maanantai 28. marraskuuta 2011

Lastenkaitsentaa ja sokerihumalaa

Olen vieläkin hyväntuulinen! Joko vedin karkki/popcorn/limuöverit leffassa tai sitten vaan yksinkertaisesti tämä on mainio päivä!

 Leffa tsekattu, Happy feet 2, ja olihan se hauska! Mahtavaa, että noihin 'lasten'leffoihin jemmataan nykyään niin paljon aikuisten vitsejä. Tässäkin oli jopa aavistus Brokeback Mountain-henkeä. Arvostan!
  Toki nämä jenkkimegaspektaakkelit katsoisi mieluummin alkuperäiskielellä ja Hollywood-starojen spiikkaamina, suomalaiset äänet on usein niin laimeita.. Mutta ymmärrän. Lapset ovat tyhmiä. He eivät ymmärrä englantia, saatikka osaa lukea tekstityksiä; heitä tulee siis paapoa. Ja me aikuiset olemme sijaiskärsijöitä. VOI MEITÄ PARKOJA!

Noin 10kg suolaa taisi tulla vedettyä poppareiden kylkiäisinä, mut khamoon! Leffapopcornit on parasta vatsantäytettä ever! (Paitsi jos käy esim. Briteissä leffassa. Sokeri ei missään nimessä kuulu näihin maissiherkkuihin! You oughta be ashamed, you teadrinking fancypants! Your mother was a hamster and your father smells of elderberries!!)
 Thank God, americans have invented this extremely healthy medicine called Coca-Cola. God bless America. (no ni, arvoisat coca-colan edustajat, sponssimassit voitte laittaa: Nordea 101135-303671, viestiin "laina", jos joskus tarvii käyttää esim. KELAa. Thanks.)

 Äidinvaistot. Onko se sitä, kun kunnon tätinä vie siskonpojat, 6 ja 8v., mukanaan retkelle tupakkapaikalle? Ja facebookkaa samalla kun pojat kertovat Smurffeista?  Ja takaisin kävellessä jää katselemaan komeaa miestä ja tajuaa viime sekunnilla kiljaista :"KATO ETEES!"? Kops. Päin pylvästä meni nuorempi. "Sattuks sua?" -Ei. "Hyvä." Omatunto pakotti kertomaan siskolle tapahtuneesta.
 Mikä ihmeen pakko se on kulkea takaperin, kysyn vaan! Perkele, pittää kahtoa mihin kulukee! Noin sanoisi isäni ja noin sanon myös minä.
 Toisaalta, toinen kummipoika kellahti auton takapenkiltä lattialle, faija kippas tikkaat päällensä, mä pannutin kroppani tohjoks ja nyt tää uusimpana käveli päin pylvästä. Ihan kuin olisin yksi jätkistä. Jeah.
 Koska onhan se häpeällistä, että meidän perheessä on viisi naista ja kaksi miestä + 3 siskonpoikaa, ja miehet johtavat telomistilastoja 3-1.
Sisters and mom, what are you? A bunch of crying wussies? Come on, let's break a bone or two!!

 Vessaan mentäessä vanhempi jäbistä lähti messiin. Öö, miten tää menee? Laitanko mä sen omille asioilleen miestenvessaan ja venaan ulkona, vai otanko mukaan naistenvessaan ja odotan kopin ulkopuolella?? Apua!
 Noh, tutkailin muita ihmisiä ja otin jäbän mukaan. Luonnollisesti huutelin hänelle kopin sisään "Mennään tän jälkeen kattomaan, missä se ÄITIS on" samalla merkitseviä katseita muihin luoden. Ettei kukaan katsoisi kateellisena kuinka hehkeä ja ylpeä leijonaemo tuolla pojalla onkaan.
 Samoin toimin muissakin paikoissa, etteivät nuoret miehet katsoisi sillä "Vau, mikä milf!"-ilmeellä. En vaan kestä niitä lookkeja. Liika ihailu rasittaa.

Ihan kuin viime kesän Puuhamaa-reissulla (kuka on hyvä täti, KUKA?), taas näki myös onnellisia perheitä. Onnellisilla perheillä tarkoitan siis stressaantuneita ja tiuskivia ryhmittymiä.
  Hah, hyvähän se on täältä lapsettomalta, masentuneelta ja tasapainottomalta sohvalta huudella! Okei, menen itseeni. Lakkaan pilkkaamasta.

 Savuton päivä 2011 ei oikein ottanut tuulta siipiensä alle. Sitä monimyrkyllistä savua kuitenkin. Ajatus oli hyvä, mutta unohtui n. 30min. heräämisestä. Ei olis pitänyt jättää niitä paria vararöökiä toppaan. Ens kerralla oon viisaampi. Ens kerta ei tarkoita huomista, koska huomenna muden kanssa tuunataan ja puunataan niin että helinä käy! Josko se tuorein silmin keksisi, mistä kannattaa aloittaa.

 Mä jos saisin päättää, siivous alkaisi tuon tv:n raadon poisroudauksella. Eikö nuo ruumiit ala jossain vaiheessa löyhkäämään? Olen katsonut Poliisi-TV:tä ja Alibitkin on tullut luettua olettaakseni tämän faktan.
 Aikaisempaan blogiini nojaten täytynee uhrata lakana, leikata siihen silmänreiät ja ronskisti kantaa hela hoito jätehuoneeseemme. Isoveli ehkä valvoo, mutta aion taistella systeemiä vastaan!

 Oolalaa! Vihreä tee on pelastaja, vapahtaja. Jeesus, you must be shaking in your boots! Or sandals! Or whatever you wish to call them. Tai siis tervetuloa ottamaan matsia kuuman, terveyttä tihkuvan juoman kanssa.
 Tänään join ekan energiajuoman pariin viikkoon, kahvia juonut viimeksi perjantaina yhden kupin. Selittää osittain kasvaneen unentarpeen, mutta hei, nukkuminenhan on kuin laittais rahaa pankkiin. Kompensoin siis tämän raha-asian nukkumalla. Tasapaino elämässäni säilyy. 


 Mulla oli joku ihan toinen biisi mielessä, mutta unohdin sen sokeri-suolahumalassani, joten laitetaan tämmönen yks mestariteos:


 Eläväisin terveisin,

 Herkkuperse-Eki (enkä tarkoita herkkuperseellä, että perseeni olisi herkkua katseltavaa tai mitenkään hyvä, vaan sillai, että ihmisenä olen ihan perse ja pidän herkuista ja herkuttelusta. Nii.)

2 kommenttia:

 1. Tää herätti niin paljon myötähäp
  myötäelämistä.

  Ensteks syvä rispekt englanninkielisistä läpistä. Oot international professional.

  Toiseks, lapset on elämän suola. Suolaa tulisi nauttia korkeintaan viisi grammaa päivässä. Kymmenessä kilossa on yliannostuksen vaara, mutta voit selittää sillä lohtuherkuttelun.

  Mä ostin just kamomillateetä, koska se kuulemma rauhoittaa. Heitin sen kunniaks kolme lätkää pameja roskiin ja
  NO EN KAI MÄ NYT HULLU OLE.

  Kreisi-Kauko

  VastaaPoista
 2. Yeah, omg I'm like so american idk LOL!

  Tänään kyllä meinasi tulla itku, kun siinä cineman (ooh!) edessä parveili n. 100 000 000 lasta vanhempiin. Kaikilla uhkaavasti karkkipussit kädessä. Onneks oon semmonen childwhisperer/supernanny, et siskonpojat käyttäytyi erinomaisesti. I've got the power! SNAP!

  Mä oon juonu tota vihreetä teetä noin 4500 kuppia tänään, ja on tosi terve ja seesteinen olo. Kohta kuljen ostarilla paljain jaloin ja toivon kaikille rakkautta.

  Eheä-Eki

  VastaaPoista