torstai 1. maaliskuuta 2012

Aidosti ihanaa

Niin pal kaikkee, ettei tiijä mistä edes aloittas.

Kotiuduin just Blogistania-ohjelman pressitilaisuudesta, jossa HAA! emme harmiksenne ole mukana, mutta kävimme syväluotaavia eli diippejä keskusteluja yhteistyöstä Elävän arkiston porukan kanssa. Sellaista on siis luvassa tässä maailmankuulussa verkkojulkaisussa tulevaisuudessa. Missä määrin, kukaan ei tiedä vielä, mutta aidon oloista porukkaa ja katotaan miten lähtee. Eki saa raportoida tästä asiasta paremmin, suotakoon se hänelle.

Sittenhän mä löysin Tiinalta tällaisen valokuvaustehtävän ja koska ovelasti varastÄH rehellisesti lainasin Tampereelta, tuolta Tapolan ja Popedan pääkaupungista, itselleni mukaan kameran, aion viihdyttää teitä joka päivä uutuuttaan hohtavalla teemaa ja ohjeita uskollisena seuraavalla kuvalla. Tekijänoikeudet ovat siis Kaukon ja kaikki, jotka tämän informaation törkeästi sivuuttavat ja käyttävät niitä luvatta yhtään mihinkään tietokoneen taustakuvasta kolmemetriseen pikselitaiteeseen, saavat menolipun Olariin. Ja turpaan.

Tänäänhän siis vaihtui valta täällä Suomessa. Alkoi kuuden vuoden kuuliaisuus heti tosiaan tässä hamekankaiden ja Väinämöisen jalanjäljissä. Kostoksi vaalituloksesta ja sen toimeenpanemista päivän kuvassa on Neuvostoliiton/Venäjän presidenttejä vanhimmasta uusimpaan eli ylenevässä aikajanassa. Niin ja minun kylpypyyhe.

1. Up

Vaarallisen ihana päivä. Loska ja haitaria renkuttavat itämaantietäjät asemalla onneks vähän tasoitti tätäkin hurmosta. Kävi niin johonkin aivojen ärsykekeskukseen, että meinasin heittää Vltavan nurkalta siltä seisomalta uukkarin ja lähteä takaisin. Tervetuloooo Helsinkiin! Nnngggggghhhhhh..

Kauko & Ihana päivä

6 kommenttia:

 1. Tapolan ja Popedan pääkaupunki, ihanaa!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Popedalla on biisi nimeltä Oodi makkaralle. Ei helvetti. NYT mä olen kuullut kaiken.

   Kauko

   Poista
 2. Alkoi jotenki heti keittää, kun kaikki Blogistanian blogit on jotai stnan näpräilyblogeja... MISSÄ OIKEAT IHMISET JA JUMALAUTA VERI, HIKI JA KYYNELEET??? Kysynpähän vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens tuotantokaudella Eki ja Kauko ja ihan skifi fiilis? Vahingoista viisastuneina? Noista blogeista täytyy kyllä pienet peukut heittää tolle Hupsistarallaa-blogille.

   Kauko

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Missä on tän päivän (2.) kuva? PERKELE! Mulla hajoo tää homma nyt heti kättelyssä ihan täysin. Ps. Oon juonu sen verran punkkua, että yks Lauri Tähkän biisi kuulostaa melkein siedettävältä. Mua hävettää. Nyt skarppia :(

   Kauko ja sen Polte

   Poista