torstai 21. helmikuuta 2013

Fanipostinkirjoituspenkkejä Piritorille!

Pakko sen verran jatkaa tota edellisen kirjoitelman teemaa, että tuun ja linkitän tänne viimeisimmän postauksen runotytön vihapuheista, kun nyt osui silmään iltaisella blogivaelluksellani. Muuten en oo perehtynyt tyypin teksteihin. Saattaa olla hyviäkin. Mene(n) ja katso(n).

Tänään on ihan perusmeininki. Eki soitti. Joku oli tiputtanut postilaatikosta sille (uhkaavan) fanikirjeen. Kävin katsomassa asuntoa. Varmuuden vuoksi. Se ei kolahtanutkaan ihan niin kuin odotin. Sillä aikaa yksi toinen meni ohi. Kotiin päästyä olin vähän, että hakunamatata matafaka, mutta sit sain tekstarin, että tarjoamme teille asuntoa piritorilta. No vittu kiiTOS! Onko siellä edes penkkejäkään? 


Sit kävi niin, että se asunto oliskin ullakkohuoneisto. Parvekkeella. Hintahaarukassa. Juukenttitalossa. Peruskorjatussa. No mä soitan aamulla ja tuun käymään. Okei. Lidlikin ois vieressä ja J-man vois mennä alakerran thaikkuleipomoon ja tulla kotiin häpi endingille. We'll see.

Oon polttanu kaks päivää sähkötupakkaa. Pientä levottomuutta havaittavissa, mutta yllättävän okei. No oon mä parit hatsit välistä pummannu, kun toi yks kessuttaa. Eilen poltin aamulla yhden tupakin. Kattellaa ny tätä kans. En ala hehkuttaa mitään.

Hyvää illanjatkoa!

t. Kauko


6 kommenttia:

 1. Mä näin ton penkkijutun viime kesänä, mutta en enää muista kuvasinko...Tsemppiä kämpään sijainnista huolimatta tai just siks..! \o/

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Kauko! Sekä tup. lopettamiseen että kämp. etsimiseen.

  VastaaPoista
 3. Mä tiedän että te luulette tietävänne kuka olen. Tämä ei jää tähän.

  VastaaPoista
 4. Hah! Täällä hiukka sama linja. Poltin tänään kolme rööki vähemmän kuin yleensä. Pikku hiljaa väsyttämällä nujerran tämän nikotiinipirun sisästäni! Ja noin yleensä ja muutenkii elämä on ihan laiffii!! Silleen elettävää, juu nou?

  VastaaPoista
 5. Ai tuleeks meistä melkein-naapureita? Ehkä!

  VastaaPoista
 6. Kiitosta vaan oikein kovasti kaikille tsempeistä! Itsehän olen juhlinut vuokrasopimuksen allekirjoittamista perjantaista lähtien Noroviruksella.

  Kauko

  VastaaPoista