tiistai 14. helmikuuta 2012

WE LOVE PEARL JAM

Nyt, ollessani vanha ja viisas, kerron teille heti, että blogissamme saattaa vierailla haamukirjoittajia! Iik!? Siis mitä?? No, me kasineloset pidetään sillai yhtä, että meitä kaikkia ahdistaa. Joskus ihan huolella. Joskus jopa niin pahasti, että käydään ryhmäterapiassa. Tai lähdetään Myllyhoitoon. Tai muuten vaan podetaan. Joku addiktio löytyy kaikilta ja vertaistuki jeesaa.
 Näihin sanoihin nojautuen en enää hämmästele, että löytyi potentiaalisia bloggaajia purkamaan omia arjen kommervenkkejään, oli sitten kyse diagnosoidusta masiksesta tai ahdistuksesta, jota ei ole päässyyt purkamaan silloin, kun elämäntilanteet on heitelleet ja ongelmat on sysätty sivuun. Mut niitä uotellessa! Muakin jännittää!

Syndet meni just niin kuumehouruissa ja lemmikkien sotimista katsellessa, että joko jotain vois säälittää tai sit tästä sais helvetin hyvän komediasarjan. Kai tää on esimakua tulevasta. Välillä koomasin sohvalla ja kuuntelin, kumpi pojista on ruokakipolla. Kepee soundi: kissa. Meluisa rouhkaus: koira. Salettiin koira.
 Herätessä joka paikkaan sattui (28!! It's you!!) ja vaadin buranaa. Äh, sitä ei oo, koska sitä ei saanut ottaa katkolle tai Myllyyn mukaan ilman reseptiä ja ei kai nyt mulla herranjumala ole mitään reseptejä laukussani.! Näytäks mä joltain lääkeaddiktilta!? Eli buranat löytyvät äiteeltä. Se on onnekas, sai viattomien lapsien päivänä kiikuttaa toiseks nuorimman hoitoon ja sit hengittää syvään: nyt se on turvassa. Vielä se kuitenkin pelkää pahinta ja murehtii. Aina se murehtii. Mitä tässä pitäis sanoa? Kaikki menee hyvin, älä äiti huoli. Sä oot epäilemättä yks vahvimmista ihmistä, ketä tunnen, ja tiedän, että rakastat mua loppuun asti. Mitä vaan tapahtuiskin. Äläkä koskaan murehdi, mä rakastan sua ihan yhtä vahvasti takas.

 Joskus menee heikosti, sillon on kaks vaihtoehtoa: 1. Jää murehtimaan itseksesi, vello itsesäälissäsi ja muistele, kuinka sinua on kohdeltu kaltoin
2. soita jollekin

Nyt on menny vitun heikosti, mut ilman faijan tsemppauspuhelua (mites se sähkölasku on niin iso? kannattaako tupakoida? missä koira on?!) ja mutsin huolenpitoa en ois tässä.Ja ens kerralla äiti, voit soittaa mulle kuulumisia; kandeeks Kaukoo häiritä?

Love and peace to y'all! Sit se sormimerkki

1 kommentti:

  1. MÄ HÄIRITSIN SITÄ EKA: SUN ÄISKÄ ON TOISIKS PARAS ÄISKÄ MUN ELÄMÄSSÄ JA SE SAA AINA HÄIRITÄ MUA!

    KAPSLOK-KAUKO

    VastaaPoista