maanantai 7. marraskuuta 2011

KABUUM!!

Toisilla alkaa viikko tänään, itsellä loppuu. En valita, pakko olla vähän erilainen nuori ja viettää viikonloput keskellä viikkoa.

Vapaapäivän ratoksi huomenna tiedossa seinänmaalausta Kaukon kämpillä.
 Neljä naista + litroittain maalia = must-be-success!

 Reilut pari vuotta sitten muuttaessani nykyiseen himaani, päätin räväyttää ja vetää kaksi seinää tummanvihreällä. Toisin sanoen, soitto isille: "Osta maalit ja muut vermeet pliis", pullo punkkua ja n. iltakymmeneltä aloitettu proggis.
 Ilmeisesti se rulla muovia, jossa oli teipitkin valmiina, oli tarkoitettu suojaamaan asioita (lattia, vaatekaappi etc), joita EI tahdo maalata. Itse käytin sitä radion suojana. Lopputulos oli juurikin sen näköinen. Onneksi oma silmä tottuu. Besides, ainahan on pimennysverho. Ja jos ei muuta, niin onpahan ainakin persoonallista jälkeä!
 Et kannattaa pyytää mut följyyn, Kauko! Mä hoidan!

 HAJAA! Meinasi tärkein unohtua: TISKASIN!! Tiskasin saatana Choking victimin ja Leftöver crackin tahdeissa! Hyvä musiikki, parempi mieli.
  Oon usein ihmetellyt, miksi mulla on keittiössä kaksi isoa kuivauskaappia. Eilen projektin päätyttyä tajusin molempien olevan tupaten täynnä; olin kiitollinen kahdesta kaapistani.
  Jumalauta, kyllä nyt kelepaa kokkailla!
Tod.näk. keittiö pysyy ton näköisenä about 2 päivää. So? Parempi se kun ei mitään.

 Siivouskarnevaalit jatkukoot "viikonloppuna". Aijjoo, paitsi että päivät on jo buukattu täyteen tekemistä. Nooh, jatkuu sit syssymmällä.

 Kiitos katusoittajien, päässä soi Tiikerihai. Kiitos naapurikauppiaan "sytskäri"-lainan, päässä soi sytskäri-versio Tiikerihaista. I swear to god, jos tänään kuulen jonkun sanovan sanan, jota inhoan, jää päähäni jokin karseista hirvein versio juuri Tiikerihaista (tai ehkä Kuningaskobrasta!), sekoan ja ryhdyn hulluksi kissanaiseksi, joka laulaa parvekkeella yötä päivää Tiikerihaita!!
  Enkä kissanaisella tarkoita mitään lateksiin puettua megabeibeä vaan tyynyliinaan ja pussilakanaan sonnustautunutta, kissankarvoihin peittynyttä, etäisesti ihmishahmoa muistuttavaa kylähullua!

Tähän täytyy lopettaa.

 Village fool-Eki says hi y'all!

5 kommenttia:

 1. Hianoo. Eki on tiskannu. Tiikerhai on muuten hiano kappale. Etkö oo ikinä kuullu (tai mutsis on) sitä soitettuna? Onni Gideon (vanha kunnon Onni-klovni) on soittanut sen havaijikitaralla. Mahtavaa! Tiikerihai on best!

  VastaaPoista
 2. Olihan kommentti. Huhhuh.

  VastaaPoista
 3. Tiikerihai, havaijikitara, Onni Gideon jaa Sinkkuelämää päätösjakso - niistä on maanantai-ilta tehty! -eki gideon

  VastaaPoista
 4. Mitäs Kauko mun kommentteja nikottelee, heitä itse parempi.

  VastaaPoista
 5. Pertti testaa kommentointia ja suunnittelee Kaukolle selviytymispakettia.

  VastaaPoista