sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Launantai.. eiku lainauntai, eiku siis LAUANTAI!

Another cRAAAAAzyyy lauantai takana!
 Puol tuntia aiemmalla dösällä töihin vaan, että ehtii Kauppahalliin kalaostoksille. Minä? Herään vapaaehtoisesti 30min aikasemmin? WTH?! No mut heräsin ja menin. Meikittömänä tietty.
 Hyvä tosu on loppuunajateltu tosu. Lähde puol tuntia aiemmin -> bussi on tyhjähkö -> voi goijjaa sen parikyt minsaa matkalla -> Kauppahallista saa parhaat kuhafileet (kalakauppa E. Eriksson never fails you), tuoreet ruislimput (Avikainen, I love you) ja torilta matkaan superpersiljat a.k.a avomaan persiljat a.k.a 'bout saunavihdan kokonen nippu helvetin hyvää persiljaa. Sillä maksetaan äidille koiranhoito. Kiitti mude!
 Siitä jättikahvin kanssa töihin, 20min aikaa avata kauppa ja meikata. KUKAAN ei uskaltaisi edes tulla puljuumme, jos palvelisin siellä näyttäen zombie-vaarilta. Siltä meinaan näytin ennen meikkiä; ei mikään ihme, että venäläisturistit katsoivat pitkään. "AAARGGGHHH, give me your brrraaains"  C'est moi.

 Jotakuinkin tätä idylliä hipoen meni työpäivä -ryhtiliike tuottaa tulosta, huomaan- , olin reipas, ystävällinen ja kiinnostunut. Vitusti liikaa idylliä, mut hei! Maanantai on nurkan takana! Ma-aamuna reality bites viimeistään. Mut sitä odotellessa voi hieman fiilistellä.

 Nyt vakavampiin aiheisiin. Hui! Vanhin siskoista soitti päivällä duuninroon  "Iskä on sit joutunu sairaalaan" PUM!
 Eka oma ajatus oli, et "Ei se voi olla, huomenna on isänpäivä ja ollaan menossa sinne!" Kyseessä olikin sitten aivotärähdys ja joku osa päästä auki, hoppas att et jotain pientä. Pienehkö onnettomuus, josta pitäis selvitä ihan näin hyvin ja kaikkea. Just näitä juttuja..  Hyh! Sisko! Ens kerralla kun soitat tommosta, ni alota pliis sanomalla, et "Kaikki on hyvin, mut.."
 Ja siskollekin tiedoks, oma nro on kiinni edelleen ja varmaan pitkään. Mut hei, pikkusiskon laina toimii, netsu skulaa ja asiat on valoisia.

Huomenna siis iskälle kuuntelemaan sen "No minähän kestän vaikka perkele kokonainen vuori kaadettais minun päälle! ÄLKÄÄHÄN TULKO AKAT TÄNNE NEUVOMAAN!!" Ja sit me siskokset istutaan keittiössä, kuunnellaan salaa mitä faija puhuu noille hölmöille siskonpojille ja kikatellaan.

 Nämä faktat tiedostaen, voinen mainita, että kuhailta meni hyvin, oli kivaa ja fiilis oli kohillaan. Hyvä tyyppi!

Ja ai niin, lähen ehkä töihin Lappeenrantaan kolmeks viikkoa, ennen joulua ja joulun jälkeen. Saattais olla parasta, mitä on! Sais tehdä omaa duunia, paljon venäläisiä (mä RRRRrakastan venäläisiä!), asua hotellissa ja vaihtelua eloon. What more can you ask? Weeeelllll, oikeestaan vois pyytää paljon enemmän, mut en pyydä. Ah, odotan joulunaikaa.


 Isänpäivän kunniaksi kaikille isille vähän Southern Rock'n'Rollia!


P.s. viim. tiistaina kuulen maagiset sanat "Tää ei sit oo mikään ehkäisykeino" NO shit?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti