tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kauko, tuo tyhjänpäiväisten kuulumisien esi-isä

Joudun kirjoittamaan suruksenne blogia, koska tänään ei tule C.S.I Never Jorkkia Katsomosta ja kaikki muu on jo katsottu. Dääm. Noh, ehkäpä juuri ja juuri pystyn tässä jotkut läpät heittämään, onhan edellisestä jo viikko vierähtänyt.

Mitäs mä oon tehnyt? Voe tokkiinsa. Niin pal kaikkee, että mahtaako tila riittääkään.

Ostin Jopoon matkamittarin, koska menin lyömään jossain hetkellisessä psykoosissa vedon, että vähintään 500km tulee tänä kesänä fillaroitua. Tänään kehtasin kysyä Ekiltä, että mikähän osa mahtaa tässä pyörässä olla niinku puola, että tän sais kiinnikin joskus. Voi tsiisus, että moon tyhymä. Sehän on tietennii se perkeleen PUOLA, josta pinnat lähtee ja joka pitää koko renkaan kasassa. Kai mä ny sen tiesin...

Samalla reissulla söin Iguanassa lohikeittoa. Iguanassa, koska Helsingissä ei vaan ole muita ravintoloita, right? Lohikeittoa, koska äh emmä keksi mitään syytä, mut voin sanoa, että oon mä parempaakin syönyt...useampaankin otteeseen.

Perjantaina kävin katsomassa Le Havren Kino Engelissä, joka on ehkä maailman ihanin (Kino Engel, ei Le Havre, koska oon mä nähny parempiakin Kaurismäkiä), koska siellä ei ole koskaan ketään. Se ei ehkis oo yhtä ihanaa sen yrittäjän mielestä, mutta ainaskin sai rauhassa rapistella Amerikkalaisia pastilleja ja toinen osapuoli mun tissiä hiplata. Hyvä meininki! Takas Kallioon tultiin pitkin Rakkauden siltaa ja Krunan rantaraittia ja siinä missä toinen käy osoittelemaan Sotamuseon tankkeja, että katos noita niin minä vanhana juoppona spottaan talojen välistä avoinna olevan Alkon! Oh! Vielä on näistä vanhoista silmistä edes jotain iloa, vaikka tänään Instrun täti muuta väitti. Sanoi, että yleislaseja vois.. Mä sanoin, että moimoi ja soitin Ekille (ja äidille - noloa), että oon sokea vanha ja mitä ilmeisimmin maailman huonokuntoisin ja lihavin nainen ja jos mä nyt hankin jotkut pullonpohjat niin voin samantien hankkia helvetti hammasraudatkin ja olla stereotypioiden ruumillistuma lopun elämääni. Lisäksi voin totutella rakkaudettomaan, seksittömään, mutta thank god todennäköisesti muita huomattavasti lyhyempään, elämääni YKSIN.Jos tää olis lastenohjelmasta, tän nimi ois varmaan joku Tomi Töpseli


Tulin tossa miettineeksi, että kiinnostaako ihmisiä ihan oikeasti, mitä Kauko duunaa tai mitä Kauko on duunannut tai mitä Kauko meinaa duunaa vai pitäiskö ehkis kirjoittaa aina jostain yksittäisestä aiheesta? Se ei kyllä sinänsä oo mun heiniä, koska tänäänkin istuessani hierojan odotustilassa lueskelin jotain ämmien lehteä, jossa puhuttiin AD/HD:sta, ja tätä lukiessani diagnosoin itselläni jo miljoonatta kertaa lievän (tai ei ehkä ihan niin lievänkään) keskittymishäiriön. Siinä mielessä on tosi vaikea pysyä yhdessä aiheessa ja kirjoittaa siitä alku, 2-4 syväluotaavampaa kappaletta, oma mielipide, opetus ja loppu. Vaikeampaa kuin vaikkapa sinapin laittaminen Ekin kissan hanuriin jollain virkkuukoukulla.

Olin tänään uimahallissa ja siitäpä mulla olis kuitenkin ollut jonkinlaista jutun aihetta. Oh, kunnalliset uimahallit - nuo sukupuuttoon kuolevat edulliset hengailu-/kehonhuoltokohteet, joissa vielä saa olla itsensä ja näyttääkin siltä. Nuo kalseat jalkasieniset hallit, joissa vesi on aina vähän liian kylmää ja sinne on ehkä pissattu, ehkä pissaat jopa itse! Nuo ringissä olevat suihkutilat, joissa mummot komentaa lapsia, puuttuu sun karvoitukseen tai sen puutteeseen ja heittää tissit olalle kuin jauhosäkit. Toisin sanoen: reenikausi avattu! Kesäkuntoon 2021! Mä jaan ne loput ajatukset sit jonain toisena päivänä.

Ainii! Toinen mummeli täytti 89. Must se on aika skifi ikä jo. Kakku oli hyvää ja sankari vähintäänkin maaninen. Hienoo!

Ainii! Alle kaks viikkoa ja Kaukosta tulee viikoksi naapuri Madridiin! Eikö vähän parasta?

Ainiin!
KAUKO!3 kommenttia:

 1. Kysypä joskus mummoilta, onko niillä ollut adhd-oirehdintaa. Yleensä sitäkin on suvuttain liikkeellä. Ja jos vaikka olisikin, liekö tuo niin paha. Hyvähän se on, että heilutaan.

  VastaaPoista
 2. Morjensta Kauko! Must on ainakin kiva lukea, mitä sulle kuuluu, mitä sä oot tehny ja mitä ehkä tulet tekemään. Ei kai se silti sulje pois jotain isompaa asiakokonaisuutta, jos sellasesta huvittaa kirjuuttaa. Tilanteen mukkaan.

  VastaaPoista
 3. Mä lähden mukaan tohon kesäkuntoon 2021 -proggikseen!
  Mutta toivottavasti et ole käytännössä yrittänyt tuota kissa-sinappi-virkkuukoukku-komboa.

  Ja kiinnostaa kyllä lukea. Ihan mitä vaan.

  VastaaPoista