torstai 10. marraskuuta 2011

Ryhtiliike!

Ryhtiliike on alkanut.
 Ryhtiliike alkoi tiskauksella, jatkui jauhelihakeiton valmistuksella, vahvistui megalenkeillä koiran kanssa ja sai lisäpontta lauantai-illan turvasuunnitelmilla. Turvasuunnitelmalla tarkoitan tietysti kokkailua ja leffailua. On aina riski, jos sunnuntai on vapaa -> turvasuunnitelma, hallelujah!

 Ryhtiliikkeestä toivon mukaan saa voimaa, sitkeyttä ja intoa, koska TALVI ON TÄÄLLÄ! Huh, aamulenkillä koko metsä näytti olevan huurteessa! Koira oli enemmän innoissaan kuin mitä itse olin. Sama ilmiö pätee myös kuralammikoihin ja kaatosateeseen. Ainoa, mistä ollaan yhtä mieltä on helle. Hyi!

TV lasahti äsken. En tiedä, kuinka lopullisesti. Tuliskohan sitä ikävä? Lähtiskö sitä hysteerisesti kirkuen onoffiin ja ostais ensimmäisen vastaantulevan? Vai tokasisko vaan, et "hei, mullon ryhtiliike menossa, mä en mitään uusintoja ja tosiTV:tä tarvitse!" Tai siis itsehän katson tv:stä AINOASTAAN dokumentit ja uutiset! Niin.
 Mut nähtäväksi jää, mikä on vanhan toverin kohtalo. Informoin luonnollisesti teitä kaikkia tästä järkyttävästä juonenkäänteestä.

Jaahas, tätä kirjoittaessani ryhtiliike hieman notkahti; sanoin itselleni jo polttaneeni illan viimeisen röökin tunti sitten, mutta tuossahan tuo nortti sauhuaa. DAMN! Yritän nyt paikkailla tilannetta vetämällä kupillisen vihreää teetä (ooh!) ja syömällä satsuman suklaan sijaan (uuh!)
 Pienet notkahduksethan kuuluvat asiaan. Jos kaikki menee alun alkaen liian smoothisti, voi aloittaa rappioelämän uudestaan, koska näköjään suunnan muuttaminen on ihan piece of cake. Sama pätee röökin lopettamiseen tai juomattomuuteen.

 Mut en silti syö tota suklaata, se olis liian pedattu juttu.

 Kauko tullee tänne kohta varmaan vittuilemaan fitness-hippi-Ekille, mut antakaas kun kerron jotain Kaukosta: se kikatteli tänään puhelimessa. Ihan ku joku teini. HAH!

 Terveysterkuin,

 Eki, joka röökin satsumankuoreen stögäs.

 p.s. oman mielenlujuuteni tuntien, tää kausi ei kauaa kestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti