torstai 31. toukokuuta 2012

Se aika kuukaudesta

Oikeesti. Mitä järkeä? TAAS nähdään eikä mua hotsittais yhtään. Eka tulee vähän outo olo alavatsaan pariks päiväks, sit keskellä yötä valahtaa kalsarinsotkijat kehiin kipujen kanssa. Siinäs sit peset alkkareita kylmällä vedellä, koska se on ainoa mieluisa puuha siinä itkufiiliksessä.

Maailmaa vihaavissa tunnelmissa kuuntelet Celine Dionia, koska siinä on vittu sentään joku, joka tajuaa suuria tunteita!!
Sit raahaat koko turvonnneen kroppas Prismaan ostamaan tampaxei ja libressei ja väännät koko aknenaamaisen olemuksesi Olarin apteekkiin ostamaan burana neljäsatasia, vaikka mieli tekis Panacodeja, Diapameja, Tramaleita ja vaik heroiinia. Ihan mitä vaan!

Buranan voimin mietit himassa kaikkia niitä vinkkejä, joilla taltuttaa kipu. Toisin sanoen makaat sängyssä kuumavesipullo mahalla, tyypin nro pikavalinnassa, kahvikuppi kourassa ja Juuselan ohjeista valmiina sporttaamaan.
Mitään em. et kuitenkaan pysty toteuttamaan, koska sattuu liikaa.
Kipua ei helpota se, että seuraavat viis päivää mennään näillä,

Näinä päivinä jopa hedelmävaaka on vihollinen, joka vaan vittuilee eikä anna oikeita lukemia. IHAN SAMA! VITUN PASKIAINEN!!

Kuitenkin nää päivät tulee kaikille naisille eikä kukaan oo oikeutettu saikkuun.
Töissä vähän kiukuttelet ja vähän väliä ravaat vessassa, koska paskinta ois, et pöksyihin ois ilmestyny Japanin lippu ja sit sille naurettais kaikkien muiden paitsi sun tuumin.

Ah, mainitsinko ripulin? Tai siis sen, että on vähän  vatsa sekaisin? Näinä jo muutenkin kusipäisinä päivinä usein on myös vatsa sekaisin. Eli kaiken muun hurmion keskellä pitää ajoittaa tekemisensä niin, että on aina aikaa vessalle.

Seksiä voi harrastaa pyyhkeen päällä, buranaa menee liikaa, kaikki itkettää, sattuu ja ruuaks kelpaa kaikki, missä on liikaa kaloreita.

Terv. nimim. "menkat"

Vittu, jos pelkästään menkat on noin paskat ni en KOSKAAN hankkiudu raskaaks,


11 kommenttia:

 1. Tiedän niin ton tunteen ja vihaan. Ihan sama ripulijuttukin.

  Mutta onneksi on olemassa sellaisia pieniä ihmepillereitä, joilla pääsee noista näköjään kokonaan eroon. Eikä ole ikävä. Kysyin lääkäriltä, että onko se jotenkin epäterveellistä, ettei ole enää kuukautisia ollenkaan, niin lääkäri sanoi, että ei, mutta sitten et vaan huomaa, jos olet raskaana. Mutta senhän takia mä niitä pillereitä syön, että en olisi... No, eletään jännityksessä sitten, mutta ainakin ilman tuota kerran kuussa -paskaa. Suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on sanottu, että riittää kun nuo monsterit ilmaantuvat 3 kertaa vuodessa! Oliko mulla valelääkäri?? -eki

   Poista
 2. Hah! Sori, mut toi sun stoori sai mut nauramaan vakavalle asialle. On helvetinmoinen taitolaji nähdä vittumainen vaiva noinkin hauskassa (?) valossa. Itse elän kaiken ton 6xkk:ssa ( duunikaverit naisii ja mie sen tiedän.) Mut hei, mie komppaan. Systeristä tuli aikoinaan PETO aina kerran kuussa ja sänky oli kuin teurastamo. Toi Japanin lippu, hih. Sori, mua naurattaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PAREE NAURAAKIN!! Koska odotas kun ne taas hyökkää... Kosto on julma, verinen ja suloinen!! TEE: EKI JA KAIKKI MAAILMAN NAISET

   Poista
 3. Mä en tajua naisia, jotka valittaa kivuista ja nappailee kiltisti jotain perus Buranaa. Jos se ei auta, niin hakekaa lääkäriltä oikeat kipulääkkeet! Esim. naprokseenihappo on kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokune lekurit on niin nihkeitä näiden suhteen. Oikeesti. Tai siis osa tajuu, mut osa ei. Osa neuvoo burana-kuurille, toiset kestämään ja sit se loppu10% määrää jotain kunnon troppeja. (noi 10% on mulle ihan urbaania legendaa) -eki

   Poista
  2. Happoo!

   Poista
 4. Koska muuten kukaan ei tietäisi, että olen nauranut, niin piti tulla tänne ilmoittamaan, että nauroin kovasti ja pitkään (yksin) tuolle Japanin lipun ilmestymiselle! Kiitos nauruista!

  VastaaPoista
 5. Litalgin-lääke auttaa noihin kipuihin. Niitä pitää vaa osata pyytää lääkäri-sedältä.. Mutta toimii! Ne autto jopa siihen ku umppari alko kiukutella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah! Tätä testaamaan hetsillään! Kiitän winkkauksesta! -eksulainen

   Poista