maanantai 6. helmikuuta 2012

Kaukolla saattais olla asiaa

Asiaahan ois taas enemmän kuin Karpolla, mutta kuten Karpolla, mullakaan ei ole (enää) omaa televisio-ohjelmaa.

Voisin ehkä kertoa siitä kuinka olin tuossa vajaan viikon verran maailmanlopun flunssassa tai sitten vaikka siitä kuinka mieli on ollut yhtä matalalla kuin ne aidat, joita jokapäiväisessä elämässäni ylitän. Eilen jopa aloitin kirjoittamaan siitä, kuinka ronkin korvat vastoin lääkärini kieltoja - Tops-puikolla.

Hei, ehkä voisinkin heittää jotain kuusvuotisanalyysia, mutta se olis Salee täynnä vääriä johtopäätöksiä ja jätänkin näiden vaalien syväanalyysin tekemisen itseäni taitavampien herrojen käsiin. Kurre ja Maki (just se Aikakoneen, D'oh!) ovat kaikesta päätellen ihan yhdessä yössä saaneet aikaan jotain niin ainutlaatuista, että mulla ei ole tarpeeksi adjektiiveja repertuaarissani kuvaillakseni kaikkia niitä tunteita, joita alla olevan linkin takaa löytyvä kappale minussa herättää.

Kuuden vuoden kuuliaisuus by Kurre

Biisihän on lähes yhtä vitsikäs kuin alkanut maanantaiaamuni avaimien kotiin jättämisellä ja u-käännöksellä hakiksesta himaan ja takas hakikseen, jossa metrovuoro oli peruttu sään takia ja seuraavat kaksi metroa niin täynnä, ettei niihin olis mahtunut edes Anna Abreu. Kolmannella pääsin jo Kamppiin ja siitä kärttyisten mörrimöykkyjen pariin, jotka olivat lähestulkoon menehtyneet nestehukkaan vajaan vartin myöhästymiseni johdosta.

Voisin ehkä iloita Petroskoista tuliaisena saaduista lapasista tai uudesta Laika-pinssistäni, joka on tuotu samaisesta Lenin-museosta mistä vessaani varten hankitut Sputnik-kortitkin, mutta oisko näiden tuotteiden hehkutus vähän liian uhkarohkeaa nyt, kun Venäjäkin on jonkinnäköinen sotilaallinen uhka? Pitäis ehkä varastaa joltain asiakkaalta Suomi Leijona-koru vastapainoks alkavalle ryssiytymiselleni.

Kaikista järkevintä ois varmaan vaan istua ja juoda kahvia ja katsoa ovelle päin ja odottaa, että hetkenä minä hyvänsä sieltä astelee Säihkyturpa sateenkaarineen ja pelastaa mut tältä ensimmäiseltä Niinistön aikakauden maanantailta. Samaan aikaan toisaalla onnittelee Fok-It-internetjulkaisua ihan seittemällä sadalla!

maanantai-Kauko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti