torstai 14. maaliskuuta 2013

Politiikkaa ja Operaatio Heppi

Sosialismi: – Sinulla on kaksi lehmää. Valtio antaa toisen niistä naapureillesi.

Fasismi: – Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat ja ampuu sinut.

Maolaisuus: – Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat ja myy maitosi.

Kommunismi: – Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat ja antaa sinulle maitokortin.

Byrokratia: – Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat, ampuu toisen, lypsää toisen ja kaataa maidon pois.

Kapitalismi: – Sinulla on kaksi lehmää. Myyt toisen ja ostat sonnin.

Imperialismi: – Sinulla on kaksi lehmää. Myyt molemmat naapurillesi, noudat yöllä häneltä neljä lehmää ja myyt maidon hänelle.

Demokraattinen sosialismi: – Sinulla on kaksi lehmää. Keskuskomitea ottaa molemmat ja antaa niille sosiaaliturvaa.

Anarkia: – Sinulla on kaksi lehmää. Jätät navetan oven auki ja unohdat koko jutun.

EU: – Sinulla on kaksi lehmää. Direktiivin mukaan lehmät ovat juureksia ja maito kalasäilyke, joiden tuottamiseen voit anoa vuoristotukea.

Aparthaid: – Sinulla on kaksi lehmää. Valtio vaati sinut pitämään lehmät eri laitumilla, koska ne ovat erivärisiä. Kukaan ei suostu ostamaan maitoasi. Lisäksi Bruce Springsteen kieltäytyy soittamasta ladossasi.

Hippiaate: – Sinulla on kaksi lehmää. Kaikki huolehtivat lehmistäsi. Lehmät lopettavat ruohonsyönnin ja alkavat polttamaan sitä.

YK: – Sinulla on kaksi lehmää. Lypsäessäsi puristat utareista liian kovaa. Lehmä valittaa asiasta, ja naapurit rientävät välittömästi apuun. Naapurit alkavat vartioida lypsyaitausta vaaleansiniset maitopurkit päässään. Joudut lypsämään lehmäsi navetan takana naapureilta piilossa.

Uskonsodat: – Sinulla on kaksi lehmää. Ne karkaavat naapurin laitumelle ja uhkaavat tappaa kaikki hevoset, jos ne eivät ala käyttäytyä kuin lehmät.

Surrealismi: – Sinulla on kaksi kirahvia. Valtio vaatii sinua sen takia opettelemaan haitarinsoittoa.


Hehe. Ihan hohhoijaa sivun täytettä, MUTKU mua tää vähän pörrötti sisältä päin. Hehe. Hauskaa.

Jos sitte jois vaikka kahavit ja tulis virkein silmin huokailemaan, että mitä hittoo täällä blogissa nyt taas on?

J-maninperkele on juottanut kaikki kahvit hulttiokavereilleen enkä saanut aamukahvia! Fasismia! Tai ainakin demokraattista sosialismia. Toisaalta ehkä jopa aparthaidia, koska ei tää Russian Earl Grey nyt niiin pahaa oo jahka tähän heittää vähän maitoa ja sokeria. Bruce Keväänteini kävi kyl tossa toteamassa, että menee naapuriin kahville, mut mä olin ihan niinku et fak bruus.

Tiedättekö mitä mä just kelailin? Kerron.

Kun välillä miettii, että oispa kivaa olla päivän verran mies niin mikä ettei veis ajatusta pidemmälle ja jossain puolessa välissä elämäänsä päättäis, että mä oon ollut nyt 40 vuotta nainen, haluan olla seuraavat 40 vuotta mies ja sit aloittais Operaatio Hepin ja that's about it. Nyt puhutaan ihan hardcore-tasa-arvosta. Kuin siistiä! Mut sit mä kans mietin, että ne jotka on käyneet läpi Operaatio Hepin tai Operaatio Pilden, että muuttuuks se ajatusmaailma sit oikeesti kans siinä sivussa vai tulisko musta tällä logiikalla esim. ihaniin tunikoihin ja värikkäisiin ballerinoihin pukeutuva bodyshopin bodybuttereita rakastava homoseksuaali vai löytäisinkö itseni röhöttämästä jostain sählyjoukkueen saunailloista, kun Jartsa oli taas joutunut putkaan ja Pertsa huonon naisen matkaan, vaikka piti ihan vaan änhooällää ja pari kaljaa, ehkä yhet jallut? Vaikuttaako se horppakuuri siis ajatteluun ja sitä kautta uuden identiteetin rakentumiseen?

Mutta siis tällaisia mä nyt aamuisin kelailen, varsinkin, jos KAHVI ON LOPPU!

t. Kauko 

ps. Itseasiassa kaikki lähti siitä, kun mietin tätä nimimerkkiä Kauko ja onko sen taustalla jotain transseksuaalista, mutta ei kyl oo. Ne on vaan ekat tavut mun Facebookissa käyttämästä etu- ja sukunimestä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti