maanantai 25. kesäkuuta 2012

My candle burns out long before...

Nyt sataa vasta kolmatta päivää putkeen! Eiks oo huippua? Must on! On ihan niinku sikahuippua toi sade! Ihan mieletön fiilis mennä tuolla keskustassa avokkaissa ja röökiä ei saa syttymään ja mekko hulmuaa kivasti tossa korvien tasolla ja perse näkyy puolelle Kampin metriksen perus spugeposselle samalla kun akku loppuu ja ratikka tulee ja sateenvarjo pyörii ympyrää, mut tupakka kuitenkin on just syttynyt seitsemän miljoonan yrityksen jäljiltä. Mahtavaa! Saisko lisää tätä?

On niin kiva istua täällä sisällä näin keskikesällä ja kattella ku sade ropisee ja tee tummentaa kupin ja hampaat. Voi että, ihan niinku mielettömän ihanaa! Tulee ihan syksy mieleen ja syksyhän on kans tosi ihana, kun voi liukastella lehtiin ja koiranpaskaan tuolla harmailla kaduilla ja sit kaikki toi ekassa kappaleessa mainittu. Itseasiassa toihan kuulostaa melkein talvelta. Tai keväältä. Tai siltä, että asun Iso-Britanniassa. Ihanaa! Koska mähän rakastan brittejä. Mä rakastan niiden värittömiä ja koruttomia murhamysteereitä ja sit sitä Harrya kans, kun se oli niin komea siinä natsipuvussa. Mä rakastan niiden hevoshampaita ja punaista tukkaa ja sitä miten ne käyttäytyy ulkomailla. Voi että, kuulkaa niin hyvätapaisia turisteja saa hakea.

Ja Dianaa.

Ei saa unohtaa Dianaa. Sen takiahan mä aloin tätä kirjottamaankin, kun katsoin tuossa teen tummentamine hevoshampaineni ulos ikkunasta sateenropinaa ja kuuntelin Eltonia ja sit mä ajattelin, että mä olin ihan ku Marilyn tänään päivällä ja ihan niinku Diana nyt illalla - oman palatsini vanki ja ulkona vain kylmä ja sateinen Iso-Britannia. Harmi, että J-manin korvatulehdus on jo parantumaan päin ja laskenut toisen korvan hörötystä niin, etten voi enää kutsua sitä Charlesiks. Päätin alkaakin kutsumaan sitä DoDiiks, koska se asuu niin lähellä Westendiä ja sekin on englantia ja tarkottaa niinku sitä paikkaa, missä länsi päättyy. Pitäiskö mun sytyttää kynttilä tohon ikkunalaudalle niin se vois sit lepattaa siinä ihanasti niinku candle in the wind, mä mietin, mutta sit mä mietin, että ehkä mä en, koska mun candle burns out long before my legend ever will, joten eihän siit ois kansalle sillai lohtua.

Tiedätteks te sen ihanan biisin, joka yhdistää Marilynia ja Dianaa ja kynttilöitä ja Iso-Britanniaa ja oikeastaan koko maailmaa? You didn't see this question coming, right? Se on kans englantii ja tarkoittaa, että pitäiskö meidän nyt vaan olla ihan irti ja kuunnella se biisi ja tarttua toisiamme kädestä niin ehkä noi synkät pilvet väistyy ja aurinko tulee esiin ja polttaa meidän sielut tuhkaksi ja sit tulee galaksien välinen sota ja imperiumin vastaisk-äh


Tai ehkä me vaan varataan Dodii-J-manin kanssa joku tällanen ihana rantaloma ja jätetään tää sateinen kylmä Iso-Britannia vähäks aikaa. Tehtäs Bobypainting-juttuja eli maalattas niinku kehoo ja ehkä ostettas kaikkee ihanaa nahkaa, kun se on ulkomailla niin halpaa. Ehkä Tunisiaan? Sieltä jostainhan se Dodiikin muistaakseni on eli ei. Joo, ihanaa, ehkä kuitenkin rantaloma. Sitten on ihana tulla takas tänne kotimaahan ja ajella romanttisesti sateessa taksilla johonkin Tunnel of Loveen ja kuunnella radiosta Paul Ankaa ja muistella, että voi vitsi miten ihanaa meidän ihanalla lomalla olikaan.


RAKKAUDEN KESÄ! DIANAN KESÄ! MARILYNIN JA ELTON JOHNIN KESÄ! NAHKAKESÄ!   SATEINEN JA KYLMÄ ISO-BRITANNIAN KESÄ! LEGENDOJEN KESÄ! KAUKON IHANA JA HARHAINEN KESÄ! JA KATSO POIKANI: SADE LOPPUI!


rakkaudella,
Kauko, a Legend

4 kommenttia:

 1. Tää tosiaan toimii! Täällä vilkkuu aurinko, kelaa!

  VastaaPoista
 2. Älkäämme unohtako Paulaa! Kaikkien kesäihmisten äiti, Tianaan verrattava jumalatar.

  Loma kannattaa aina, jos ei Tunisia, niin Turkki. Teen tummentamia hampaita voi yrittää valkaista syömällä litran soodaa ( niksipirkka) vai oliko se sittenkin juomalla litran klorittea? Sama kai tuo, mut hei, ihan hillitön kesäfiilis sulla! Mä oon niin kade. Täällä vaan vittu sataa, täällä helvetin esikartanossa eli saaressa joka on outo Vuo. Kohta mä jään lomalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, tuo aina hieman humaltuneen kuuloinen suviyön viskillä jalostettu ääni! Bongaa Paula ja voita pullo Jamesonia.

   Ei tässä mihkään nahkakaupoille toiselle puolelle Eurooppaa taida, Affenanmaa se olkoon tänä kesänä. Ei merta edemmäksi ja noin.

   Mä ajattelin kokeilla sekoittaa litran soodaa ja litran kloritea ja katso! Ihana kesäbooli on valmis ja vieraatkin säihkyy kilpaa auringon kanssa. Voi onnea!

   Kauko

   Poista