torstai 3. marraskuuta 2011

Vakio-vmp:t

Oli siis ihan pakko tulla kertomaan viimeiset kuulumiset. Olen nimittäin päättänyt vähentää huomattavasti perus-sanan käyttöä! Tilalle täytyy toki keksiä uusi sana. Nyt testaan sanaa 'vakio'. Esim. "aa joo, se tyyppi oli ihan vakiodaiju", "mä sain eilen, vakiokamaa", "mulla oli ihan vakiovitutus päällä'. Miltäs kuulostaa?
  Toki ymmärrän, että ensimmäiset pari viikkoa kuulostavat tältä: "tarvitsisin jonkun ihan perus... Eiku VAKIOikkunanpesuvehkeen" Saatan siis menettää hetkellisesti uskomattoman vankkaa katu-uskottavuuttani, mutta laajennan tajuntaani. Riskei on otettava.


Hoh, töissäkin oli speziaale päivä, ei siis lainkaan vakio. (JES! ONNISTUIN!)
Siellä oli meinaan muotinäytös. Koin elämäni ensimmäisen muotinäytöksen.

Tuliskohan tästä mun uus vakioharrastus? (2 IN A ROW!!)

 En nopeasti kuitenkaan keksi, mikä olisikaan kivempaa kuin istua täpötäydessä, ylivalaistussa, saunamaisessa huoneessa, jossa musiikki pauhaa, ihmiset huokailevat ihastuksissaan, taputtavat kohteliaasti ja hymyilevät. Varsinkin kun lavalla kävelevät neitokaiset vievät omat kroppaneuroosit ihan uudelle levelille. Ja vaatteisiin olisi varaa ennätyspotin napsahdettua omalle kohdalle. Niin, ja niihin vaatteisin mahtuminen. Ongelmista isoin. Toki niitä hattuja voisi käyttää jo nyt! Parilla ehdolla: a) JOS ne olisivat olleet mieleisiä b) JOS olisin hattuihminen c) JOS haluaisin omituisia hattuja.

Ehkä keksin jonkun uuden perus.. VAKKARIharrastuksen. (Oh! Osaan jo antaa lempinimiä uudelle sanalleni!)

 Mutta koska jokaisessa ja kaikessa ja kaikissa on myös jotain hyvää, paljastan nyt:

MIKÄ EKIN MIELESTÄ OLI PARASTA MUOTINÄYTÖKSESSÄ?

free booze and free food.


Kaukokin pirautti, puhelu oli ennekaikkea hysteerinen, mutta myös äärettömän sci-fi. Kylmiä väreitä. Nyt soi X-Files tunnari repeatilla päässä. Päivän kolmas korvamato, check!


Eki, avaruuden ensimmäinen huippumalli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti