maanantai 12. maaliskuuta 2012

PÄIVITYS! OMG!

Helou vaan kaikille!

Taas on jumankauta uus viikko lähteny käyntiin ja aika kuluu niin nopiaan, notta kuoleman voi melkein haistaa. Itsehän aloitin maanantaiaamun käymällä tunnin hieronnassa ja sieltä takaisin kotiin vähän kirjottelemaan tehtäviä, josko ne vaikka erehtyis kouluun ottaa tänä vuonna. Vähän mä epäilen kyllä, koska oishan se nyt saatana, jos mulle vielä ammattikin tästä tulis tai yhtään mistään, mutta onpahan tekemistä nyt, kun reteesti ilmoitin, etten ole enää tämän lähiöjuottolan käytettävissä.

Näin unta, jossa joku mies sanoi, että toivo hartaasti, ettei jumala tiedä kuka sä oot. En tiedä miten tää nyt liittyy mihinkään, mut se oli kyl aika diippii, väittäisin. Jos ois vaikka jumala ja sit se ei tietäis kuka mä oon. Sitten, kun oon sellainen ihminen kuin haluan olla, ois ehkä ihan kivaa, jos jumalakin tietäis mun olemassaolosta. Haha, vähän tässä uskisblogia virittelen. Halleluja!

Valokuvahaasteen toimittaminen päivittäin aiheuttaa lähes yhtä suurta ahdistusta kuin taannoinen joulukalenterimme. Tyhmää asettaa itselleen jotain tollaisia tehtäviä, joita ei kuitenkaan jaksa päivittäin hoitaa. Vähän niin kuin joku peseytyminen tms. Tsihihii.

Anteeks nyt kovasti tää poukkoileminen aiheissa, mutta tarkotuksena oli tänään tulla ennen kaikkea vaan päivittämään eli oksentamaan kaikki turha skeida ilman sen kummempia tarkistuksia tai ajatusta tähän ruudulle, ja säästää sit kunnon hommiin toi muu kirjallinen osaaminen. Tänään ei nappaa. Katotaaks vähän kuvia tähän väliin? Oke!


6. 5pm - vuoron vaihto

7. something you wore

8. window

9. red - hifkin junnut voitti 3-2 jääpallossa ja kypärät lenteli, whooaa

10. loud  11. someone you talked to today
yksin sai laulaa täysiä ja itseni ja pingviinin välisiä keskusteluja ei kukaan ollut kuuntelemassa.  huomaa megaidioottimainen omakuva. huoh. taitaa kamerakin olla väärinpäin. 


12. fork

Hah! Siitäs saitte, senkin möhkäleet!

Lautaselta on muutes syöty sellaista herkkua, ettei taas tosikaan. Kaukon kokeileva (skifi-)keittiö oli taas viikonloppuna vauhdissa ja kun ulosmeno tuntui vaikeammalta kuin koskaan ja nälkä kurnivammalta kuin öööh, no, koskaan (voi vittu mitä tekstiä ihan tosi...) löin pannulle taas sellasen makukimaran, jottei oo vähään aikaan taas sovellettu. Paitsi ne makkaratortillat silloin jokunen aika sitten. Nyt pannulle pääs valkoisia papuja tomaattisoossissa, a lot of sipulia, a lot of valkosipulia, risottoriisiä, kukkakaalia, soijaa, öljyä, cayennea ja mitä helvettiä jotain parmesanraastetta ja olihan se.. Ketsuppikin loppui, kun ei sitä ihan kuiviltaan alas vetänyt. Kakkakuulayllärit maistu siellä välissä aina ihan jees, mut olihan se vähän pahvista sit muuten.

Jaahas, kai tuo on lähettävä kattoo onks mulla vielä poikaystävää, joten sommoro! Kiva, ku kuuntelitte!

Kauko


2 kommenttia:

  1. Eikö jokainen normaali ihminen tee juuri tuolla tavalla ruokaa? Onko muitakin tapoja, kysyn vaan?

    VastaaPoista