torstai 8. marraskuuta 2012

Apgreidausta vailla

Salainen ihailija toivoi päivittelyä. Siispä kukkahattu päähän ja päivittelemään. Tai sitten ei.

Asia on nimittäin nyt sillä tavalla, ettei mulla ole mitään kerrottavaa. Tämä blogi junnaa nyt jotenkin ihan totaalisen paikallaan ja Eki loistaa poissaolollaan ja mulla ei riitä nyt motivaatio kannatella näin valtavaa hanketta kuin tämä omilla olkapäilläni. Olis mahtava apgreidaa tän verkkojulkaisun tasoa johonkin Felix-sfääreihin ja vetää vapaapudotusta seuraavat 39 kilometriä, mutta kun ei riitä taidot eikä ideat. Ei oo edes kameraa, jotta voisin ilahduttaa teitä esim kuvaamalla mun uutta ponchoa tai muuta Uffista poistettua riepua tai vaihtoehtoisesti, että kattokaa ny tätä fetasalaattia, jonka söin lounaaks; eiks ookin tosi fetainen?

Mun elämä on niin tappavan tavallista, että jopa viikottainen sauvakävelylenkki, lottokuponki ja saunavuoro ja sen jälkeinen peitonalusseksi tekis siitä välittömästi mielenkiintoisempaa. Töissä on no, tauluja? Kotona on kiva nukkua ja Sputnik-vessa, joka saa mut raivon partaalle. Kavereita pitäis nähdä enemmän, mutta Espoosta on pidempi ja kalliimpi matka Kallioon kuin Kalliosta Espooseen. J-manin kanssa pitäis tietysti pitää jotain salaperäistä liekkiä yllä, kun oikeesti haluun vaan nukkua ja piereskellä sohvalla sen kanssa ja katsoa Vedetään hatusta-ohjelman kaltaisia puujalkasarjoja.

Pikku-uutisia: Tänään meen optikolle, koska en nää mitään (kivaa) kohta tässä sumussa ja harmaudessa. Yks kirjoitusprojekti pyörii mielessä, koska luin niin paskan novellikokoelman, että se herätti vanhan kunnon kirjoittamisen himon. Kaikki kehuu joogaakin taas ympärillä ja mua kyllä vituttaa tollanen, koska mä olen antanut joogalle niin miljoona mahdollisuutta eikä se ole yhtään niistä lunastanut. Vähän sama juttu Kiasman kanssa.

Jos teillä on upgreidausideoita tai toiveita sen suhteen mitä täällä blogissa käsiteltäis niin antaa tulla, koska muuten voi olla vähän hiljaista. Hophop.

Nyt mä kysyn teiltä rakkaat miljoonat lukijat, MITÄ TEILLE KUULUU?

Kauko

4 kommenttia:

 1. Mulle kuuluu ihan hyvää joo. Palasin juuri työmatkalta Espoosta. On se kyllä ihmeellinen paikka. Lounaaksi söin ceasar-salaatin. Kohta varmaan nukkumaan. Niin ja eilen oli liian liukasta moottoripyöräillä, joten eiköhän se kausi ole tältä vuodelta ohi. Että semmosta mulle. Mitäs muille? Tänään muuten jo kaksi päivitystä tässä blogissa, upeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Espoo on hurjan ihmeellinen kaikkine luonteenpiirteineen. Mikä eniten ihmetytti?

   HEI! Keesar-seesarissa voi olla helposti melkoinen kaloripommi, vaikka salaatti onkin, joten varovasti noiden rehujen kanssa, dear veehoo!

   Ooo! Motskari ei ookaan mikään lälläripyörä, mut älä mee niihin kerhoihin, joissa on pakko pitää niitä nahkaliivejä. Nahkaliivit on nimittäin aika last season!

   Yritetään saada huomiseks kolme! Tää on sitä apgreidaamista parhaimmillaan.

   Kauko

   Poista
 2. Parahin Kake!

  Täällä on samat fiilarit. Perjantai-illan saunavuoro on elämäni kohokohta ( jos ei lasketa Vain elämää iloitelua.) Miten tää syssy on näin helvetin tahmee? Kysyn vaan.

  Mitäs voisi antaa postausideaksi. Ruvetaaks valittaa elämän kurjuutta? Ai niin, sitähän me jo teemme.Puhutaan vittu sitten lemmestä tai jotain muuta häröö. Mut hanskoja ei tiskiin laiteta. Ei laiteta.

  VastaaPoista
 3. Yhtä harmaata tässäkin kohtaa Kalliota. Meniskö Hesarille vai Hesarille pizzalle kun en jaksa kokata? Alkoon nyt kuiteskin...
  Ideat finaalissa täälläkin eli sorry, ei pysty jeesaan. Pahoittelen.

  VastaaPoista