lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sydänsuruja

No niin.

Eki ja Tyyppi on historiaa. Ja mä vielä menen näitä perusvaiheita läpi, joihin kuuluu kiukku, ikävä, suru, angsti, pettymys, kaipaus ja about kaikki muut. Vaikee sanoa, missä nyt mennään koska mieliala vaihtelee minuutin välein.

Mut joo, mä tossa pienessä päässäni jo mietin täydellisen blogauksen, mutta nyt pitää mennä nukkumaan. Ja uneksimaan.

Tyhmää.-eki

7 kommenttia:

 1. Dear Eki!Kiukuttele rauhassa,kiukuttele töissä asiakkaille ja kotona rotilles,se jeesaa siihen hetkeen.Ikävä että näin kävi,mutta muista että ikävä helpottaa ajan kanssa.Maailma on täynnä surua,eivät ne surut suremalla lopu.Ja eikös sulla jääny angstivaihe päälle jo teini-ikäisenä,vai oliko se jo ala-asteella?(vai peräti eskarissa?)Älä anna(<-soittele ystäville) pettymyksen kovettaa sisintäsi ja menettää uskoa paremmasta.Kaipaus...Muistaakseni joku vanha ukkeli sanoi aikanaan:Rakkaus on ruma sana,kaipaus soi kauniimpana.Ja about kaikki muu skeida hoituu hyvällä ruoalla ja fyysisellä työllä!Siis tervetuloa kantamaan sohvia ja sekalaista muuta tavaraa sekä kokkaamaan meille,siitähän sinä pidät ja olet huhujen mukaan siinä hyvä.Jos nämä sanat eivät tehneet oloasi paremmaksi,voin kysyä Kaukolta saanko lähteä kanssasi korviketreffeille ja siten palauttaa uskosi ja luottamuksesi meihin miehiin.Tsemppiä beibe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras kommentti koskaan. Ja olipa kiva nähä krebaillessa <3 -eki

   Poista
 2. Ikävä vaihe, mut onneksi helpottaa ajan mittan. Kamut auttaa!

  VastaaPoista
 3. Vanhana stadilaisena sanon, että miehiä tulee ja menee kuin kolmosen ratikoita. Ja vaikka jäis vuorojakin välistä pois, niin silti niitä riittää. Jaksaa, jaksaa! Kevät tulee, surut haalistuu vähitellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sporat ne ei petä kylmässä viimassa kiroavaa! Eki

   Poista
 4. J-man hienosti sen sanoiksi puki.

  Jaksamista. Anna kevätauringon lämmittää!

  VastaaPoista