maanantai 30. tammikuuta 2012

Only way worth living if somebody is loving you

Mulla on musanvaihtokamu. Vähän kuin kirjekamu, mutta vaihetaan hyviä ja huonoja musiikkeja lähinnä sosiaalisessa mediassa. Sen ansiosta löysin aikanaan God is an Astronautin ja nyt viimeisimpänä artistin nimeltä Lana del Rey. Ihana. Ihana just sanan kaikissa sävyissä ja merkityksissä.

Ollaan koiran kanssa vikaa iltaa. Eki tulee huomenna. Ikävä molempia, vuorot vaan vaihtuu. En olis arvannu saavani noin ihmeellisen ystävän. Vähän unelias tunnelma. Kuunnellaan Lanaa, kamomillatee on tossa kupposessa, juustoleivät jo matkalla kohti huomisaamua. Mittailen tässä kuumetta, jota ei ole vielä mainittavaks asti, mutta kyl sen jo tuntee.

Mä luulen, että mun poikkis tykkää musta aika paljon. Sekin tuntuu ihan pumpulilta.

Ei mulla oo mitään asiaa. Tänään on ihan hyvä päivä sillai omalla tavallaan. Huomenna mennään kattoo Taakibörstaa Kutoselle. Haaviston tueks kaiketi. Facebookin puolella on käynnissä suuri eläimiin sekaantumis-keskustelu. Haluisin silti koiran. Ihan eri tarkoituksiin tosin. Ja kameran.

Katoin eilen katsomosta Terra Nova-ohjelman ekan jakson. Se oli ok. Aika perusmaanantai. Vapaapäivä. Käytiin Alppipuistos jolkottaa. Elämä on. Päivä päivältä. Tämmöstä tää on. Möllöttelyä. Ihan jees. Kohta saa mennä nukkumaan ja sehän on kans ihanaa.rakkaudella Kauko

ps. anteeksi, olen ollut vähän laiska vastaamaan kommentteihin. se ei silti tarkoita, ettenkö iloitsisi niistä. yritän muuttaa huonoja tapojani. 

1 kommentti:

  1. Lana on aika hyvä uutuus, paitsi ei just tämä biisi. Kuuntelin tuubista jonkin paremman.

    VastaaPoista