielä ehtinyt. Mummut nakkaa tissit olkapäille ja potkasee kantapäällä takas pesun jälkeen. Siellä on naisillakin vielä pimpissä karvaa. Tämä saunavuoro on kuitenkin taloyhtiön. Sinne sitten illan pimetessä hipsitään tosta pihan poikki ja hirveessä kännissä tuntia myöhemmin rymytään takas. Ei tietenkään rymytä, se oli pieni vitsi. Mä oon kato tällainen vitsailija.

Joo, ei. En mä kyllä voi mistään kännäämisestä vitsailla siellä. Oon hyvin äkkiä koko kansan juoppo ja siihen me ei pyritä. Haluaakohan ne sen kummemmin kuulla saunavuorostakaan? No nytkö ton koiran pitää päästä ulos, vaikka tiedotustilaisuus on ihan hetken kuluttua? Äh. 

Prrr. Prrr.
- No?
- No? No sitä vaan, että täällä on Piritori täynnä toimittajia. Aurinkokin näyttäytyy, pitäiskö sunkin?
- Joojoo, mä oon jo hississä. Hoidetaan tää nyt vaan äkkiä alta pois. Mulla on se lääkäriaikakin puol kahdelta tänään. 
- Syytä onkin mennä näyttää tota kurkkuas, tyyppihän kuulostaa ihan Cheekiltä. 

Piritori todentotta on täynnä väkeä. Kauko kuuntelee verhon takana bäkkärillä toimittajien supattelua ja spekulointia tiedotustilaisuuden sisällöstä. 

- Se on varmaan hurahtanut uskoon. Onhan siitä nyt viitteitä ollut aiemminkin, epäilee Kirkko ja Kaupunki-lehden toimittaja.
- Oiskohan se saanu levydiilin? Kyllähän sillä skillsejä riittää, kun se niitä jotain räppivideoitakin on jakanut, Rumban toimittaja supattaa.
- Mitä, jos ne lopettaa? Apua! Mitä, jos ne oikeesti lopettaa koko blogin tai mitä Kauko jättää Ekin tai lopettaa ja poistaa kaikki arkistotkin? inahtaa joku hädissään lauman keskeltä.
- Hiljaa! Nyt se tulee. Shhh! Hiljaa nyt saatana!

- Sitten. Nyt. Kuitenkin. Tänään. Mä ajattelin ilmottaa jotain kuus kertaa jäähallia isompaa. Niinku biisissäkin sanotaan niin kelasin rokkaa ens vuonna stadionÄH MITÄ HELVETTIÄ JÄTKÄT? Ei tää oo mun puhe. Kenen puhe tää on? Kuka mokas? Kukamuumuka? Nyt meni ihan pohja tältä, jumalauta! Mun piti tulla tänne ja kertoa kuinka mä aion ainakin kerran blogata vielä ennen joulua. 

Amatöörit. Aivan paska koneisto.Kauko

6 kommenttia:

 1. Hieno tiedotus!

  -kummitus-

  VastaaPoista
 2. Jään odottelemaan henkeäni pidätellen!!! (Että jos arvostat yhtään mun henkeäni, niin teet sen aika pian).

  VastaaPoista
 3. Inflatable products, also known as inflatables are the latest craze among children. Mount
  Airy provides the perfect place to relax, have
  fun, eat, swim and play in a single destination. Also a part of the 50th birthday party mix should be some equally awesome party
  favors, to give as prizes to game winners. Faure turned the store over to the
  Bertrand Brothers a few decades after opening it, and the Bertrands got their
  own printing press, held workshops on printing and writing, and even have their own font.
  You are not asked for a sign up amount or a registration fee for bringing the best of movies world into your PC.  Check out my web site; fun and function coupons

  VastaaPoista