sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Tervetuloo Helsinkiin!

No ai jumalauta, kun mä menin ja avasin sen linkin otsikon nimiseen biisiin. Ensimmäinen tunne oli, että heii, haha, Freestyler-parodia toimii aina ja sit menikin heti reisille koko homma. Kyllä mua hävettää. Tulin tänään kotiin yyyh, Kallioon, ja voin kertoo, ettei se niin herkkuu oo. 3beessä haisee aina efter dagen ja vanha virtsa. Joku aina laulaa Kolmatta linjaa ja/tai Moskovan valoja. Onhan Helsinki kaunis ja taatusti kauniimpi ku vaik Espoon pahvilaatikkolähiöt surullisine tarinoineen, mut kamoon.. Jos toi on se mainos, mikä annetaan Kehä Kolmosen ulkopuolelle niin ainakin muuttoliikenne pysähtyy se on ihan varmaa ja oikeastaan ihan toivottavaa. Kahdeksan minuutin OMGVMP-tuotoksen pelastaa Stigi ja Davo, mutta kyllä mulla heräs se sama kysymys, mikä varmaan just niillä kaikilla muillakin, et miks te jätkät meette yhdistää naamanne tollaseen läppään? Antaa Moskovan valojen välkkyä aina Kolmannelle linjalle asti, mutta eka tyyppi, jonka kuulen edes hyräilevän sporassa tai metrossa tervetuloo helsinkiin, saa sellasen kiertoajelun tukasta pyörittämällä, että tulee varmasti nähtyä koko Helsinki ja vähän enemmän ennenku paan sen siihen samaan kolmoseen takas kohti Töölön tapaturma-asemaa.


Mulla oli miljoona ideaa tossa makaronia keitellessä, millä dissaisin tän homman vielä syvemmälle suohon, mut tiätteks, mä unohin. Tää on niin huono tuotos, että mä unohdin, miten meinasin sitä arvostella tai mitä biisejä meinasin tähän laittaa syystä, että parempi mainos Helsingille tai parempi mainos helsinkiläislapsille, jotka rakentaa identiteettiään helsinkiläisen rapmusiikin varaan tms. Sit mä heräsin ja päästin koiran ulos ja tajusin, että ei mun tarvii tätä suohon ajaa tai maailman eniten dissata; puhuuhan biisi kahdeksan jumalattoman pitkää minuuttia ihan omasta puolestaan. Sit mä söin ne makaronit ja ootin koiraa takas sisälle.

Sit me koiran kans kuunneltiin seuraavat biisit ja keitettiin kahvit. Tervetuloo Kallioon!

 

 


OLKOON! EI JAKSA STRESSAA! LANDELKI VOI VIIHTYY! LOTOSSAKIN VOI VOITTAA! IHMINENKI VOI RAKASTUA! ELÄMÄ VOI MUUTTUA! PEACE! GOD BLESS! ARMO LÖYTYY PEILISTÄ! HUHHUH! OLKAA IRTI! LEIJUKAA, MUT HÖYHENENKEVYESTI! PUSI PUSI HALI HALI!

T: KAUKO,
MAAILMAN ENSTEKS ASIANTUNTEVIN RAPMUSIIKKIKRIITIKKO!!!!11

3 kommenttia:

 1. En väitä olevani kappaleen kohdeyleisöä, mutta sanonpa silti, että voi apua mitä skeidaa. Paras kohta lyriikoissa oli ehkä "vitut vitun heinähatut". Vaikutuin.

  VastaaPoista
 2. joo! tiina! se oli uskoma-vitunvitun-tonta. toinen yhtä hyvä oli toi

  No kukas muukaan ku meitsi, eli himmein.
  Helsinki, mä reppaan niiku Lil Wayne.
  Nähny noi huudit, eli been there done that.
  Ollu vuosii veke, ja nyt huudan: "Bitch I'm back!"

  mut kyl toi vitut vitun heinähatut.. huh, löyty lyriikat siihen ja seuraavan öhöhö uniikin tyypin "riimeihin" ja huh, pakko jakaa ne vielä tässä:

  Spekti:
  Stadin staili, mä pusken tääl smaili pääl ku oisin vajaa.
  Lande sun pitää ajaa, jos haluut nähä ihmisii, aika vaikee tehä biisii siit.
  Eiks sun muutenki pitäis olla heinätöissä, tai hässimäs lampait heinäkuisissa öissä?
  Lypsyllä tai syksyllä puimas viljaa, tai sit voit suosiol olla hiljaa.
  Tääl se on HIFKi ja Klubi, ja ennenkaikkee Pukkii.
  Ja viel ilman maataloustukii, tääl pitää ottaa eikä venttaa sun vukii. (NII!)
  Joten vitut vitun heinähatut, sä voit täyttää sun pesispitkävetolaput.
  Lataa traktoris akut, ja jäädä just tasan tarkkaan sinne missä sä asut.

  Uniikki:
  Snadin Stadin tähti ku städärii tääl päi jengii stompataa snägäril.
  Näin et räppärit, niiden läppärit korkeemmal ku Maltsun jättäri.
  Cheekkiä(?), Davoo ja Stigii, skidibägi stikii.
  (KII KII KII KII)
  Stadin kesäl liki hiki, Suomen räpin ligii biki beibe beibe.
  Vähä budii vois sitä Rudi boi, vähä mukii voi meijän studioil.
  Mistä sä näät unii boi, nää muut on pelkkii vastaantulijoit.
  Tääl viisii otetaa iisii, whadap vittu DJ RZY?
  Painukaa vittuihin poliisi...

  VastaaPoista
 3. Itseäni kosketti juuri tuo "Painukaa vittuun poliisi". Ja joku oikeesti retostelee reppaavansa ku Lil' Wayne. Oikeesti. Mitalit kehiin. Nyt on menty ihan uudelle levelille. -Eki, räpin ystävä

  VastaaPoista