torstai 28. maaliskuuta 2013

Vahvaa muuttoaiheista angstaamista by Kauko - K18

Lupaan, että laitan taas jotain tosi kivoja linkkejä tähänkin tekstiin, kuten esim. jonkun ranskalaisen tatuointitaiteilijan ihan sairaan mahtavan näköisiä duuneja tai sit päivittelen ääneen kuinka vitun urpoja ihmiset nyt vaan voi olla. Vampire facial. Niinku ihan oikeestiko?

Mut mä haluan kans vähän angstata aiheesta muutto. On muuten niin tasan viimeinen kerta, kun oikeesti muutan millään helvetin kaveriporukalla. Ens kerralla otan vähintään jonkun viikon lomaa ja pari jotain palomiestä pakettiautoineen ja juon kuulkaa jotain hiton fressiä cocktailia ja nostan kättäni vaan ja ainoastaan osoittaakseni mihin mikäkin laatikko kannetaan, koska tosiasia on se, että mä vihaan muuttamista, sä vihaat muuttamista, jopa muuttomiehet varmaankin vihaa muuttamista, mut se on niiden duuni ja siitä saa fyffeä ja fyffellä saa sitten kaikkea kliffaa ja suklaatimunia ja lampaan osia ja muijankin tyytyväiseks, joten niiden on pakko edes esittää, että ei mua haittaa tää sun kolmaskymmenesviidesKÄÄN kirjalaatikko.

Mutta siis, mä vihaan muuttamista ja mun kaverit vihaa muuttamista.. tai no siis valtaosa kavereista ei tietenkään muista vihaavansa muuttamista kuin vasta sillä viikolla, kun pitäisi muuttaa. Tällä viikolla Eki yllättäen nukku pommiin tai jotain muuten vaan skippas pakkailubailut, ite valitsin duunissa semipakkobailaamisen pakkaamisen sijaan, J-man makaa tällä hetkellä kuumeessa ja flunssassa uudella kämpällä eikä siitä raadosta oo mihinkään ja yks kamu, jolla on muutto itelläänkin nyt tänä viikonloppuna kävi mun kanssa jotakuinkin seuraavanlaisen tekstiviestidialogin:

- Haluatko ton mun yhen penkin? (Hän)
- En, mut kysy siltä ja siltä, ne vois olla kiinnostuneita. (Minä)
- Voisiks sä kysyä? Mulla on nyt muutto ja kiirusta, mutta sen penkin vois tulla hakemaan silloin ja silloin. (Hän)

Tähän väliin mun on pakko sanoa, että mä ihan oikeasti ensin tuijotin sitä viestiä niinku että wattöfak ja sen jälkeen sain suht hillityt skitsot, että mitä niinku &%#!%/&#% ihan oikeasti toi kuvittelee? Voiks toi oikeasti OIKEASTI kuvitella, että mä alan nyt millään muotoo järjestelemään oman muuttoni ohella jotain helvetin penkkiä nyt jollekin kolmannelle osapuolelle, joka löytyy myös hänen ystäväpiiristään? Sit vähän rauhotuin ja vastasin kauniisti, että sori mä en nyt vaan ehdi, koska muutto.

Rakas äitinikin muistaa joka päivä minua erinäisin viestein ja puheluin, että pakkaa nyt, onks jo pakattu, no milloin sä pakkaat, tuunko mä nyt sinne, miksei ne sun kaverit auta, ootko edes kysynyt, no voi voi sitä J-mania, onko sulla nyt kuskia tai pakuakaan, pitäiskö mun nyt sit tulla sinne, mä en sit halua muuttoaamuna puhelua aamukuudelta, että yhyy tuu auttaa, että sano nyt vaan kuule, mä osaan kyllä pakata astioita, nyt meet pakkaamaan siitä, ootko jo pakannut ja voi hohhoijaa. Onneks nyt jotenkin meni kaaliin, että muistatko äiti, kun sanoin, ettei tarvitse osallistua niin se koski myös tota ahdisteluosiota kans. Eikä mitään, eilen teki kyllä illalla ihan hyvää, kun sai vähän purkaa osan tätä angstia sille puhelimessa sen sijaan, että oisin käynyt hillumaan kipeälle boifrendille, joka on raatanut kohta kaks viikkoa ensin töissä ja sitten omaisuutensa uudelleensijoittelun parissa.

Lisäksi kamut ja sukulaiset soittelee, että milloin nähdään tai milloin tuut käymään. Mummikin soitti, että nyt ois karjalanpiirakoita, että ehinkö hakemaan. No mitä sä mummirakas luulet, että ehdinkö? No mihin hän vois ne sitten tuoda? Joo joo hei. Mä rakastan sua ja vielä vähän enemmän rakastan sun karjalanpiirakoitas, mut nyt &%!¤")&%)! oikeesti.

Tänään soitin J-manin parhaalle kamulle. Sanon paras kamu, koska se on, vaikkei J-man itse sitä kuumehoureissaankaan varmaan myöntäis, koska se ois noloa. Huomisen jälkeen se on varmaankin myös mun paras kamu, koska se sanoi, että älä stressaa ja se on samalla kuski, kantaja, pakettiauto ja hitto supermies. Sain vielä kauniisti pyytämällä yhden työkamun ainakin oman kämpän päähän vähän jeesaamaan eli kyllä mä tästä vielä palaudun, vaikka viimeisen viikon aikana oon sanonut varmaan useammin vittu ja oikeesti kuin koko aikuisikäni aikana yhteensä.

Eipä mulla muuta kuin, että tervetuloa huomenna kantamaan juurikin niitä maailmanlopun kirjalaatikoita, jos haluatte meikäläisen nähdä.

Pääsiäinen. What can I say...


t. Kauko

20 kommenttia:

 1. -kummitus-28.3.2013 16.26

  Olisin tullut vaikka kantamaan, paitsi että vanhuus ja matka. Mutta kyllä se menee. Menihän se tuolikin vaikka vähän otti vastaan. ;-D

  Tsemp ja onnea uuteen kotoon! Tuparit!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatus on kaunis! Kiitos siitä! Nastaa pääsiäistä sulle!

   Tuparit on sitten tossa vapumpana tai joskus.

   t.Kauko

   Poista
 2. On se paras kaveri!Mut nyt se saa olla se supermies,mulla nimittäin kuume vaan nousee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt posket täyteen pillereitä niin voit olla ite taas mun supermies eikä sun paras kamu. Nih!

   Poista
 3. Muuttomerkeissä menee täälläkin koko viikonloppu, joten ymmärrän tuskan. Uskomaton määrä tavaraa kertynyt kellariin ja vintille... Eikä hierrä pelkkä pakkaaminen vaan myös poisheitettävän tavaran määrä. Osa on sellaista romua, että ei voi oikein roskikseen heittää, joten niitä on nyt sitten viety koko viikko kaatopaikalle, vaatekeräykseen, sukulaisille, tutuille, eläinhoitolaan jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä, veehoo! Täällä on kans kolme kämppää pommina tällä hetkellä. Yks pitäis muuttaa ja loppusiivota, yks loppusiivota ja yks järjestää sellaseks, että siinä vois elää. Luota kuule, kun sanon: I know the feeling.

   Poista
 4. Muuttoihin ei ehdottomasti saa sotkea kavereita, koska universaali totuus todellakin on että KAIKKI inhoavat muuttoja, erityisesti jos siitä ei saa palkkaa. Ennen muuttoa jotkut tarjoavat apua, mutta niille EI SAA vastata myöntävästi koska nekin kuitenkin lopulta inhoavat sitä muuttoa ja sitten myös sinua. Ainoastaan oikeat ja aidot muuttomiehet eivät inhoa muuton jälkeen sinua, koska... katso yllä. Olen itse muuttanut kaksi kuukautta sitten enkä ole vieläkään selvinnyt traumasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miss J, muutitko kaverimuutolla, jos noin traumatisoiduit? Mutta siis totta turiset, kullanarvoisia elämänohjeita jakelet, muut ottakoon niistä oppia.

   Poista
 5. Mä tulisin niin mielelläni, mutta... Mulla on huomenna hiukka väsy, otan tänään skumppaa ja silleen. Enkä muutenkaan voisi mitään kantaa. Olkapää paskana. Mut mie oon hengessä mukana. Ota Kake vähä välillä huikkaa, se helpottaa. Jos on tarve, niin vetäkää perseet uudessa kodissa iimiididli. Onhan meillä ystäviä, onhan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Muuttoaamu. Lorautanko kahvin sekaan vähän helpotusta? Vai sitten myöhemmin vasta? Meillä on tuolla skumppa kylmässä odottamassa sitä hetkeä, kun kämpät on siivottu ja luovutettu.

   Poista
 6. Niin ja kirjalaatikkoihin laitetaan vain ½ suunnitellusta määrästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpönlöpön, Dårka! Täyteen! Mitä kuuluu?

   Poista
 7. Ei. Ikinä. Muuten. Kuin. Muuttofirmalla. Tästälähin: maksoi mitä maksoi. Ihan tarpeeksi siinä kun siivoaa, pakkaa ja purkaa, ei niitä ite enää tarvi raahaamaan käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiätkö.
   Mä. Uskon. Sua.

   Just se raahaaminen tympii eikä vähiten mun kuluneita välilevyjä.

   Poista
  2. En tullut, koska mulla on niin paskat jalat. Tai siis rautaa voin nostella paikallaan seisoen, mutta käveleminen ja jonkin kantaminen samalla - ei. Tää on jopa ihan totta.

   Poista
 8. Mäkin tulisin, kun mullahan on tuota habaakin nykyisin, mutku väärä kaupunki.

  Huomaatko, auttajia olisi pilvin pimein, mutku... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko lohdutukseks laittaa seuraavaks kuvan sun habasta?

   Huomaan! Ihanaa, että kaikki on hengessä mukana! Se jo itsessään nostaa niitä laatikoita sieltä autoon vähän kevyemmin.

   Hauskaa pääsiäistä KAIKILLE!

   Poista
  2. Ilman muuta voin. Siellä se haba nyt on. Toivottavasti lohduttaa!

   Poista
 9. Mä olisin voinu tulla, mut ei kutsuttu. Enkä mä olis kyl pystynytkään, kun kans kipeenä täällä. Eikä musta kuitenkaan olis ollu enempää apua kuin viimeksi. Aah, I see...

  VastaaPoista
 10. Astronautti lensi kuuhun ja näki siellä luurangon. Astronautti kysyi luurangolta: mitä kuuluu?

  Toipuminen on nopeaa. Eikä ole kipuja. Itse söin juuri punaista lihaa. Runsaasti.

  VastaaPoista