keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Saigon!

Jepakee, saikku jatkuu. Aina 4.12. asti, en kyllä malta käyttää sitä, sunnuntaina röihin. Luu edelleen poikki, mut silleen siististi. Hyvä siitä tulee. Silmät vielä värikkäät, meikkivoidepuuteri ei auta; itseasiassa se pahentaa. Onneks eletään pimeää aikaa. Varuiks päivällä lekuriin mentäessä otin aurinkolasit mukaan, mut hei! Ne näytti ihan dorkilta, koska oli pilvistä!

 Tänään soitetut terapiapuhelut:
 Kauko "Okei, sä alotat puhelun sanomalla vittu mitä paskaa. Täst tulee hyvä puhelu" Mut hei, tulihan siitä!
 Mutsi: "hyvä, kun homma on hoidossa!" Ja on meillä yks salaisuuskin, sitä en kerro... Hihhih..
Faija: "Noooooo? Pittää kattoa eteensä ku kulukee" Kiitsat, Sherlock!
Tyyppi: "Nythän sä voit hakata kaikkia tyyppejä ja haastaa. Nähään perjantaina!" Ja sit keskusteltiin siitä, kuinka voisin mennä kauppaan ottamaan itkuraivareita, ja kaikki ymmärtäis. "On se kuitenkin hakattu"

 Lääkärin jälkeen vietin pari tuntia googletellen hyviä terapeutteja, huomenna jatkan. Apparently ihmisillä menee huonosti, koska kaikilla oli melko täyttä. Mut hei, psykoterapia kutsuu!

 Mä huomaan, että tää blogi alkaa muistuttaa päiväkirjaa, mut oikeesti sinne kirjotan vakavat asiat. Ne pahemmat... You know.
 Eilen hetken pohdin, onko täällä tullut pohdittua ja märehdittyä jo liikaa, mut ei. Oon niin busy-busy-city leidi, ettei oo aikaa kertoa ihmisille asioita. Tää on hyvä kanava siihen.

 Perjantaina siis tyypille, tänään oisin skitsokohtausteni välissä mennyt, mutta siirtynyt lääkärinaika ja ilmoittamatta jättäminen esti sen. Harmitti ihan huolella. Oikeesti. Mut väleissä ollaan, perjantaina nähdään ja kaikki on hyvin!

 Yks frendi kysy fb:ssa: "Menisitkö takas menneeseen vai kurkkaisitko tulevaisuuteen?" Mä menisin menneeseen, opastaisin hieman Ekiä tulevasta ja olisin tyytyväinen. Sanoisin sille: "Et älä, tyttö-kulta, lähe tohon!" Mut hei, sit mä en olis tää tyyppi, joka oon nyt.

 Niii'in?


Hölmö-Kaukolle on turha soitella, koska se todennäkösesti kokkaa tai hieroo miehensä hartioita tai väittelee jostain sukupuolten välisestä erosta MIEHENSÄ kanssa. Kyl se on niin..... Oon kyllä onnellinen tilanteesta, mut varuiks on syytä vittuilla. Parisuhteethan on niinq so last season! (ps. tänään oisin antanu mitä vaan, että oisin ollu parisuhteessa autonomistajan kanssa, koska piiiitkä bussimatka Olarista Munkkivuoreen ei houkuttanut)


Ihmiset, aina on joku, jolla menee vitusti paljon huonommin. Ja joku, jolla menee vitusti paljon paremmin (melkein-Kaukoa-no-ainakin-sen-sanomaa-siteeraten), Eki. Yksipuolinen, mustavalkoinen ja kaikkea siltä väliltä.

3 kommenttia:

  1. Eki, sä oot jo paremmalla puolella niiden silmien kanssa. Enää puuttuu se hieman omituinen vihertävänkeltainen sävy, joka tulee violetin jälkeen. Sen jälkeen alkaa mennä luomiväristä. Ja kyllä se luukin hissukseen paranee. Keskity kuuppa kuntoon -projektiin. Terv. nimim. kokemusta on.

    VastaaPoista
  2. Eki kiittää ja kumartaa. Eiköhän nuo tuosta vaalene, nyt näytän TOOOOSI väsyneeltä ja vanhalta. Ja aavistuksen verran mieheltä! Nyt saa velloa, jatkossa aion olla eheä. -ekitsuppaddui

    VastaaPoista
  3. Muista treenata rintalihaksia.

    VastaaPoista