tiistai 27. joulukuuta 2011

joulupyhät on ohi. thank fucking god.

Se on virallista, joulu on ohi! Nyt saa vielä taistella alennusmyynneissä, juhlia tulevaa maailmanlopun vuotta hyvässä seurassa ja miettiä, että mitäs sitä oikein tänä vuonna sai saavutettua.
Ja ylipäänsä kaikkea diippiä. Äh, liikaa, mä en lähe tohon. Sen sijaan keskityn hetkeen. Ihan sama, mitä menneenä vuonna tuli toilailtua tai mitä ens vuonna pitäis touhuilla. Kattellaan niit sit syssymmällä.

 Eki hengaili tyypin kanssa  'parempi överit ku vajarit'-menolla aka pari päivää. Se on mukava tyyppi. Varuiks vielä oltiin anti-jouluisia ja tilattiin pizzaa! Pizzaa, joka ei missään nimessä uponnut, koska eilinen Kaukon&co. treffailu venähti. Kyl te tiiätte. Joulunaika = hyvät ystävät, roskaruoka ja sohvalla oleilua.

Nyt voisin avautua tässä siitä kuinka ihanaa on vaan makoilla jonku kanssa sohvalla, tai miten vahingossa nukahtaa jonkun tyypin paita uniriepuna (koska se tuoksuu hyvältä) ja miten joskus tekee vaan mieli silittää toisen tukkaa ja antaa pusu korvalle, koska ei ylety muualle. Mut ei. Sitä en tee. Mun maine menis. Enough of this gayshit.

 Joskus sitä miettii, mitä elämältään haluaa. Ja joskus on tehtävä päätöksiä kädet ilmaan-tyylillä. Aina joskus pitää toimia toisin. Muutoksen tuulet ovat täällä, my friend. Koska eikö oo ihan hullua elää joka päivä 'vittuvittuvittu'-asenteella, kun kerran asialle voisi tehdäkin jotain? Hampaat irvessä eteenpäin koska.. Koska miks?
 No, näistä sanoista viisastuneena ja positiivisen asenteen ottaneena Eki tekeekin jotain. Ainakin saa pään kuosiin jos ei muuta. Mutta tästä lisää asioiden selkiydyttyä.
 Ette salee venaa odottaa ja ryntäätte joukoittain mun oven taakse vaatimaan vastauksia! BRING IT ON! Mun turvalukko kyllä kestää eikä partsille oo helppo kiivetä!

 Kahdesta viimesestä päivästä on jäänyt yllättävän hieno fiilis, sillä parasta, mitä tää maailma tarjoaa, on musta huumori ja hyvät tyypit. Ja niitähän on piisannut. Ai juu, mites toi hyvä musiikki?! NICE!

 Olikohan tää bloggaus ihan liibalaabaa, ympäripyöreetä bullshittii ja akkailua? Ehkä. Mut se sallittakoon. HEI NYT ON VITTU VIEL MELKEEN JOULU!

 Sitäpaitsi, mä en sensuroi. Tai no joo, sensuroin. Just Kaukon kanssa puhuttiin, että on semmosia asioita, mitä ei tänne kirjoita koska ne olis liikaa. Yksinkertasesti liikaa.

Ekimäisin ekiterkuin, Eki

 Ps. oletteko te koskaan ottaneet jälkiehkäsypilleriä, ja sit menny siskonpoikien kanssa lastenleffaan niin, että on tehnyt mieli huutaa eturivistä: "I just killed one of u mothafuckas!" Aa, en mäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti