tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ryhtiliike vol. 412

HUOMIO!


SINÄ JOKA OLET KEKSINYT SANAN "RYHTILIIKE", VOIT TULLA VAPAASTI VETÄMÄÄN MINUA TURPAAN, SILLÄ OLEN TEHNYT SANASTA NARRIN VÄÄRINKÄYTTÄMÄLLÄ SITÄ JATKUVASTI JA JOKA KÄÄNTEESSÄ! KIITOS!


Yst. terv. nimim "urpo.. nii-i, oisko mun osote kiva hä?! nii, oisko helpompi paukuttaa pannuun jos tietäisit missä asun? HAHHAH!!"Armollista iltaa, rakas mutta eksynyt karitsalauma. Olkoon rauha sieluissanne ja housut jaloissanne. Aaaamen.

Eki täällä saarnaa liikunnan tärkeydestä ja vihreän teen mystisestä kusetusvoimasta. Ryhtiliike on taas back! Vasta kymmenettätuhannetta kertaa! Onnittelut meille kaikille!

 Jumalauta, koiran kanssa ollaan vedetty semmosia metsälenkkejä, että oksat pois! Ihan kirjaimellisesti, sillä keväthanki kivasti upottaa polveen asti ja pelastuksena saavat toimia oksat. Ne siis lähtee pois, get it?
Koirallahan tätä ongelmaa ei ole; se viipottaa hangella ja poluilla kuin ADHD-potilas piripäissään.

Metsässä on ihana kulkea, kuunnella lintujen laulua ja ihailla jylhiä mäntyjä. Toisin sanoen kuunnella musiikkia ja pitää katse tiukasti kengissä, ettei vaan vedä lippoja. Se olis niiin noloa, vaikkei siellä ketään vahingoniloista sivustaseuraajaa olisikaan.
Vaikka kyllä siellä joskus ihmisiin törmää. Eikä auta vaikka kuinka olisi kuulokkeet korvilla ja "move over, motherfucker"-ilme kasvoilla; aina pitää jäädä small talkkaamaan koira-asiat: "minkä ikäinen? minkä rotuinen? aa, isoisäni sedällä oli melkein samanlainen, mutta sillä meni kerran jalka poikki ja isoisäkin on jo kuollut" Aa, no mut eihän siin sit kai mitään. Friikki.......

Uuh! Metsäilyn, sählyn ja satunnaisen uinnin lisäksi kuvioihin on ilmaantunut jotain ihan uutta: TERVEYSRUOKA! Ja ei, terveysruoka ei tarkoita mitään vitun barffausta tai shlöye-marjoja ulkoavaruudesta, vaan juureksia ja lihaa. Esim! Toisin sanoen: normaalia ruokaa. Perussafkaa, jota saa kaupasta. Hevi-osastot rules ja kokkailu on kivaa. Punajuuret on ehkä parasta tällä hetkellä, jätski on pannassa. IHAN HELPPOA OLLA ILMAN JÄTSKIÄ. EI TEE YHTÄÄN MIELIKÄÄN. ...eipä..
Vihreä tee-överit on jokapäiväinen ilmiö. Maukasta ja terveellistä, vaan kovin kusettavaa. Koko ajan saa ravata vessassa, tänäänkin olis saanut olla kaks toilettia Kauko kun tuli seitsemän tuntia kestäville aamukahveille. Ulkona mesoava neljän vuodenajan maailmanloppumyrsky ei inspannut kävelylle; se tasan tarkkaan inspasi röökaamaan sisällä ja "no huhhuh!"-telemaan.  Jeah, mikäs kiire valmiissa maailmassa. Syötiin myös terveysruokaa ja suunniteltiin muutamiakin treenisettejä. Liikunta, Kauko&Eki tulee, oletko valmis??

Ruuasta tuli mieleen tänään aiemmin tapahtunut järkyttävä ihmisoikeusrikos. Megabuugiani buustatakseni ostin verigreippejä, nehän on törkeen terveellisiä eikä aiheuta niin pahoja naamanvääntelyitä kuin normigreipit. NOH! KUINKAS KÄVIKÄÄN!? Kaukon kanssa päätettiin syödä yksi veris puokkiin ja kas: huolellisesti kuorittuani sen hogasimme kädessäni olevankin normaali greippi! Meinasin pyörtyä ja Kaukokin näytti itkevän hieman. MITEN TÄLLAISTA VOI TAPAHTUA?!
Aion ehdottomasti reklamoida prisman hevi-osaston epäpäteviä hyllyttäjiä. Annan niiden saamattomien huijareiden kuulla kunniansa. Ehdottomasti kerron Teille, rakkaat lukijat, kuinka tämä traaginen tarina päättyy. Huh, tärisen vieläkin.

Lähdin kuitenkin tuohon kepulikauppaan terveysostoksille ja retkahdin. Ostin suklaata. Ja söin ne matkalla. Oi voi. Ja ai niin, saatoin myös käydä iltalenkillä koiran kanssa videovuokraamossa. EHKÄ. En kommentoi. Ja vaikka olisinkin ostanut irtiksiä, en varmasti olisi syönyt niitä kaikkia. En muista. Unohtakaa, täällä ei ole mitään nähtävää!

Röökiä ei tee hirveesti mieli, silti sitä menee sikana. Aion ehkäpä kaivaa Neiti Etsivä-asenteeni kaapista ja tutkia asiaa. Palaan tähänkin, kenties jo huomenna kun sählyn jälkeen taas vannon ja lupaan itselleni lopettavani koko sauhuttelun.

Oijjoi. Pitkästä aikaa on asiallinen meno. Ei ahista, ei vituta, ei masenna. Ei myöskään nukuta kun sen kolme tuntia yössä, mutta mieluummin unettomuus kuin jatkuva kiristely. Ainakin voi samaistua Faithlessin "insomnia"an ihan uudella levelillä.

Mutta mutta, Kaukokin tokaisi lähtiessämme bussipysäkkiä kohden, että: "Näyttäis, et sulla menee hyvin." Jep.
Toki olisi mennyt vielä paremmin jos olisin pukenut sen Kaken tarjoaman paidan lenkille ja ottanut  hanskat mukaan. Sen sijaan tuumasin hoitavani ilman. Olin cool. Kirjaimellisesti.


Oliks tää nyt ärsyttävän sporttista ja "yy! mä oon NIIN terveellinen!"-bullshittiä, että voin varautua mahdollisiin turpakäräjiin? Koska jos näin, niin muistakaa, että äitini on karateka!

HAJAA!

Keuhkoavin terveisin Muskeli-Eki


peeäs!! huom! obs!

sain kunnian hoitaa päivän kuvahaasteen, jonka unohdin. Päivän nro 13 avainsana on "a sign":


VICTORY!! ...vaan miksi päässäni soi Ace of Basen "the sign"....?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti