maanantai 8. heinäkuuta 2013

Hyvät ja huonot uutiset?

Mä oon lähiaikoina uskaltautunut taas noiden iltapäivälehtien sivuille aamukahvin ohessa ja kyllä vaan täytyy sanoa, että maailmassa monta on ihmeellistä kävijää.

Ääripäinä toisistaan on nyt parina aamuna seikkailleet Cheek ja brasilialainen jalkapallo.

Eilen tosiaan luin uutisen, jossa jalkapallotuomari jossain kaukana Brasiliassa oli antanut pelaajalle punaisen kortin, mutta pelaaja oli käynyt louskuttamaan asiasta eikä suostunut poistumaan kentältä. Tuomari ratkaisi tilanteen - luonnollisesti - puukottamalla tätä pelaajaa, joka sittemmin kuoli matkalla sairaalaan. Tästä pillastuneena katsojat, ts. ystävät ja perheenjäsenet (mulla ois varmaan about sama yleisö, jos pelaisin jalkapalloa, niin hyvä oon siinä lajissa), kivittivät tuomarin kuoliaaksi, sitten paloittelivat sen ja löivät sen pään seipään nokkaan.

What the actual fuck?

Brasseissa tota kutsutaan varmaan äidin maidon mukana tulleeksi temperamentiksi ja tuliseksi luonteeksi, mutta suomalaisena keittiöpsykologian jatko-opiskelijana suosittelisin alkuun nyt edes jotain vihanhallinnan alkeiskurssia. Saisivat varmaan perhealennuksenkin.

Sitten tää toinen ääripää; Cheek.

Kattoks kukaan sitä Vain elämää-sarjaa? Joo, en mäkään tietenkään, mutta siis olihan se nyt tosi rajoittunut tyyppi siinä. Silitti hirveessä kurissa siellä jotain kalsareitaan ja samalla kun muut makas jossain noitapiirissä lattialla makuupusseissa ja haki Katri Helenan johdolla kolmannen asteen yhteyttä kuolleisiin sukulaisiin ja metsän eläimiin, Tsiikki vielä pähkäili, että pystyyks se edes menee sinne pussiin sisälle, koska se on vissiin käytetty. Awww, aatteleekohan se naisistakin samalla tavalla?

Tänään se kertoi Iltalehden uutisessa kuinka levyn tekeminen on rankkaa ja kuinka jokaisen levyn kohdalla tulee jossain vaiheessa se fiilis, ettei tästä tuu yhtään mitään. Viime perjantaina se oli sitten romahtanut himassa ja huutanut aargh.

Oikeesti? Romahtanut ja huutanut aargh?

Uskomatonta mielen ja tunteiden hallintaa. Sielläpäin mistä mä tuun romahtaminen näyttää hieman erilaiselta ja pitää sisällään jotakuinkin samat viisi vaihetta kuin suremisessa.

kieltäminen
viha
kaupankäynti
masennus 
hyväksyminen

Niin, että voitko Cheese hei romahtaa kunnolla? Tai edes sillain pienesti isommin vaikka CAPS LOCK päällä tähän tyyliin: AARGH!

Nyt täytyy alkaa heitteleens riepuja reppuun, koska huomenna tarvii matkustaa pitkälle Kroatiaan saakka! Hui! 


zenisti joors,
Kauko2 kommenttia:

  1. Kauko hei, älä ny. Tsiikkihän oli oikeastaan aika liikkis, kun ei mennyt käytettyyn makuupussiin. Sehän todistaa että jätkä on hygieeninen. Se ei varmaankaan haise. Miehessä ihan kiva ominaisuus. No, miksei naisessakin.
    Tost brassitouhusta sanoisin, että ei kande mennä ulkomaille, eikä ainakaan jalkapallomatsiin. Ai mut hetkinen, mähän olin kerran matsissa ulkomailla ja olikin ihan hyvä järjestys ja rauha. Niin, et mee vaa reissuun. Hyvää sellaista!

    VastaaPoista
  2. Viime aikoina. Kake. Viime aikoina... Ei lähiaikoina, jos on tarkoitus viitata menneeseen. Piis.

    VastaaPoista