sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ihan kivaa semipaskaa

Mun viikonloppu on ollut niin säälittävä. Mä olen eilisestä asti odottanut, että kello tulis sunnuntai-iltana sen verran, että vois mennä nukkumaan. Mä olen eilisestä asti odottanut, että tulis sunnuntai ja voisin kuunnella seuraavan kappaleen. Mulla ei oikeastaan ole just nyt muuta sanottavaa.


Ekille tiedoksi, että Faith No More on silti paska. Ei niin paska kuin esim. Foo Fighters, mutta siis sillain semipaska. Semipaska on melkein sama asia kuin ihan kiva. Ihan kiva taas on se sana, jolla mä kuvailisin tätä viikonloppua. Sain mä kuitenkin kasan huonoja vitsejä, halloumisalaattireseptin, hyvän ravintolakokemuksen.

Niin skeida päivä. Siivosin. Sammahdin sohvalle, katoin vähän sketsejä ja oikeasti jopa tovin pornoa, kun oli niin kertakaikkisen tylsää. Jonkun viisaamman lausetta lainatakseni:
Elämä on yks helvetin pitkä kampaviineripalaveri.


Sunnuntaisessariterveisin,
Iisi-Kauko

5 kommenttia:

 1. Faith No More ei ole paska! Olet hullu, etkä ymmärrä mitä puhut!! -eki

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=9pcvBFFflEc
  Autan sua vähän arvostamaan Mike Pattonia niin ettet enää ikinä dissaa sen projekteja millään semi-tasosella olankohauttelulla.Se mies servaa kenet tahansa,missä tahansa,niin rockin,popin,oopperan tai vaikka nokkahuilunielennän yhteydessä.Jos ei siis Uskoa ei enää nappaa niin pitää ainakin muistaa siinä mainita kuinka taaki äijä se Mike on.Siinä.

  VastaaPoista
 3. Mike Patton on kuningas. Vähintään!! -Eki

  VastaaPoista
 4. Nyt tulee varmaan kertakaikkiaan kasettiin, mut eiks tollasia tekotaiteellisia videoita oo maailma väärällään? Jotkuthan on rakentanut ton tyyppisten elokuvien ja videoiden varaan ihan siis koko uransa ja jopa menestyksekkäästi, mut i can't get my mojo running. Puolet biisistä vedin sokkona ja lopputulos oli vieläkin harmaampi. Huomenna tuskin muistankaan teosta koskaan kuulleeni. Ei jää mieleen. Keskinkertainen. Höh. Mike Patton, sä et oo jatkossa :(

  Kasetti-Kauko

  VastaaPoista
 5. His attitude towards popular music is also evident in his songwriting, as Allmusic critic Cammila Albertson writes: "When Patton sings 'Roll it up and smoke it again/Bottoms up and drink it again/ Fix it up and shoot it again/ I can't believe I did it again,' (Mojo by Peeping Tom) he is keenly aware of the way it sounds for such an avant-garde composer as himself to recite perfect rock & roll cliches. His lyrics mock the self-important coolness of the music industry and self parody his own place in it."[27] His contempt for the over-the-top antics of figures in popular music is often cited as the main reason that Patton has always been so guarded about his privacy and personal life.

  VastaaPoista