maanantai 5. maaliskuuta 2012

Smile - Maanantai voi olla hyvä frendi

...tai sit se on toi rauhoittavan puolikas, jonka huitasin Länsiväylällä naamariin mennessäni hammaslääkäriin ekaa kertaa sitten sadanmiljoonan vuoden. Olin jo täysin valmistautunut kuulemaan, että mitään ei ole tehtävissä ja nää hampaat täytyy nyt ihan kaikki poistaa ja haudata syvemmälle kuin ydinjäte (tai no kamoon, voiks tollasta aidosti olla valmis kuulemaan niinku ikin?), koska kahvi/tee/tupakka/ruokavalio/alkoholi/kaikki maailman E-koodit/lääkejäämät, mutta kuinkas sitten kävikään? Hampaissa ei ole mitään vikaa. Hammaskiveä on tupakoitsijaksi kertynyt jopa hävettävän vähän tässä sadassamiljoonassa vuodessa eli jahka ne sieltä skrabataan niin johan saa taas ihminen hymyillä.


Eikä vielä mitä, kun ulkona on tollanen ilmakin! Lähtee ihan käsistä tää maanantaifiilis! 

Kevät tuli.
Lumi suli.
Puro sanoo: 
Puli puli. 


Haluatteko nähä maailman onnellisimpia eläinhahmoja? Ihania! Kattokaa! HURRAA! Mua ei harmita enää edes, että Säihkyturpa jäi viikonlopun viettoon, kun muut herää kohmeisina pikakahveilleen. MÄ EN MAINDAA! 


Tän päivän kuvahaasteenakin on vielä toi hymy ja niitähän on maailma pullollaan! NAMINAMI! SMILE!Valtavan upeaa päivää toivoo Kauko - suurella sydämellä


2 kommenttia:

  1. Ihania onnellisia eläimiä! Pakko jakaa tätä iloa eteenpäin!

    Sulla on tuttuja kirjoja ja leffoja.

    VastaaPoista
  2. Arvostan ekaa elikkoa! Hyvä norsut, hyvä me! -ekiliphantos

    VastaaPoista