tiistai 22. tammikuuta 2013

Tavarataivas

Mielikuvituksettomuusnurkka toimii tänäänkin kirjoitusrentoutusrauhoittumishässäkkänä ihan siitäkin syystä, että mitä mä ny teille kertosin? Söin makaronilaatikkoa lounaaks ja illalliseks ja työmatkalla keskellä Töölönlahtea (siis kirjaimellisesti, koska olin jäällä) iski jäätävä kakkahätä. Ehdin kotiin eikä makaronilaatikkokaan epäonnistunut mitenkään eli viihdearvoa on taas mun päivässä kuin Tauskin hääyössä.

Kuus asiaa mitä on mun sängyssä. No venatkaapas niin meen tsekkaa....

Tyynyjen ja peittojen ja perustarpeiden lisäks siellä näyttäis olevan tällä hetkellä dödö, nutturantekodonitsi, kuulokkeet, mittanauha, putkisaneerauksen tiedotustilaisuudesta ilmoittava lappunen, Sex And The City-boksi, Erlend Loen Supernaiivi, poncho ja kaks rullaa joulupaperia. Jumaliste, mun sänkyhän kuulostaa ihan Ekin pyykkikorilta! Kunnon aitta, perkele!

Mä en nyt ihan tiedä missä toi sängyn raja menee, koska rakensin itse sängyn eurolavoista ja se on vähän ylimitoitettu niin, että sit toiseen päähän jää sellainen, noh, lava-alue, jossa on sit vielä enemmän paperia ja peili ja pyykkikori ja hattuja ja mitä siinä nyt on en lähe kaivelemaan.

Olipas aiva äärettömän jännää, vai mitä?

Tostapa tulikin mieleen se tyyppi, josta luin tänään Metro-lehdestä; se kyllästyi katsellessaan omia rojujaan ja tyhjens kämppänsä laatikoihin, jotka vei varastoon ja antoi itselleen luvan hakea sieltä yhden tavaran per päivä vuoden ajan. Pics or it didn't happen, huusi kansa ja mitä teki tyyppi: puoltoista tuntisen dokumentin. Hehhoi!

Mistähän tavaroista sitä ite ei malttais luopua? Tai mitkä ois sellasia, jotka ois vaan ihan pakko omistaa?
Romu-Kauko-Keinänen

4 kommenttia:

 1. Kamoista on hankalaa ja hidasta päästä eroon. Siinäpä oppii olemaan hankkimatta niitä kun muutaman vuoden reenaa.

  VastaaPoista
 2. Opin tänään, että Tauski on tatskannut oman nimensä käsivarteensa. Varmaan dementiavuosia varten? Ei pääse unohtumaan.

  Vaikka mä elän muuten kuin sikolätissä, niin sänky on sellainen paikka, jossa en sulata kuin sänkytavaroita. Eli siis peittoja ja tyynyjä. No ehkä joskus joku kirja voi olla, mutta ei niinku mitään muuta. Ja sängyssä EI syödä!

  VastaaPoista
 3. Mun (siis meidän) sängyssä majailee peruskamojen (peitot, lakanat, tyynyt..) lisäksi lähes joka yö Tupon kännykkä ja mun vieressä kaukosäädin. Toisinaan myös päiväpeitto ja koristetyynyt mytyssä (Tupon jaloissa, ei mun). Hyvin harvoin nykyään Tupon kolme tytärtä, tosin silloin me emme änkeä samaan sänkyyn. Ei muuta.

  VastaaPoista
 4. Zepa, mä niin oon oppinut ton kaikkien muuttojeni aikana, mutta nyt oon ottanu kyllä vähän takapakkia, mut ei must himohamstraajaa vielä saa. VOIN LOPETTAA KOSKA VAIN!

  Tiina, auuu, oma nimi tatskattuna, kuin aitoo! Mäkin haluan! Kyllä mäkin yleensä pyrin pitämään sängyn romuvapaana, mutta eilen imuroin aamulla ja nostelin kaikki kamat lattialta lähimmille tasoille.

  stansta, mulla on kyllä kans kännykkä aika usein pyörimässä unileluna.

  Kauko

  VastaaPoista