lauantai 7. tammikuuta 2012

Pillusta.

Jou!

On lauantaiaamu ja lunta maassa. Tulin aamuvuoroon ja kantapeikot hitaasti täyttävät pöytiä ja ostavat yhden bissen tunnissa. Elämä on. Hidasta ja paikallaan polkevaa. Kysyin aiheita blogiin ja sain vastaukseksi, että Pillu. Pillu ja Morrisey. Sanoin, etten tunne Morriseya ja mitä minä nyt voisin Pillustakaan sanoa. Niin, oikeastaan Pillusta ei voi sillain mitään sanoa ja silti siitä olisi niin paljon kerrottavaa, totesi aiheen ehdottaja. Kuunneltiin Hanna Ekolan Villihevosia ja kuuntelin kuinka miehet puhuivat ruokavaliosta kuin naiset. Itse vedän nachoja aamupalaksi. Se siitä ryhtiliikkeestä ja roskaruokalakosta.

En mä tosta Pillusta osaa niin kirjoittaa. Pillu on ihana asia. Jokainen Pillu on erilainen ja ainutlaatuinen. Joskus Pillu haisee, joskus Pillu tuoksuu. On isoa Pillua ja pientä Pillua. On löysää Pillua ja tiukkaa Pillua. On karvaista Pillua, kiitorata-Pillua ja posliini-Pillua. Joskus Pillusta tulee verta, joskus pissaa. Pillusta saa niin nautintoa kuin harmiakin. Joskus Pillua kutittaa ja joskus Pillu on märkä. Joskus Pillua masentaa ja joskus Pillu on ihan fiiliksissä. Pillusta tykkää miehet ja naiset. Lapset tykkäävät tutustua omaan Pilluun ja joskus kaverinkin Pilluun ja silloin Pilluun saatetaan työntää jotain hassua esim. barbin jalka tms. Vanhempana Pilluun voi laittaa muita juuri Pillua varten suunniteltuja tavaroita. Pillu on hyväntahtoinen, se ei yleensä halua kenellekään mitään pahaa. On kuitenkin ihmisiä, jotka haluavat tehdä Pillulle pahaa, mutta sellaiset ihmiset pannaan vankilaan. Pitäkää Pillustanne huolta ja kaikki Pilluttomat: Hankkikaa Pillu ja pitäkää siitä huolta ja rakastakaa sitä! Älkääkä väittäkö, ettette saa Pillua. Maailmassa on monta miljardia Pillua, joista ihan varmasti joku käy myös juuri sinulle.

edit.

Sain välittömän huomautuksen sähköisesti, että unohdin totaalisesti mainita rumat Pillut ja kauniit Pillut sekä sen, että Pillu on elämän lähde. Uusi elämä näkee ensimmäisen auringonsäteensä Pillusta. On olemassa turpeita Pilluja ja laihoja Pilluja. Epämuodostuneita Pilluja ja Pilluja, joista ei oikein tiedä, ovatko ne Pilluja ja mitä ne ovat..

"kattelin mielenkiinnosta ku sattu silmään yhdellä aikuisviihdesivulla bodarimuija pornoo ni sen muikan klitoris näytti ihan oikeesti samalt ku mun dikki löysänä" - lainaus huomautuskeskustelusta

Nyt mä ajattelin etsiä internetistä vastauksen siihen kuinka simpukan sisälle muodostuu helmi. Aatella, että palkka senku juoksee tossa taustalla koko ajan. Välillä vähän hävettääkin.

Kauko Pilluineen.