maanantai 24. joulukuuta 2012

Aivan hyvää joulua nyt sitten!

Ilotyttö-Ekin listattua hyvää mieltä sivun pullolleen ajatteli Kauko, tuo yön saastainen harakka, hoitaa haasteet pois alta ennen joulurauhan julistamista... Sehän on kans just Kaukon hommia toi joulurauhan julistaminen. Siks en kerkee blogiakaan kirjoittamaan niin usein kuin haluaisin, kun pitää suvereenisti hallita joka kissanristiäisiä ja julistella kaikkii juttui niinku tiättex?

Kummitus käskee:
"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa. Anna eteenpäin ainakin viidelle bloggaajalle."

Ekihän en tainnut jakaa eteenpäin, mikä on siis varmaan ensimmäinen (ja näin ollen historiallinen) kerta, joten mä joudun jakamaan ja koska nyt mennään sellasella ALTA POIS-mentaliteetilla, että pääsee aattosaunaan ja lahjojen viereen ja kinkun kanssa jouluelokuvaa vierekkäin niin jaan heti! Tyhjällä vatsalla! KÄÄK!

Maketsu kivuissaan ja säryissään ja sisustusbuumissaan
Shroom koti-ikävissään ja maailmanvalloituksensa ohessa
Riikka rakkaudesta ja sen puutteesta riutumiseltaan, jos ehtis
Tiina jos ehtis treeniltään ja kaupunkilaisnaisen kyynisyydeltään 
ja viidenneksi joku ihan random eli käytännössä kuka vaan! Jos teet, jätä joku merkki itsestäs meillekin!

 • Tarinat - kaikenlaiset tarinat. Oli ne sitten kerrottu kirjassa, elokuvana, teatterilla, sängyssä illalla, laulun kautta, muistona, ihan sama! Tarinat rules! Fiktio tai sävytetty fakta, ei mitään väliä, kunhan tarina kerrotaan ja jos se kerrotaan vielä hyvin niin ei huono. 
 •  Meri - meri tuo hyvää mieltä. Kun lähtee merelle vaikkapa edes Viking Linella, on siinä suuren lähdön tuntua ja lupaus matkasta tuntemattomaan ja suuriin seikkailuihin. Hyvän mielen lisäksi meri herättää myös tietynlaista kunnioitusta luontoa kohtaan. Ei mertarantaa rakkaampaa. HÖhöhöhö.
 • Valot - kaikenlaiset valaistukselliset toteutukset. Jouluvalot, kaupunginvalot, koristeluvalot, tähtien ja ja kuun valo, auringon valo, kesäyön valo, lumen tuoma valoisuus. Valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa. Loisteputket ja epilepsiastrobovalot ei lukeudu tähän joukkoon eikä myöskään kirkasvalolamput. Solariumiin Kauko pannaan.
 • Identiteetti. Monimuotoisuus on rikkaus. Kun joku tietää kuka on ja mistä tykkää ja mistä ei ja tuntee itsensä hyvin tai läpikotaisin niin se on aina hyvä juttu. Ärsyttää emmätiiä-ihmiset ja ihansama-ihmiset. Ainiin, nyt ei saa ärsyttää, koska hyviä asioita ja koska joulu. 
 • Helsinki (keskusta) - rakastan Helsinkiä! Helsingistä tulee aina hyvä mieli. Helsingissä on taloja, joilla on sielu ja hienoja hienoja rakennuksia. Helsingissä on lokkeja, raitiovaunuja, Töölönlahti ja Lasipalatsi. Helsinki on täynnä hyviä hetkiä, joita ei ole vielä tullutkaan.
 • Kaikki mitkä Ekilläkin. Eki on vaan parempi keksimään hyviä juttuja. Mä en haldaa tällasta positiivisuutta.
 • Eino Leino. Hieno mies. 
 • Minun Jopo. Todellinen hyvän mielen pyörä. 
 • Ettei ole tiskiä. Mä en mitään niin vihaa tässä maailmassa kuin tiskaamista ja ne hetket, kun ei ole tiskiä tai joku on tiskannut mun puolesta on todella uniikkeja.
 • Ystävät, perhe, minä, ilmapallot, hyvä ruoka, parempi mieli, mojitot, jallukolat, päiväkännit, kalliorannat, Linnanmäki, uiminen, tapakset, hyvännäköiset miehet, palomiehet, musiikki, hyvät nojatuolit, tyynyt, nukkuminen, hammaslääkärillä käynti, hiusten tuoksu kampaajalla käynnin jälkeen, se, kun näkee jotain hassua esim. skeittaavan bulldogin Bulevardilla, tilannekomiikka, kisailu, voittaminen, tanssiminen, Dubrovnik, matkustaminen, se, kun astuu lentokoneesta ihan uudessa maailmassa, Anna Puu, Tapio Rautavaara, nauraminen ja venyttely, Ruudolf ja Karri Koira ja varmaan sit moljordi muuta asiaa, jotka tulee mieleen kun osuu kohdalle. 

Tiptap sitte vaa kaikille ja munarikasta pukkijuhlaa. 
Eiku mitä?
Joulua. Hyvää joulua. 
Huh. 


rakkaudella,
Kauko

ps. Muistakaa, että vahingonilo voittaa jouluilonkin!


7 kommenttia:

 1. Erinomaisen hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinutha mun piti huastella, joten NAPS! Paas hyvän kautta!

   Kauko

   Poista
 2. Hiphei, hyvin sie sen sanoiksi pistit. Kiitos jeesus ja joulupukki! Eiku Kauko!

  VastaaPoista
 3. J-Man varmaan kuuluu noihin hyvännäköisiin miehiin,koska en häntä(vai sitä) erikseen listalta löytänyt?

  VastaaPoista
 4. Hyvää joulua mun lemppari bloggareille! T.J-oulupukki-man

  VastaaPoista
 5. Kiitsa! Mä yritän parhaani heti kun vatsa tyhjenee sen verran, että taivun koneen ääreen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaiffat! Yritän listailla, jahka jouludiipistelyiltäni kykenen. Tsemii sinne talveen! xx

  VastaaPoista