perjantai 11. marraskuuta 2011

R.I.P. TV

Suruaika.
 TV:ni delasi.
 Soitin jo isälleni, että tulee hakemaan ontot kuoret pois. Huoh. Ja kyllä isä, voit myös viedä tuon tv-pöydän, siinä on liikaa muistoja. Ja ei, en aio hankkia uutta. En ennenkuin olen päässyt yli... tuosta. So long, my one-eyed friend!

 Mut oikeesti! Kuinka hienoa! Pääsen eroon telsusta JA tosta isosta pöydästä! Saan sikana tilaa olkkariin, voin sisustaa uusiks ja notkua KAIKET PÄIVÄT JA YÖT tietokoneella! Hah, nyt edes Kova laki ei estä bloggailua!!
 Uuh, nyt saa tulla tv-lupatarkastaja vaikka kahville. Mä vaikka leivon saatana sille! KÄY PEREMMÄLLE, KYYLÄ! EI TÄÄLLÄ MITÄÄN TELKKARIA KATSELLA! HAHHAHHAHAA! LUULIT OLEVASI OVELA! VAAN KUN ET OLE! HAHHAHHAHAAA!!!

 Asiasta toiseen, ryhtiliike notkahti tänään hieman (2 x euron burgeri, en voinut vastustaa rasvan ja amerikkalaisuuden tuoksua) MUTTA lähti syöksykiitoon iltalenkillä. Minäpä kerron.
 Käytiin koiran kanssa moikkaamaassa siskon uutta koirulia. Noh, rinta rottingilla luotin oman hauvan käyttäytyvän kuin hymypoika, mut ei. Ei ei ei. Enemmänkin käytös muistutti liian innokkaan, oluessa uineen keski-ikäisen miehen lähentely-yritystä. Lenkki katkesi lyhyeen, ei koirani käytöksen vuoksi, vaan oman wc-tarpeeni vuoksi. Kyllä, tiedän, että kaikki haluavat lukea juuri tuollaisia faktoja.
 Noh, kotiin sprintattuamme ja asiat hoidettuamme, läksimme uudelle lenkille. Juoksulenkille. Siis eli menimme kovempaa kuin kävely. Se on kuulemma juoksua. Minä juoksin. Huh. Tuli hiki. En ole luotu juoksemaan (vrt. Forrest Gump siinä kuuluisassa kohtauksessa), mutta silti kirmasin.
 Vajaa tunti koikkelehdittiin, ja tekipä hyyyäää! Kotiin palattuamme ajattelin istahtaa sohvalle katsoakseni televi... Äh, en halua jatkaa. RIP.
 Pointtini on kuitenkin se, että mäkburgerit voivat yrittää viedä minut mierontielle, mutta aion taistella! Ryhtiliike ehkä kävi rasvakeittimen pohjalla, mutta se nousi pintaan Olarin metsäteillä! VIVA LA RYHTILIIKE!

 Nyt on ehkä syytä lopettaa ja kuunnella vähän metsäaiheista musiikkia, biisi, jota hoilataan ensi viikon tuplalaulutunnilla (vähäks aikaa siis moikka oopperoille):


Terv. Nimim. "Run, Eki, run!!-84"


p.s Peloittaa jo, mitä se Kauko tästä kaikesta tuumaa. Vetääköhän se mua kasettiin? Oisko se niin irti?!

2 kommenttia:

  1. Kauko mitään kasettiin vedä. Alkaa itsekin juosta Forrestin malliin. Yhdessä sitten kirmaatte kivasti Olarin metsissä. (Nyt kyllä kuulosti aika Repomieheltä.) Ja maanantaisin voi lenkin jälkeen katsoa Pasilaa. Ai niin, Eki, ethän sä voikaan, kun sulla ole telkkaria. No, tihrustat näytöltä sitten.

    VastaaPoista
  2. Ei siitä epelistä tiiä! Saattaa kyllä olla, että aloitetaan kirmailuharraste. Tai aletaan larppaamaan?
    Äh, ei haittaa vaik ei oo telsuu, Sinkkuelämän päätösjakso meni jo.

    VastaaPoista