torstai 8. maaliskuuta 2012

Ei-oo-ihanaa-Kauko-kusettaa!

Ah, meillähän on tämmönenkin! Kirjotetaan sit, enneku ton kissan maniasilmät ja -otteet anastaa kanankoipeni.

Melko vitsikkäästi hajotin läppärini; kaadoin puol kuppia teetä näppikselle ja kukapa ois arvannut: se ei enää toimi! AITO SHOKKI!! "Onneks on vakuutus" Öö, nope. Ehkä kaikilla muilla on, mulla ei. Ei mitään vakuutusta. Sit ku mä kuolen, koska oon sammunu röökin kanssa tohon sohvalle ni moikka moi ja käteiset käsiin!

Meillä on sählyporukka, joka kokoontuu keskiviikkoiltaisin Espoossa pelien merkeissä, aikasemmin se oli torstai. Siks aina ku herää perse jumissa ja sählymaila sohvalla, ni hetken elää perjantaissa. Sitä on sekaisin! Onneks normaalisti ei oo......... .............................
 On se vittumaista huomata, että on paska jossain. Eilen ei peli kulkenut, ei niinku millään tasolla. Toisaalta tajusin, että siinä vaiheessa ku viidentoista vuoden takasen D-tyttöjen Oilersin valmentaja lämää ja hiipii niinku huomista ei oiskaan, eikä ite pysy perässä, ni on parikin vaihtoehtoa. A) vähennä sitä röökiä b) polttaisit vähemmän c) Vaik aski päivässä? d) Ei tupakkaa!!
Joo'o. Joo, joo.
Mennään Kaukon kaa sulkapalloilemaan lähiaikoina, onneks se korstaa niinku mä. Ei paineita!

Koiran kanssa tsekattiin metsä. Kuinka parasta! Oikeesti! Ihan ilmasta hupia, vitusti hyviä polkuja ja aurinko paistaa puittomilla alueilla! Idylliä. (jota mä vihaan). Anyway, siitä pidin. Ainakin se pieksee himahumalat ja salapolttelut. Koirasta btw tuli mieleen, kuinka aina dissaan sen kykyä hoitaa kissa, mut näkisitte sen jumalauta kanankoipi-left-overeiden kanssa! Koira vie ja kissa vikisee. Jjjeah

Olikohan mulla mitään asiaa..? Ei. Paitsi et UUUUUUUUUU! Meiät mainittiin YLE:n Elävässä arkistossa! Tai siis niiden blogissa! Apua, tästä lähtien ei voi mennä kauppaan meikittä tai kaatuilla peilijäällä; paparazzis are EWRRRRRRREWHERE! Onneksi olen oman elämäni Neiti Etsivä ja pystyn skannaamaan mahdolliset pazzit.. Toista se on luistelija-Kaukolla..

http://blogit.yle.fi/elava-arkisto/naisten-tapaan

Äh, ei mulla ees ollu mitään asiaa, nyt ei oikeen kule ja sit täs on ollu kaikennäköstä. You know, esim. Kelan vihaamista ja tiskailua. Perussettiä lähiöstä.



Morjes! T: Aika-ok-Eki

1 kommentti:

  1. Onhan sulla ollut kivaa! Huijaat! Etkä jumalauta mustamaalaa mun elämänjanoani siellä! Kyl mäkin pystyn skannaa!

    Skannaaja-Kake

    VastaaPoista