sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Mille saa nauraa?

Kaikelle.

 Toi on mun ensireaktio. Ei oo vammaa, traumaa, namusetää, itsetuhoisuutta, jolle ei vois nauraa. Musta huumori oikeassa seurassa on parasta.

 Huomenna ruokatreffit tyypin kaa, nähtäväks jää, pystyykö duunaa muuta. Mut kuitenkin, tyyppi ehdotti, että mennään kauppaan yhdessä. Joo, loistoidea! Mulla on silmät mustana ja käsi paketissa! Kuinkahan paljon tyyppi sais "sinä senkin paskiainen...."-katseita ja minä "ansaitset paljon parempaa!"-lookkeja.
 Lietsottiin vielä vähän ajatusta, niin, että tyyppi pukis vaimonhakkaajan, kulkis uhoillen käytäviä pitkin ja heittelis kaljatölkkejä kärryihin. Mä kulkisin arkana vierellä, säpsähdellen ja ohuella äänellä puhuen. Perheväkivalta. Siellä Lidlin käytävillä. Niin näkyvillä, ettei oo tosikaan.
 Mä nauroin ihan aidosti ajatukselle! Vaikka kokemuksesta tiedän, että perheväkivalta on aika paha ilmiö. Se kyllä jättää jälkensä. Mut miksei sille vois nauraa? Oikeesti, se on asia, jota tapahtuu joka ikinen päivä! Eikä siihen puututa riittävästi. Se on tuhoisaa monin tavoin.. Vuosienkin jälkeen kaikille, niin sivustakatsojille kuin osumaa ottaneille. Paha, paha..

 Mä 'bout kaks vuotta sitten avasin ranteeni. Sit oltiinki hoidoissa. Must se oli hassua, että avasin ne firman välineillä. Kuinka hyviä mainostekstejä!! Ilmeisesti se ei kuitenkaan ollut hassua. Whatever.

 Mut sit tuli mieleen, mille ei saa nauraa?

 Jos noin rennosti perheväkivallan kokeneena nauraa ihan avoimesti sille, ni onko aiheita, joille ei oo SOVELIASTA nauraa?

 En oo 27 vuoteen kuullut yhtään hyvää pedofilia-vitsiä. Siinäkö yks potentiaalinen aihe, jolle ei saa nauraa?

Väitän, että jokainen on joskus nauranut CP-vammaisuus-vitsille tai imitaatiolle. Oikeessa porukassa, of course.
 Ja niin paljon kuin homoseksuaalit ovat kärsineet sortoa, ni jumalauta enemmän he ovat olleet vitsien aiheina! Sama pätee mustiin ja lihaviin.

 Ja mites nää uskonnot? Mä itse tiedän liikaa juutalaisvitsejä (osa holokaustin kauhetta hyväksikäyttäen), järjettömän kasan muslimipilkkaa. Entä mites nää hinduhihhulit? Huh!

Musta huumori. On se sitten keino selviytyä vaikeista asioista tai jotain ihan muuta, monet takuuvarmat naurut se on irrottanut. VAIKKA joskus tulis se "et sä voi noin sanoa!"-fiilis.

 Kohua herättänyt "Kuinka moni kymmenestä tykkää joukkoraiskaukseta? 9 kymmenestä." nauratti mua oikeessa seurassa. Järkyttäävähän se on, eikä se naurattais, jos kyseinen tapahtuma olis tapahtunut lähellä.

 Taitaa olla niin, että oikeessa seurassa, mikä tahansa naurattaa. Mitä julmempi, sen parempi. Onks se oikein? Ei varmaan oo. Tilanteen mukaan. Ja vitut, onhan se!

 Tähän loppuun on pakko linkittää Espoon kuoron ihan törkeen kova veto! Palkintorahat ois menny Espoon turvakodille. Kaunis ajatus, ei natsannu, mut hyvin te vedätte!


 Maailma on tyly, mut jos sille ei voi nauraa ni fuck it-Eki

6 kommenttia:

 1. Mikä on saituuden huippu?

  Ottaa omat lapset mukaan Thaimaahan.

  T. Pedarivitsikuningas-Kauko

  VastaaPoista
 2. Ah. Nonni, toi nauratti. Vaik ei sais, koska kyseessä on järkyttävä aihe. Kaikkihan ne on järkyttäviä.

  VastaaPoista
 3. Ps. Mä vedän ton biisin paremmin karaokessa. Tässä ei ole vitsiä.

  T: Karaoke-Kauko

  VastaaPoista
 4. Sorry. Ekaksi kommentoin tuohon 5.11. ja nyt vasta lukaisin tämän. Ja mitäs mä oikeastaan kommentoisin. Hiljaiseksi vetää.

  Mä muuten vetäisisin ton biisin varmaankin huonommin, ainakin viime treenien nauhoitusten perusteella, suomalais-ugrilaiselta mölinältä kuulostaa lähinnä.

  Ja seukkaakos se Kauko ny sit?

  VastaaPoista
 5. Perussettii, Ilkka! Ja varmaan toi Kaukon luau-uho veti hiljaseks... Ja kyl se seukkaa.. JENGIPETTURI!!

  VastaaPoista