lauantai 5. marraskuuta 2011

Pyhäinpäivä. I'm like all saints

Tuplaespresso ja Red Bull, niistä on aamupala tehty.

Kaksi suklaapatukkaa ja läjäpäin tupakkia, niistä on duunieväät tehty.

 Uu lalaa! Sisko meni naimisiin! JUMALAUTA!! Ja vaikka bileet olivat 'vain' ruokailu perheen kesken, saattoi se parituntinen olla parasta elämässäni ever. Millonhan sitä on nauranut noin paljon ja yksinkertaisesti viihtynyt?? Kaikki ongelmat ja murheet ja paska totaalisen poissa mielestä parin tunnin ajan. JOPA LAPSET OLIVAT KIVOJA!! WHAT THE HELL?!

Huh, pakko vaihtaa aihetta, alkaa mennä liian positiiviseks.

 Häähumusta suoraan korkkarit kopisten lähiöbingoon! Nyt meni neitsyys siinäkin asiassa. On siinä jotain sci-fiä viettää perjantaita lähiöbaarissa mekossa ja korkkareissa. Tulee ihan semmonen prinsessaolo! Varuiksi kun vielä käytiin naapurikapakissa wii-gaylaamassa, niin huhhuh! Hirmuisa aktiviteettipäivä! Tasapainon vuoks on syytä tänään viettää 'mä en tee mitään'-päivä. (paitsi töitä, of khoos) Mikään ei piristä päivää niin kuin työnteko.


On muuten kumma ilmiö tuo mekko. Tai siis ei se mekko vaan se, kuinka monta kertaa sai illan edetessä kuulla sanan 'tissit'. Ei sillä, että se haittaisi. Nimittäin jos daisarit olivat huomionkohde, jäi varmasti monelta huomaamatta, kuinka SURKEA korkokenkäkävelijä olen. Eiku siis tässä kohtaa pitäis varmaan närkästyä "Siis hyi kun miehet on sikoja! Ne ei muuta tee kun kyttää tissejä ja ajattele seksiä! INHOTTAVIA SOVINISTEJA KAIKKI!!" Mut vitut. Samahan se on kattelevatko tissejä vai kehuvatko silmiä. Hyvältä se tuntuu silti (älkääkä akat väittäkö muuta!)

Äsken tuli tekstiviesti eiliseltä. Pitäis kuulemma treffata. Kattellaan.

Äh, pitänee jatkaa illalla, nyt on liian tämmönen we could be heroes-olo (paino sanalla 'could') Pyhin fiiliksin, Eki

ps. Okei, sisko meni naimisiin. Okei, oli kaikkee meininkiä, mut kyl eilisen EHDOTTOMASTI tärkein asia oli oivaltaa, että uusi lempisanani, vakio, kuulostaa oikein lausuttuna 'fuck ya'll'. Tää on joku merkki Jeesukselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti