lauantai 5. marraskuuta 2011

Ihme vollailua!

"Pyhäinpäivä on kristillisten pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä."

 Aikaisemmin tänään kerroin siskon menneen naimisiin.
 Ruokailu maistraatin jälkeen oli fantastista! Hassua, miten sitä ei aina tajua, kuinka hyviä tyyppejä omat sisarukset on. Itsestäänselvyyksinähän nuo liian usein menevät. Hyvä saada joskus muistutus! Osaavat yllättää pirulaiset... Rakastan teitä <3

 Noni, tää meni just tähän. Ihme hempeilyä ja tunteilua! Ja sehän sopii päivän teemaan, oon meinaan vollannu pitkin päivää ihan kesyille jutuille! Siis Cry-Babyn loppukohtaus, Eki = nyyh, nyyh! Koiraa kehuttiin sivullisen toimesta lenkillä, Eki = nyyh, nyyh! Ajattelin -siis vain AJATTELIN!- Suomen MM-kultaa keväältä ja radiossa soi Queen, Eki = nyyh, nyyh! Nyt alkaa Sinkkuelämän uusinnat, salettiin Eki = nyyh, nyyh!

 Koska oon jo tän viikon kestäneen blogin aikana tottunut kertomaan liikaa, jatkan sitä: mullon menkat. En muuten kerro teille kaikkea; jotku asiat on syytä pitää omana tietonaan. Kuten se, että on menkat. OOPS!

  Jumalauta! Oon silti vähän ihmeissäni kyyneleiden määrästä! Tavallaan tekis mieli kuunnella all time worst/best-nyyhkybiisejä ja vollata, mutta mä kuulun niihin ihmisiin, joiden "I would do anything for love!"-vollaus näkyy seuraavana päivänä. Eikä sillai somasti, vaan sillai et silmät on turvonneet umpeen, naama on laikukas ja olo on apea. Ja huomenna on töitä.

Let's skip the sad songs and let's move on to HAPPY DAYS!

Hassu juttu muuten, aamulla bussissa kattelin Hietsun hautausmaalla muistoa kunnioittavia ihmisiä, ja tajusin, etten ikinä ite käy hautausmaalla.
 Vahingossa koiran kanssa ollessani iltalenkillä käveltiin lemmikkieläinten uurnalehdon ohi, siellä paloi paljon kynttilöitä, facebook kertoi kavereiden avulla, että kynttilöitä on tänään palanut paljon. Ja siitä tuli hyvä fiilis.

Kauheen diippii, mut ehkä sit jonain päivänä kun itse kuolee, niin omalla haudalla palaa kynttilät. Ei pakosta, vaan siksi, että ihmiset oikeesti ovat välittäneet ja edelleen muistavat.

 Mä en oo kristitty, ollu moneen vuoteen, mutta tän päivän haluaisin omistaa kaikille. Niin jo menneille kuin myös nykyisille.

 Elämästä tykkäävin terkuin

Eki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti