tiistai 21. helmikuuta 2012

Tiistai tunnetta täynnä!

Tiedättekö sen tunteen kun talsii Provinssirockin teltta-alueella sateisena ja kylmänä sunnuntai-aamuna kuuden aikoihin, niillä samoilla silmillä, joilla on vedetty jo pari päivää? Ja seurueeseen kuuluu tyyppi nimeltä Ufo, joka on päivän verran kanniskellut mallinuken jalkaa mukanaan syystä, jota kukaan ei tiedä. Etappina taksitolppa ja luvassa huippujatkot Seinäjoen keskustassa. Tässähän ei sinänsä ole mitään omituista tai yliluonnollista, perusfestarimeininkiä.
Mutta mikä on todennäköisyys, että tuona kalseana kesäkuun aamuna Törnävän hiekkatiellä kävelee hapuilevin askelin vastaan täysin ulkopuolinen tyyppi, kädessään parin metrin keppi, jonka nokassa keikkuu yksinäinen lenkkari?
Mikä on todennäköisyys tähän kohtaamiseen? Jaa'a, tiedän vaan lopputuloksen: Ufo havahtuu puolikoomastaan, vilkaisee lenkkaria, jonka jälkeen luo katseen kengättömään mallinuken jalkaansa ja toteaa: "Mun kenkä!"
Tästä alkaa miekkailu (joka olosuhteista johtuen näyttää hidastetulta elokuvalta, käsivaralla kuvatulta).

Taistelun tuoksinnassa lenkkari putoaa kepinnokasta. Jännitys tiivistyy.

Pienemmillä promilleilla varustettu ulkopuolinen soturi ottaa melkein hallitun puolikyykkyasennon, nappaa lenkkarin kainaloonsa ja keppiä heristellen katoaa viereiseen metsään.

The End.

Ryhtiliike eteni tänään, jopa Iltiksen horoskooppi tiesi sen tuottaneen tulosta! Hyvä Vesimies! Hyvä meidän joukkue!

Kelat hoitoon ja Kaukon kanssa kaupoille.
Koska ei ollut yhtään vaatekauppafiilis, päädyttiin lemmikkikauppaan kattomaan elikoita. Terraariot ja häkit näyttivät sen verran tyhjiltä, että jokos epäilimme massamurhaa henkilökunnan toimesta. Näimme yhden hännän ja yhden marsun. Mut olihan ne ihkuja <3 <3 LOL IHQ pulipulisöpöpöpö!
Onneksi akvaariot sentäs kuhisivat elämää jopa siihen malliin, että osa kaloista näytti elävän ruuhkassa. Huh! Sitä se Espoon kaltaisessa suurkapungissa eläminen tietää! IKUISTA RUUHKAA!

Pelkät kahvit (ja donitsit... Nokuneolihalpoja!) edessämme keskusteltiin tovi syvällisiä. Välillä jopa OIKEESTI syvällisiä!  Ei silleen syvällisiä niinkuin silloin kun tsekattiin Daviston asiakasnetsusta sekä skorpionin että vesimiehen vuosihoroskoopit, ja tultiin siihen tulokseen, että minä, vesimies kun olen, päädyn istumaan foliohattu päässäni yksin totuuteni kanssa. (vaikka toi tulee olemaan mun kohtalo! Bring on the aliens, I'm your bff), vaan sillai syvällisiä, että kunniansa sai kuulla esim. Päivi Räsänen, ja satikutinsa sai -ylläri ylläri- miehet! Ylläriiih! Äkkiä keilaamaan mars!

Aiempaan blogiini viitaten; missä ja kuka on Mr. Big?! Kyllä mä sen tiedän ihan tasan tarkkaan, mut riskinsä tietäen on tsekattava kaikki. Silläkin uhalla, että kaikki menee.

Anyway, mä ja Kaukeli jatkettiin keilojen 'kaatamisen'  jälkeen donitsien, kahvin, röökin, popcornien ja ISOJEN limujen siivittämää ryhtiliikettämme pöytäshufflen merkeissä eräässäkin tässä blogissa jo aiemmin mainitun lähiön (no okei, Olarin) huomassa. Lisää kahvia, ilmaista sellaista, koska osaamme olla huomaavaisia: "Sä siis tarjoot kahvit?".Suoraan baarimikolle. Yeah, in your face! Nyt. Ne kahvit. Ja paljon nää makso? Ei mitään? Hyvä. Smooooth.
 Curlingin lomassa perus "this is shit, motherfucking shit. No, this is bigger than that shit. Whatever Trevor." ja hirveesti lisää ulkokielisiä (onks toi sana??) pahoja sanoja.
Kauko epäili, että siirtelin kiekkoja. Pikku-Britannia all over again.. Huh taas. Viimeks olin Vicky Pollard...
Kotiinpäin liukastellessani pohdin lähinnä sellaisia asioita kuin: 
-Ei se kyl oikeesti maksanut piikkiään..
-Vittu täällä on liukasta! Saakeli!!
-Toivottavasti Kauko pärjää pöytäcurlingissa.
-Sillon ku oikeesti tarviii tukea, ni mistä sen saa?
-Mitä on rakkaus?
-Mikä on elämän tarkoitus?

Perusmenoo siis. Loppuun asti.

Kotiin tultuani, koiran ulos vietyäni, koneen avattuani, sähköpostin tsekattuani, pohdin seuraavaa:
-Iik!
-Kelle kertoa ennenaikaiset uutiset?!
-Mitä on rakkaus?
Varuiks kutsuin ystävän illalliselle kanssani keskustelemaan isoista muutoksista. Varuiks kysyin toiselta ystävältä neuvoa dilemmaani:

"jos saisit ite päättää, et minkälainen olis sun unelma elämä, ni minkälainen se olis ja kuka olis unelma partneri ja mikä siit tekee unelman?
niihin ku vastaat itelles ni oot varmaan aika lähellä"
WORD.

Eki isolla eellä. Ja ilman biisiä.

ps. Hah! In your face, biisiä venaavat kaiffarit! Tää oli just niin avautumista, et valitkaamme itse omat, tilanteeseen sopivat, biisit! NIIN JUST!
ppss. just maksoin Kaukolle rahavelat.. Onneks, muuten se ois saattanu hakata mut :( Mafioso, capiche? Ei se mua ois hakannu. .....vai olisko..??!


ppss. pakko laittaa biisiä... Äh, oon heikko    Ei kommentteja:

Lähetä kommentti