maanantai 25. maaliskuuta 2013

Silly stuff matters.

Eipä tarvii tsekata kuin Youtuben biisihistoriaa, että tietää mikä boogie vallitsee Samaan aikaan toisaalla-landiassa. Sieltä erottaa tosi upeasti kumpi meistä toipuu TEKSTARIerosta, not cool btw, ja kumpi välttelee pakkaamista. 

Siellä on kuulkaa sulassa sovussa biisejä, joiden nimet on jotain tyyliin "Will you still love me tomorrow" tai "Vapaus jää käteen" tai "Hurt" tai "Somebody that I used to know" taiiiii "Elämäsi suloisin virhe", (Heli Kajo, Eki, oikeesti? Get your shit together!) ja sit siellä on mun osalta videoita kuten "Penguins being penguins", "Seksikkäin jäbä" feat. Meiju Suvas, "Goats yelling like humans" ja "Livin' on a prayer (goat edition)". Sää-lit-tä-vää.

Oon vältellyt pakkaamista myös katsomalla jakson Olipa kerran-sarjaa, hakemalla terveellisen juustohampurilaisaterian lounaaksi, koska pakkaaminen on niin kuluttavaa ja raskasta ja sen jälkeen pelaillut vähän Angry Birdsiä, koska ruokalepo ja voivittumitäpaskaa, NYT YLÖS! PAKKAA LUUSKA!

Jos tänne ei siis meikäläisen osalta ilmesty kuin hassuja eläinvideoita niin se ei johdu mielenköyhtymisestä vaan vain ja ainoastaan muuttamisen ilosta. Muuttaminen on melkein yhtä hassua kuin hassut eläinvideot. Haha. Ha.

t. Kauko1 kommentti:

  1. Kommentoin tähän aikaisemmin jotain hassuista eläinvideoista, mutta ei se kommentti näköjään tullut perille. No ne on parhaita. Kuitenkin.

    VastaaPoista