keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

after sport VMP

Terveiset täältä addikt.. Eikun siis kuntoilun ihmeellisestä maailmasta!
Viimeset pari viikkoa on vedetty natsiryhtiliikettä ja tänään tuli ekaa kertaa se "tää ei oo kivaa"-fiilis. Ei tullutkaan sitä urheilun jälkeistä mahtioloa. Aion silti jatkaa, koska ei kaiken pidä olla kivaa.
Ahkeran lenkkeilyn, tsimmailun ja homostelevan keskiviikkosählyn ohelle on syntynyt uusi tulokas: jumppa, aerobic, zumba, pump, whatever. Hikistä hyppelyä muiden Kesäkuntoon edes joskus-mammojen seassa.
Jääkaappi on täynnä NIIN superruokia, että todennäkösesti niiden terveysvaikutukset alkaa kumoamaan toisiaan, ja loppujen lopuks olis ihan sama vaikka eläisin jäätelökakuilla ja muumi-limulla.
Verigreipit alkaa tursuamaan jo joka paikasta ulos jopa siinä määrin, että googletin sanoilla :"MIKÄ VITTU TEKEE VERIGREIPISTÄ NIIN TERVEELLISTÄ KUN SE ON NIIN SAATANAN PAHAA?!" Vastaukseksi sain mm. eräänkin tutun blogin. Ympäri mennään ja yhteen tullaan.

Mut hei, ajatellaan positiivisesti: olkoon tämä ihmiskoe! Kuinka kauan kestää epäurheilullisen roskaruokalähiölapsen kantti natseilua! Veikkauksia kehiin!

Vitutustahan tässä lisää parikin seikkaa:
-tein sen klassisen virheen ja punnitsin itseni. Ja aissaatana ku nauratti KERTYNYT kilo! "Se on lihasta, se on lihasta, se on lihasta" Toi on mun uus mantra. Niinku for real.
-sukeltaessa sijoiltaan saatu olkapää ja sitä seuraava kipu olasta kyynärpäähän. Urheiluvamma?! SYDÄN SYDÄN SYDÄN
-fyysinen väsymys. Vois vetää zetaa semmoset 23h vuorokaudessa, mutteivoikoskakoskakoska on kaikkee hommaa ja sporttii ja kaikkee!
-ja ARGH! Kämppä alkaa koht näyttää samalta ku kunnon päihdeputken jälkeen. Ei jaksa/kerkee siivota kun koko ajan pitää juosta. Eikä edes pidä! Mut silti..

Kyllä se on niin tosifaktinen tosiasia totuusfakta, että paheiden määrä on vakio. Jätä bisse ->vedä energiajuomia ja röökiä. Elä puutteessa -> ala sporttaa. Jätä herkut ja roskaruoka -> syö überterveellisesti ja pode pientä morkkista irtiksistä (varuiks kuitenkin tee iltalenkki videovuokraamon ohi ja kaupassakin kävele varuiksi karkkiosaston läpi)

Joku päivä sitä oppinee kohtuuden. Ei kaikessa, mut näissä arkipäivän asioissa. Koska kelatkaa -nyt menee diipiks!- tossa iltalenkillä koiran kanssa pohdiskelin IHMISSUHTEITANI. Ahmigaad! Rupesin oikeen funtsimaan kuinka aina tutustun uusiin ihmisiinkiin sillai kybällä, you know. Kaikki tänne heti ja sit kivakiittimoi. Mun ihannemaailmassa olis varmaan semmonen kaks tuntia varattuna uusiin tyyppeihin: esitellään itsemme, kerrotaan story of our lives, tunnetaan järjetöntä sielunkumppanuutta, ollaan friends4eva ja sit ku aika on täynnä ni soronmoo.Ja sit uutta kehiin. Toistan: kaikki tänne heti ja sit kivakiittimoi.

Ah, oon ollu oikeesti vitun hyvällä fiiliksellä yllättävän pitkään eli tänään iskenyt VMP oli odotettavissa. Joka päivälle tehdyt aikataulut kusee, koska väsyttää niin saatanasti, mut väkisin sitä aina vääntää ittensä uimahallille.
Näinollen huomenna meen vaan sählyyn, torstaina VAAN johonki vitun syvävenyttelyyn ja perjantaina vast simmaa. Jeah.

Ja jumalauta! Huomenna joutuu ehkä hei pyykkää! Ai miks? NOH, koska tänään ostin kahden ja puolen vuoden harkinnan jälkeen pyykinkuivaustelineen. Ohhoh! LIMENVIHREÄN. Uhhuh! Vittu jotain hyvväkin tähän paskaan.

Angstia, väsymystä, vitutusta, jumiutuneita reisiä ja vihlovia käsivarsia Teille tarjoili Kiukku-Eki

3 kommenttia:

 1. Kesäkuntoon edes joskus -mamma täällä moi. Liikunta ei kannata. Tsumpailun tuloksena vitunmoinen kuume ja flunssa. Toisaalt tän hikoilun ja niistämisen seurauksen kyl varmaan on tippunu jo pari kiloo. VMP. Tänään en tsumpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onkin huono päivä tsumpailla! Tänään voipi sählyillä ja huomenna voipi testata syvävenyttelyn. Tai sit marssia suoraan sinne pakastealtaille, haalia tusina pakettia Ainoa, vetää ne ygösellä alas ja kuolla onnellisena jätskiövereihin.

   Poista
  2. Tänään on huono päivä tehä yhtään mitään. Paitsi kattoo kauden vika peli ja itkee sen jälkeen jätskipaketin tyhjentymistä. Mut huomen on uus päivä. Uus alku. Hmm, saisinkohan mä siit jonkun kuvan?

   Poista