keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Ekin alkuviikko!

Oijjoi, mikä alkuviikko takana!

Maanantaina heräsin aamulla siihen fiilikseen, et nyt on pakko saada pari keppanaa. Kävin hakemassa lavan ja vedin sen aamupäivän aikana. Kuitenkin sunnuntaina metsässä vedetty Suomi-viinapullo muistutti olemassaolostaan. Ja nyt kun ei koiraakaan ollut, saattoi ihan rauhassa tissutella pitkin päivää ja lappaa sitä pikaruoan paskaa kitusiinsa. Olo oli välillä huikea, mutta pyykit jäi pesemättä ja sänky petaamatta.

Tiistaina väsytti aivan saatanasti. Kelasin jo ettei pysty rupee tasottelee, mut kyl vittu se kylmä siideri 4-pack jeesas kummasti oloa. Sen loputtua lampsinkin Alkoon ja ostin oikein kunnon korjaussarjan eli viskiä leka ja lonkeroa mäyriksen verran. Vedin ne siinä aamupäivällä ja hoipuin systerille käymään. Se salettiin huomas, et oli tullu otettua muutamankin päivän verran...
 Himassa oli pakko ottaa torkut et jakso taas raahautua kauppaan kaljahyllyjen huomaan. Hyvä settihän sieltäkin lähti följyyn: tarjouskaljaa ja Alkosta napsuflinda. Ne tuhosin illan aikana.
Taas jäi pyykkäämättä ja tiskaamatta. Ihan sama. Nyt on hyvä boogie. Bileet!

Keskiviikkona heräsin kellonsoittoon: vittu! tänään pitää tavata se vitun fattan ämmä, joka ei tajuu mistään mitään ja kaiken lisäks näyttää ihan vitun naudalta! TAKAAPÄIN!! No onneks se ees tajus sen verran, että lupas hoitaa mulle drinkkilippuja Espoon kaupungin piikkiin. Veromarkat hyötykäyttöön! HÄHÄHÄ!
Siitä dallasin SUORAAN lähimpään baariin, jossa vedin tiukkaa tunnin ajan. Siel joku pubiruusu rupes avautuu, ni mä vedin sitä dunkkuun! Mun oma happy hour, laatuaikaa.
Yhtäkkiä havahduin himasta. En tod tajuu miten oon tänne päässy! Jalat oli kipeet ja mustelmilla ja laukusta löytyi märkiä vaatteita... Mitä on tapahtunut?!
No eniwei, oli pakko nukahtaa (lue: sammua) hetkeks, koska illalla oli ihan megabileet yhellä gay-klubilla. Frendi tuli onneks hakee, koska olin jo valmiiks niin vitun kännissä, etten ees muistanut mihin oltiin menossa!
VITTU ME BAILATTIIN! Oli niin saatanan kovat kemut, etten ees MUISTA MITÄÄN! Helvetin hikinen olo ja syke jossain taivaissa, mut so?! Oli salee ihan törkeen nastaa!
Nyt oon himas ihan laskuissa, vedin taas tota roskaruokaa niin et alko oksettaa. ELÄMÄ ON IHANAA JA IHAN VITUN KREISIÄ!!

Huh, onneks kävin jo tänään Handelissa ni on eväät huomenna tonne metsään! Siit kyl salettiin meen suoraan baariin taas vetää häppää ainaki tunniks! Illalla salettiin meen toiseen baariin ja pistän semmosen shown pystyyn et must tulee uus julkkis!!

Nyt sattuu joka paikkaan mut hei khamoon, onks vähän ollu sen arvosta!? MAHTAVAA!


T: dena-eki


(Psst. kaikki lukijat! PSST! Älkää kertoko Kaukolle, mutta tämä on uusi koodikieleni natsiryhtiliikkeelle! Se ei jaksa kuunnella urheiluhorinoitani, joten vaihdoin kerrontatyylin muistuttamaan sitä entistä Ekiä! Nerokasta? Ai vähän!! Mut hei, tää on sit ihan between us; mitä sulkujen välissä tapahtuu, sitä ei Kaukolle kerrota, aight?)


4 kommenttia:

 1. (Ovelasti toimittu, Eki.)

  VastaaPoista
 2. (Kiitos, Mara! Näillä punttijunttiaivoilla pystyy tällaisiin mestarijuoniin!) -eki

  VastaaPoista
 3. (Kliffa-Kauko)22.3.2012 21.11

  (mä en tajuu) (ookko ruvennu ryyppää?) (tosi skifi fiilis) (enpä ois arvannu) (ps. miks yrität antaa musta ihan dorkkiksen kuvan?) (vähän niinku siinä sarjakuvassa, jossa se pikkulintu söi kiviä) (samaistun kyl ehkis eniten keskiviikko-krokoon) (se on Kliffa) (ihan niin kuin minäkin) (t. Kliffa-Kauko)

  VastaaPoista
 4. (fak, olen tainnut jäädä kiinni! fakfak! eiku aika kliffaa! ja hei, miks syöt pikkukiviä?? JÄTKÄ SYÖ PIKKUKIVIÄ, HÄ HÄ!) (HOMO-EKI)

  VastaaPoista