perjantai 2. maaliskuuta 2012

Pystyiskö nillittää..???!

Ekin ja Kaukon torstain tohinat lähenteli täydellisyyttä. Käytän verbiä "lähenteli", koska siinä on jotain salaperäisen irstasta. Ja me ollaan täydellisiä. Ja meitä lähenneltiin. Tavallaan tulee mieleen jotku ekat yökerhosessiot, joissa vanha tavara viehättyi uudesta (omg yök); tavallaan tuntee olonsa imarrelluksi; minkäs nuo mahtaa meidän viehätysvoimalle, poloiset..

 Samalla kai voin tässä vinkata kaikkia ehdottomasti laittamaan ne Converset ja liian pitkät, iloholeilla varustetut farkut TAI sit ne villapaidan ja öö.. neulepaidan välimaastossa hulluilevat VALKOISET tossukat ja kynsiharjahoidosta huolimatta edelleen paskaisen paidan tähän keliin. Räntä kun rrrrakastaa imeytyä niihin pieniin varpaisiin ja mikään ei näytä niin hyvältä kuin alipukeutunut, "oman bloginsa näköinen" silmäpussisoturi tilaisuudessa, jossa on Suomen kuumimmat blogittaret, mm. muodin saralla.
Nothing says Haute Couture niinku se vitun mukava, vihreä Championsin huppari, jonka pikkusiskon avokki on salee ollut heittämässä jo roskiin, mutta mutsi seivas. Ja sit mä käännän sen mutsilta. Ja puen sen päälleni pressitilaisuuteen. In your fashionably sensitive face, you.. You... Well ALL of you!

Toisaalta, oli vitun hieno tilaisuus. Ilman mitään perseennuolentaa voi sanoa, että elävän arkiston porukka hoiti homman kotiin. Me oltiin Kaukon kaa myytyjä. Seri-fucking-ously! Sen niiden trailerin mä linkkaan tähän, koska meinasin ite ruveta vollaa sen nähdessäni. Ainakin tuli kylmät väreet, ja se riittää.

Koska ton tilaisuuden ruokatarjonta ei oikein vastannut meidän näläntunnetta (Vittu NIIN nälkä et oikeesti huimaa!! ÄLÄ!) päätimme olla sofiksia eli sofistikoituneita ja valita ravintola tunteella. Ja lompakolla. Iguana? Joo.
 Tottakai kaikista pöydistä piti valita se keikkuva. Saimme vielä draamaa, kun tarjoilijapoika yritti tuoda meille pastaa! EMME TILANNEET PASTAA!! Silti se näytti hyvältä... Olis tietty voinut vähän kujeilla jonku opiskelijapojun duunipaikalla ihan vaan vittuillakseen... Hyi hyi, ei semmosta!

Halipusu sullekin, Kaukeli, kun erottiin kikattelevissa tunnelmissa metroasemalla. Mee sä kotiis, mä meen omaani.

Perjantaiksi olinkin sitten lupautunut kummipojan ja siskon kanssa uimakouluun. Okka. Herätys klo 10, sänkyyn vaik puoliltaöin. Sounds about right.
 Menin kyllä nukkumaan ajoissa, heräsin hölmöön painajaiseen kuuden jälkeen, enkä ole sen jälkeen nukkunut, koska ilmeisesti pannullinen kahvia ja aiotut päiväunet eivät vaan jostain syystä toimi kimpassa. Whatever, losers!
 Superlenkki koiran kanssa, terveysruoat kehiin ja aijjai; koht Eki on niin saatanan fitti, et oksennatte sen nähdessänne!
Juma, jos lenkkeilee, (gay)sählyilee ja vittu UI näin paljon viikon sisään, ni siitä pitäis saada mitali. Tai ainakin oksennusastia, koska ei se aina hauskaa ole.

Mut jumalauta, uin hippaa kummipojan kanssa, vesijuoksin, vein koiran KAKSI KERTAA 12h sisään superlenkille ja söin terveellisesti. (Liikaa tupakkaa. Fakta.)

Ja nyt oon ihan "YYH KAIKKI ON IHANAA LOLLERSSON!"

Ei vitussa oo.
-Uimahallissa jengi aina tsekkaa tatskat, ja mua ahdistaa, koska mulla toi yks teksti on just navan alla. Iiiiiiiyyhh..
-Tuolla vitun sohjossa ei voi kävellä ilman sykemittaria
-Toi kissa oikeesti kaivoi mun uima-asun kassista ja almost duunas sitä. Iiiiiyhhh.
-Mä tein safkaa seittemästä eri aineksesta, joista kaksi mausteita, eikä se maistunut millekään. Ei millekään.

ÄÄÄÄHHHH! Väkisin väännän angstia, vaik nää päivät on olleet hyviä. Niinku OIKEESTI.

 Tekis mieli angstaa niillä sanoilla, jotka läväytin kesken Kaukon fetaburriton, mut se ois tmi. Jätän Teidät siis arvailemaan.
Oli se kyl vitun huono ruokapöytäaihe.

So? Ei täs oo aiemminkaan funtsittu.

Ekiii.

Ps. Ketä oikeesti tartuit viimeksi kädestä?

Elävän arkiston traileri.

(Kauko tuli ja pelasti..)
 ppss. copy+paste, luulis olevan tuttua puuhaa. nimim. "eki, the osaamaton IT-ihme"

2 kommenttia:

  1. Saaraa, ihanaa ystävää, tänään <3 t.<Pertti from matbys :)

    VastaaPoista
  2. Ketäköhän mä oon viimeksi tarttunut/pitänyt kädestä... on siitä kyl jo aikaa jonninverran, ihan jäin ajattelemaan asiaa..

    VastaaPoista