keskiviikko 28. marraskuuta 2012

ja elämä on heelppoooo!
Ei oo helppoa Ekillä; tyyppi lähtee reissuun. Raha-asiat painaa, pitäis olla sosiaalisempi, laihempi, parempi ja niin edelleen.
Ei oo helppoa tyypillä; pitää budjetoida ja lähteä reissuun. 
Suojelusenkeleillä ei oo helppoa: toinen tappelee hyvän lääkityksen, uuden dieetin, e-pillereiden, parisuhteen ja toivottavasti tupakoimattomuuden kanssa, toinen toipuu isoäidin kuolemasta. Ja siinä samassa sen yhden illan hairahduksen jälkityön jälkiä korjataan.
Siskoilla ei oo helppoa; yks murehtii raskauttaan, toinen valmistelee joulureissuaan Pakistaniin ja yhdellä on koirankoulutusta.
Veljellä luulis olevan helppoa; sehän on jo kolmatta viikkoa Thaikuissa; oikeesti sen lapsi on yli kuudetta kuukautta jemmassa meiltä tädeiltä, ja tästähän sais hyviä vitsejä, mut mulla alkaa vitsit loppumaan veljenpojan, jota en edes tunnistais kolmen lapsen joukkiosta, kohdalla.
Mutsilla ja faijalla ei varmastikaan oo helppoa. Koska... Ei niillä koskaan oo helppoa. Äidin murheet painuu harrastustoiminnan kautta psykopatiaan, koska se ottaa tosi raskaasti henkilöstömuutokset niiden karate-seurassa. Ja ihan aiheesta. Mut yöunia ei kannata menettää, äiti!
Kauko? Onksillä helppoa? En usko. Nelisilmävitsit sikseen, mut joulu lähestyy. Mä en tiedä tuleeks sillä ikävä sen faijaa. Tai pohtiikse J-Mania ja sitä, sillai liikaa.
Aarteella mennee hyvin. Vai tappelisko se mielessään kaikkea vastaan? Meist ei paria enää tuu. Vaikka puitteet oli suuret ja mahtavat!

Mua on pari päivää ihan rehellisesti sanottuna vituttanut. Ja mikä on lisännyt paskaa on se, ettei vitutus ole ollu sitä tuloksellista, jolloin liesi jynssätään tai lakanat silitetään, vaan sitä turhauttavaa seinähakkausta.
Äkkiä analysois tähän: menkat, tyypin lähdön, kaamoksen ja rahattomuuden.  
Mutkuei. Ei mikään noista. Tai sit noi kaikki.

Nyt tällä hetkellä ja eilen, on vakava taantuma. Mä olin oikeesti kiukkunen töissä. 

Kaukon ehdotuksesta ruvettiin kans puhumaan blogin lopettamisesta. Koska ei oo aikaa. Vaik on! Pakottakaa meiät jatkamaan, koska tiedän, et ihan koht olo helpottaa ja sit voin taas huoletta VEET-sheivailla koipiani. Ja sahata kanaani. 

Äh, epätoivo tuottaa vaan deletoituja numeroita, unohtuneita kasvoja ja mustelmaisia torsoja.

 .... Hehey! That's me!


-E-OOH-LA-LAA-KI-LAA, IT'S THE E-WAY THAT-KI WE ROCK E-WHEN WE'RE DOING OUR KI-THING!


12 kommenttia:

 1. Fugeela on niinku killerein biisi tyyliin EVÖ!

  Mä törmäsin tänään toiseen noist enkeleistä ja istuttiin tovi sun naapuribaarissa. Joku random häiskä käveli mun ohi kädet täynnä drinkkiä, katsoi muhun ja sanoi: Älä huido, ota tsinitonik.

  No helvetti. Arvaa mitä? Mulla on aika helppoa. Tai silleen. Tietty vois olla nuorempi ja laihempi ja lihaksikkaampi, mut ei kukaan oo.

  Onks sul luistimii? Brakul on jää. Tuu ja jää.

  Eikä lopeteta. Oikeest.

  Kauko

  VastaaPoista
 2. Mä en osaa luistella. Opetakko? Eikä lopeteta. Luitsellaan vaan!

  -Eki

  VastaaPoista
 3. No onhan sitä aikaa. Täällä ei onneksi ole mitään kiintiöitä paljonko tarvii kirjoittaa kuukaudessa, toisin kuin joillain muilla blogialustoilla (ainakin Bellablogeissa on, vaikka en tiedä miten sinne edes pääsee kirjoittamaan, tai joutuu).

  Niin siis ette lopeta. Jos ei aikaa ole, niin sitten pidätte taukoa ja kohta taas paska lentää tuulettimeen ja juttu luistaa! Ei vaan, toivottavasti ei lennä. Mutta jatkatte silti. Piste.

  VastaaPoista
 4. Meiän paska on jo tuulettimessa! Kohta pölähtää!! Enkä mäkään haluu lopettaa, nyt meillon elvytyskausi2012 menossa!

  HAA!

  -eki

  VastaaPoista
 5. Nöy nöy! Jos lopetatte niin meitsi tulee teitsien ikkunan taa iltaisin. Kaukon ikkunan takana mekastan: kiljun kimeästi ölähdellen ja soitan kirkonkelloja. Ekin ikkunan takana vaan vietän aikaa alasti. Ihan siinä ikkunalasissa kiinni ilkoset heiluen, hengaan ja kattelen Ekin elämänmenoa. Että ei varnmaan kannata lopettaa.
  Nimim. "kytät ei voi pakottaa mulle housuja-89"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aissaatana, tää ratkas.

   Lopetus on ainoa oikea tie.

   Uuh.

   -Eki

   peeäs. Kusetin.

   Poista
 6. Eipäs uhkailla blogin lopettamisella, aikuiset ihmiset!

  VastaaPoista
 7. Jatkatte. Asia käsitelty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin lienee päätetty. Okka! Oh, ollaanpa helppoja!

   -Helppo-Heik... eiku Eki!

   Poista
 8. Mut oltiin kyl melko tosissamme hetken, koska ei vaan saatu aikatauluja natsaamaan.
  Päätettiin elvyttää blogi ja nyt mäkin oon aktiivinen! OHHOH!

  -eki

  VastaaPoista