perjantai 11. toukokuuta 2012

Kauko is back!

HOLA!

Guess who's back?
Jep. Minähän se vain, pikkupukki.

Jos onnistuin avauksellani viemään teidät pitkin tätä kuuluisaa Memory Lanea aina kesäisestä autosta, jossa stereot maksaa enemmän kuin auto itse ja eniten selvä on ratissa valloittavaan satujen maailmaan, jossa sillan alla asuu aina peikko spurgun sijaan niin odottaakapas mitä tuleman pitää. Tai noh, ei nyt ehkä kannata hengitystä pidättää vaaratilanteiden välttämiseks.

Euroopan miljoonakaupunkeja, ensi-iltakutsuja, työtarjouksia taiteen parissa - niistä on Kaukon elämä tehty eli en mitenkään ehdi tai oikeastaan edes halua laskeutua tänne rahvaan pariin kirjoittamaan teille jotain rahvaanomaista tekstiä, johon te voitte rahvaanomaisissa pienissä elämissänne heikkoina hetkinä samaistua. Ai niin, rahvaat, eihän teillä ole aikaa, koska Jääkiekon MM-kisat. My bad.

Ah, sain juuri puhelun editorilta, että äänensävyä pitäisi vähän muuttaa eikä lukijoita muutenkaan voi kohdella tällä tavoin - alistaen, nöyryyttäen.. you name it, i like it.

Rakkaat lukijat!

Viikko Madridissa, tuossa keskieuroopan suurkaupungissa, joka myös Espanjan pääkaupunkina tunnetaan oli antoisa. Kiersimme nähtävyyksiä ja kävimme jalkapallo-ottelussa. Yksi sadasta puhuu tai viitsii puhua englantia. Säät olivat vaihtelevat. Otin paljon kuvia. Laitan niitä tänne vaikka erillisessä julkaisussa. Toivottavasti Teillä on ollut kaikilla mukava vappu.

No mut jotenkin noin se meni.

Aloitinpas uudet hommat tossa tiistaina - järkyttävässä flunssassa, jonka joko Eki tartutti puhelimitse (Niin, puhelimitse, koska emme ole nähneet kahteen viikkoon ja antamansa gerberakin kuoli eilen aamulla samaan aikaan kuin ystävyytemmekin hänen valittuaan rahvaanomaisen työvuoron rahvaanomaisesta baarista rahvaanomaisten jääkiekkokisojen ajaksi sen sijaan että olisi lähtenyt kanssani ensi-illan punaiselle matolle miljoonien paparazzien kuvattavaksi. Tyyppiähän se ei voi perua! Ei tietenkään voi! Se haluaa rahvaanomaisesti pitää perjantain kaverivapaana, että pääsis leikkimään vaimoa, joka ajetaan ulos yöhön. This is why mä hyppäisin sinne hautaan takomaan kasettiin, joten kantsii olla lauantaina kuolematta.) tai sitten sain sen pizzalähetti J-manilta, joka toi happy ending-pizzaa väsyneelle matkalaiselle viikonloppuna. Tiedän vain, että minussa ja kuolaavassa bernhardilaisessa on tämän viikon ajan ollut huomattavissa määrin samaa näköä, olkoonkin, että minun 'kuolani' erittyy kahdesta reiästä ja suun yläpuolelta. No mutta, uusi duuni on mainio ja siellä on mukavaa väkeä, jotka perehdyttävät huolella. Inhoan, jos ei perehdytetä kunnolla ja sit suhtaudutaan passiivisaggressiivisesti, kun ei osata hommia. Ei tarvihe toistaseks tuosta asiasta skitsoilla.

Ah, koska olen niin kaikkivoipainen ja ainutlaatuinen ihmislapsi niin varmaan mietitte toisinaan iltaisin nukkumaan mennessä, että miten se voi ollakin noin ja mistä se on sen perinyt? Pitkän linjan taitelijasuvultani tietenkin. Enää ei tarvitse miettiä, mutta jos haluatte, voitte tilata äitini esikoisteoksen tästä linkistä. Maksaa kympin ja on koko rahan arvoinen. Sopii vauvasta vaariin kaikille. Kuvituksesta vastaa Noora joku. Damn. En muista, mutta se ei käsittääkseni ole meille sukua, vaikka piirtääkin niin hyvin, että melkein voisi olla. Tilatkaa tai tulee kasettiin.

Rakkaat lukijat, on aika lopetella. On aika pumpata täydellinen vartalonsa ja universaalia viisautta täynnä oleva päänsä täyteen lääkkeitä ja siivota äitienpäivän kunniaksi. Olkoon se minun lahjani, ettei kerran vuodessa tarvihe valittaa sotkusta.
Noh, kunhan saan ton matkalaukun edes purettua loppuun asti huomiseen mennessä niin seivaan jo puolet.
Doupeimmat jumala seivaa.

rakkaudella,
JumÄH
Kauko


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti