keskiviikko 12. joulukuuta 2012

LOOPin alla (tsihihi)

Kattokaa miten upea logo meillä on tossa yläpuolella!! Eiks oo ihan sikahieno?! Must toi on niin nerokas, että huhhuh, mutta sehän voi johtua siitä, että osittain olin tälle taiteilijalle ideaani tyrkyttämässä, mutta toteutus on vielä vähän enempi kuin odotin ja odottaahan me on saatukin. Vuoden päivät tässä on vongattu, että tee ny pliiiis meille joku ihQ loko ja käytetty kaikkia perinteisiä keinoja - uhkailu, lahjonta ja kiristys -  ja nyt, NYT SE ON VALMIS!

Tyyppihän on ihan Aarre. Eiku wait? Eihän Tyyppi oo Aarre toisin kuin Ekin ja Kaukon tuore hovitaiteilija LOOP. Käykää väijymässä noita sen muita räpellyksiä ja onhan sillä välillä jotain näyttelyäkin jossain. Eikä siinä vielä kaikki; kyseessä on muutenkin varsin huipputyyppi, jos multa kysytään ja jos Ekiltä kysytään niin vieläkin huipumpi. Niin, ja jos naiset kyselee niin oikeinkin raamikas sinkkumies eli postia tulemaan meille tai suoraan artistille, jos kiinnostuit!

Mulla riittäis kyllä kuulkaa tossa listassa noita ärsyttäviä asioita enemmänkin kuin kahdeksan tällä hetkellä, mutta yritän pitää ajatuksen lämpimänä ja pörröisenä, vaikka sekin voi toisaalta aiheuttaa pahimmillaan hengenvaaraa. Ostin jopa Lumilyhty-jouluarvankin tuodakseni jännitystä omaan elämääni ja tukea nuorten liikuntaharrastuksiin. Kyl nuorena pitää liikkua, että jaksaa sit masentua kakskymppisenä. Paniikkikohtauksetkin on ihan siis fyysisiä suoritteita toisinaan. Näin o! Sitäpaitsi mä voin voittaa auton. Auto on tärkeintä. Ajokortti ei niinkään.

Hengenvaarasta tulikin mieleen, että vien Ekin luistelemaan tulevana maanantaina. Saadapa kamera jostain lainaksi. Just eilen puhelimessa maalailtiin kauhukuvasarjaa siitä kuinka "Tässä Eki menee nyt jäälle.." ja "Tässä kuvassa Eki kaatuu ja siltä irtoaa etuhampaat.." ja kuinka "Tässä kuvassa koko jää on ihan veressä ja Eki on toi möykky joka makaa noiden lasten keskellä, jotka osoittelee sitä ja nauraa..", mut mä oon turvana. Mä oon jopa luistimilla nykyään niin tasapainoinen tyyppi, että kyl mä aina yhdeltä Ekiltä naaman auki hoidÄH eiku siis pystyssä pidän ja turvan annan ja liirumlaarum diipadaapa.

Sit vielä kun näistä blogiaiheista alettiin puhumaan niin oikeasti oikeasti saa kommentoida, se on kivaa, me yritämme oikeinki kovasti vastailla. Saa lähettää sähköpostia ja jos tykkäät tai vihaat oikein lujaa niin tätä saa ihan suositella tai haukkua niin kotona kuin työpaikallakin! Saa jakaa omassa blogissa tai feispuukissa ja kaikkea saa tehdä! Ei me valiteta. Any publicity is good publicity!

Tänään on luvassa muuten pitkästä aikaa kulttuurikeskiviikko, kun painelen töistä suoraan Atskiin kattoons "vanhaa kunnon taidetta". Nyt mä raaputan mun arvan, notta morjes!


from Kauko with lööv

ps. Säihkyturpa täyttää tänään 1 vuotta! HURRAA! Onnea Säihkis!

2 kommenttia:

 1. Hieno logo, paitsi että yhtään en kyllä näe mitä noissa puhekuplissa lukee! jäi vaivaamaan.

  Voititko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voittoa.

   Puhekuplissa on jo lähes tunnuslauseemme Vittu mitä paskaa.

   Kauko

   Poista