torstai 2. elokuuta 2012

Voita viikonloppu Kaukon kanssa

Jouuuuu! (Äännetään vähän liian korkeelta nasaalista ja loppua kohden venyttäen)

Neljä vapaata, joista yks meni puhtaasti kansanterveydelle. Huh. Näköjään ei tarvii olla sinkku dokatakseen itsellensä morkkiksen tyyliin: ei ikinä enää, nyt alan urheilemaan, tapaan isovanhempia, ois pitänyt vaan lähteä äitille, kun oli vapaata, onks mul rahaa, tuliks lotosta edes mitään, mihin maanantai hävis?

Perjantain saldoks jäi tacopiknik mitä parhaassa seurassa Lintsin kallioilla ei niin ihmeellistä auringonlaskua sivusilmällä tuijotellen, kyseenalaista sisustamista Clasulta löytyneillä partyvaloilla, jotka heitettiin tonne kolmen metrin korkeuteen niinku yks vähän vaille kaksmetrinen ja yks vähän yli puoltoistametrinen nyt vaan keskellä yötä voi, Sputnik - rakas maailman rumin vessani - sai uuden maton ja yks lamppu hempeän kukkavarjostimen, jonka revin pihdeillä mahtumaan lamppuun eikä se siltikään ihan istu; käsittääkseni lampun ei kuulu näkyä varjostimen yläpuolelta, mutta nevömaind. Nyt pitäis olla jopa oikea kotelo kovalevylle.

Ootteko pitkään aikaan nähneet mitään yhtä mautonta?
Mukaanlukien sen faktan, että kuva itsessään on ihan luokattoman huono.

Lauantainapa olin jo heti aamusta kontillani pesutuvassa rankaisemassa juuriharjaa ja sen seurauksena matto tuoksuu mäntysuovalle...pihalla, koska en ole nähtävästikään jaksanut raahata sitä vielä sisälle. Tuijotettuani pari tuntia vuoroin aurinkoa vuoroin pyykin kuivumista, tuli tacon jämiä syömään Kallio-neitsyt Espoosta, jota sitten oli pakko vähän kuljettaa ympäri ankeimpia baareja mitä tästä kylästä löytyy. Salamoiden saattelemana kipittelin sopivassa laitamyötäisessä Tintin grilliltä kera juustohampparin ja puolen litran maidon. Perus. Mikä siinä on, että grilliltä on pakko roudaa aina se maito? Maito on kyl hyvää. Maailman paras juoma. Hyvänä kakkosena on jallukola tai Somersbyn päärynäsiideri.

Sunnuntaina J-man palasi jostain Siperiasta mukanaan valokuvia ötököistä. Sillä on muuten joku outo fiksaatio kuvata mitä kuvottavampia hyönteisiä, todella outoa, samaan aikaan erittäin coolia, mutta toisaalta ällöttävää. Sieltä Siperian jättömailta se raahas mulle (niiden kuvien lisäksi) omin valtavin sorminensa poimimaansa lakkaa! Kuinka huippua, että on kuulkaa suokultaa pakkanen pullollaan nyt, kun teen taas hidasta heräämistä parempaan elämään aka ryhtiliikkeeseen näiden morkkisten jäljiltä? Voi kuulkaa, se on ihan huippuhuippua, oikein kuulkaa vitun huippua, jos suotte. Sori.

Sunnuntaina lähettiinpä sitten uimaan ja voi jumalaut, että tuli uituakin. Niin ja punkkua ja viskiäkin tuli juotua ihan ja ensimmäistä ihan vallan pullotolkulla. Nyt on kuulkaa polvet ruvella ja maanantai pilalla, kun pommiin nukkuessahan tuo meni ja ilta polvia hoidellessa.

Maanantaista ei siis ole mitään sanottavaa. Skifi fiilis jäi.

Tiistaina saatiinkin lisää kuulkaa jännitystä elämään, kun J-manin kanssa istuttiin koko päivä nauttimassa espoolaista terveydenhuoltoa. Voin kertoa, että mulla tulee olemaan nyt niin vaikeeta, ettei tosikaan, kun tuo herrasmies on totuttanut mua kohta vuoden verran helppoon elämään eli kantanut kauppakassit ja kaikki muutkin painavat romut mitä nyt satun mistäkin mukaan haalimaan ja nyt on varvas poikki ja toinen murtunut ja minä kannan kassit ja tuo rymyää keppien kanssa. On se ny perkele, kun ei oteta toista ollenkaan huomioon, kun ruvetaan kompuroimaan tollee. Eissaatana.

Tänään olikin sitte vallan huippua mennä hyvin levänneenä töihin. Voi että, ette usko kuinka huippua. Kotiin päästyäni vedin hapankorppuöverit samalla, kun katsoin Suurinta Pudottajaa. Perus. Sittemmin oon maalannut hitaalla menestyksellä ensimmäistä lavaa. Matto "kuivuu" edelleen pihalla.


Kauko - valkoisien hymyjen asiantuntija jo vuodesta 1984
Ens viikonloppu meneekin - luojan kiitos - sorvin ääressä. Ei tartte ihmetellä sitten. Mitäs teille kuuluu?Kauko

4 kommenttia:

 1. Mee hakemaan se matto. Toi on silkkaa laiskuutta. Heti tänään haet.

  VastaaPoista
 2. Joks sä hait sen maton? Jos et hakenut, niin kipi kipi.

  VastaaPoista
 3. Tän blogin perimmäinen teema olisi kärsinyt vakavan inflaation, jos olisin hakenut sen. Nyt se on märkä. Voi olla, että menee ens viikolle. Tai sitä seuraavalle.

  K

  VastaaPoista
 4. Matto mätänee, jos se on koko ajan sateessa ja märkä. Mutta omapa on mattos.

  VastaaPoista