keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Nössömusaa nössöille!

Välillä on niin surkeeta toimintaa, et jälkeenpäin hävettää. Tai emmä tiiä surkeeta, mut jotenki ... Persoonallista? Outoa? Eriskummallista? 

 Tässähän on nää päivät menny haahuillessa ympäriinsä. Puhelimeen en jaksa vastata, ihmisten näkeminen pelottaa ja ruoka unohtuu. Sen verran piti käydä moikkaamassa uusia ystäviä tiimipalavereiden merkeissä ja ihan feis-ty-feis, että pakkelit oli otettava taas haltuun. Huh! Ihan ku viiden viikon jälkeen iho olis hylkinyt puuteria! Tai sit se on tuo kirottu pakkanen yhdistettynä kakkaan sisäilmaan, joka kuivattaa naamaa siihen malliin, että peilistä kurkkii sauna-Timo-lookalike! Enkä mä edes PIDÄ saunomisesta!

 Semiyllättäen näin maanantaina ison joukon ihmisiä, joille oon kertonut itsestäni semmosia asioita, joita ei tiedä kukaan läheisistäkään. Kauko käyttäis kuvausta :"Tulii ihaan skifii-fiilis!" Niinku vahvasti tuli, ihan ufo.
Oma synkeän suruisa vitutus yhdistettynä vilpittömän iloiseen jälleennäkemiseen takaa pökkyräisen pään ja lisää haahuilua.
 Jostain syystä keksin mielestäni oivan keinon selkiyttää nuppia: söin kääretortun ja vedin litratolkulla teetä. Röökiä luonnollisesti kului ketjussa. Lopputulos: ihan vitun oksettava olo, en suosittele.
 Oli pakko ottaa pari ketipinoria unipohjaksi, ja jotenkin tämä ratkaisu toimi! Nykyään kun ei voi tainnuttaa itteänsä stydillä shitillä, niin on tyydyttävä miedompiin troppeihin.
 Aavistuksen verran pitkät unet, mut ei haittaa: unet oli eläväisiä ja teinimäisiä. Syrän.

Päivä meni kuitenkin siihen malliin pökrässä, että oli pakko käydä avautumassa viattomille kanssatoipujille. Kepeä olo kun palaverista lähti. Illan toka syrän.

 Uuh, olinhan mä reipaskin päivällä! Tein ylläpitosiivouksen kotona (nykyäänhän täällä on perussiistiä, hyvä minä), koska tänään on pyjamabileet kera Kaukon! 
 Kävin hakemassa siltä jätskirahat ja kauppalistan duunista. Jumalauta, nyt on jätskiä! Ja aamukahviin maitoa. Ja huuhteluaineen tuoksuinen kämppä. Nyt on kaikkea! Keitin jopa kananmunia aamuks!! Okei, osa niistä oli säröillä ja hetken mieleni valtas desperate housewife-olo kun keitinvesi oli täynnä munahöttöä (tirsk!) Ja ne jäi hieman löysiksi (OMG LOL)
 Ajatus on silti tärkein, rrraitt?

Vitusti on vielä käytännön asioita, jotka muhii tuolla pääkopassa muistuttamassa vähän väliä olemassaolostaan, eikä haahuilupäivät fiksaa niitä mihkään. Tilanteet vaatii tekoja. Toimi, Eki! Älä haahuile!

 Kohta Kaukeli tulee tänne, sit me bailataan. Ja syödään jätskiä. Sitä ennen vedän teeöverit ja kuuntelen nössömusaa.Oh, ja etsin kirjeen, jonka annan Kaukon luettavaks ja toivon, että se reagoi ihan kun mäkin sen vastaanottaessani: "Ei oo totta, tää on IHKUINTA koskaan!!!" Liikuttumista ilmassa? We'll just wait and see.

 Kattilapopcornien tuoman silmäturvotuksen takia allergikolta näyttävä-Eki   Ps. ens kerralla kerron jotain kivaa enkä mangu ku joku pikkuprinsessa! ehkäpä kerron meidän pyjamabailuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti