lauantai 19. marraskuuta 2011

No, oon mä sentään sheivannut!

Okei, mä duunaan kanaa. Ihan uunissa duunaan. Laitoin siihen kaikkia mausteita vähän liikaa tai liian vähän. Musta tulee loistava vaimo. Tänään jo kokeiltiin vessapaperilla, että kyl on kaunis huntu. Tuli ohuesti halpa olo, kun ei ollut edes Emboa. Oon myös niin loistavaa vaimomatskua, että tuon limppariakin krapulaiselle. Kelattiin, jos sitä kaatais..öh..sanotaan nyt vaikka napaan, kun tätä lukee myös pienten lasten vanhemmat, koska sekin tulee kuulemma halvemmaks, kun juoda samppaa kengästä. Pommacia..öh, no siitä navasta. Tuli skidisti halpa fiilis, again. Kuka haluais juoda samppaa jostain helvetin kulahtaneesta Vansista nyt ylipäätään? Mä oon sentään sheivannut...öh, niin, sen navan olen kivasti sheivannut.

Eki aka Panda aka monivammanen yrittää keskustella jotain tuossa jumalan unohtamassa nettiyhteisössä, mut mä en pysty. Huomaan eksyneeni tilanteeseen, jossa olen kuin sidottuna hellaan tai kuten maallisemmin kuuluu nyrkin ja hellan välissä, ja mun on pakko soittaa, koska ei ole aikaa istua missään feisbuukissa, kun pitää tehdä salaattia. Äh, kaukana ovat ne lauantaipäivät, kun heräsi yksin ja peloissaan omasta sängystä/lattialta/sohvalta seitinohuessa laskuhumalassa. Oh, ne huikeat tunneskaalat, kun ensin on, että mis vitus mä oon, huh himas, avaimet, puhelin, lompakko, onks rahaa pizzaan, mikä tää on? ah, euron juusto, ei yöllä myynnissä, monelt mä oon tullu, kauan se on ollu tääl taskus ja useat muut hajatelmat kiertävät kehää päässä siinä missä verestävät silmätkin. Päivän edetessä unta, äh, telkkaria, äh, nyt se pizza, äh, kyl mä uskallan syödä ton euron juuston, coldplay soimaan, sit suihkuun itkee ja runkkaa, ei auta, mä tarviin rakkautta, MUN_ON_PAKKO_SAADA_RAKKAUTTA!

ANTAKAA NYT JUMALAUTA RAKKAUTTA!

Joitakin asioita vaan jää sillai lämmöllä muistelemaan siinä vaiheessa, kun ainoa murhe on, että mahtaaks noi kanat onnistua ja loppuks hauskat kotivideot muka jo. Mut hei, kun sä vaimoilet ja haet sille ihanalle krapulamörölle pizzaa niin siinä ehtii tempasee sen kaks siiderii, jos ottaa ilman jäitä ja hei, sä voit laittaa siihen kanaan just tasan niin paljon valkosipulia kuin sä haluat, koska pizzassakin on. Elämä on ihanaa. Se on vaaleanpunaista ja ihanaa hattarapilveä, joka tarttuu naamaan ja maksaa ihan liikaa eikä siinä nyt vältsist oo parhaat ravintoarvot tai mitään, mut jos sä meet niinku Lintsille niin kyllähän sä ostat hattaran. Ei voi skippaa. 

Näihin sekaviin aforismeihin ja metaforiin. Mun on pakko mennä pilkkoo toi salaatti loppuun. 


Empatiat teille yksinäisille, pelokkaille krapulaisille huomiseks. Muistakaa, että maailmassa on aina joku jolla menee huonommin kuin teillä. Toisaalta.. maailmassa on myös aika helvetisti niitä, joilla menee paremmin kuin teillä. Don't you forget about that. 

suurten pelkojen ja pienien yksinäisten todellinen ymmärtäjä, 
Kauko

4 kommenttia:

 1. Aijjaijjai... Onko Kauko jengipetturi? All the single ladies! Tähän on tultu. Ekikin huomaa olevansa onnellinen Kaketsun puolesta. Kuuntelin jopa yhen love songin takianne. Mitä ihmettä tämä maailma nyt tarjoilee?! Uunikanan lisäksi siis! Ihmetellen, Eki

  VastaaPoista
 2. Kana menee aina, sinkkuna ja seurassa. Ja viini, jos sitä on. Muuten, Kauko ja Eki, ylenmääräinen kiroilu on niin last season... prkl. Mara lähtee nyt Tiikerihaihin karaokeen, eikä kiroile yhtään.

  VastaaPoista
 3. Kanakilari-Kaketsu19.11.2011 20.46

  Kuules Mara, tää ei oo mikään feisbuuk, jossa ei muka saa kiroilla, kun tää on meijän piha ja meijän pihalla saa kiroilla, koska meijän piha on muutenki niin last season. perkele. että paahan sitte kunnolla laulaen siellä!

  Sain kanakilarit! Siis kuka tun tanan urpo on oikeasti keksinyt broiskun koivet? Olis pitäny sijoittaa se kaks egee enemmän ja tehä kunnon fileet, aijumalauta, mua helisyttää. Meni ihan salaatin syömiseks, kun tyyppikin nukahti eikä mulla ollut närpijää kanalle. Nimim. I may not be single but I definitely felt lonelier than ever with that goddamn chicken.

  VastaaPoista
 4. oh, kauko my darling, i know your feeling. Älä ikinä, IKINÄ, tee ruokaa MIEHELLE. Se ei tuu ikinä arvostamaan sua siitä hyvästä.

  VastaaPoista