torstai 3. marraskuuta 2011

Torstai on toivÄH JUNTTILOMAN TARPEESSA

Terveisiä nettipimennosta! Tai konehelvetistä! Tai miten se nyt ikinä (luulis, että osaan kirjoittaa lempisanani ikinä helposti, joutuisasti ja ilman virheitä, mutta ei...) Teillä päin sanotaankaan. Läppäri meinasi sanoa itsensä irti toissapäivänä, eilen sanoi. Toivon sen olevan vain pari päivää hermoloma, joskin tästä syystä olen hienoisesti kilahdellut ja kohta itse loman tarpeessa.

Rehellisesti sanottuna olen enemmän kuin loman tarpeessa, ja sen tietää mistä? No, sen tietää siitä, että harkitsen vakavissani jo Kanariansaaria. Jumalauta, Kanariansaaria! Olen ehdottomasti kaikkien aikojen junttiloman tarpeessa. Ai, mitä junttilomaan sisältyy, mietit siellä nyt.. Omistan sen kertomiselle kokonaisen kappaleen.

Junttiloma all inclusive. Sä otat viikon paketin lennot ja hotla, Parasta ois, jos saisit oikein seuramatkan, jossa mennään porukalla lentokoneeseen ja tutustutaan ja laskeutumisen jälkeen noustaan oikein taputtamaan, kun säilyttiin hengissä ja loma voi alkaa. Sekoillaan lentokentällä ja odotetaan baarissa niitä, jotka eksyi jo koneesta tulon ja laukkuhihnan välillä. Hyvä meininki säilyy ja joku jo vähän puristelee. Samalla porukalla tehdään viikon kaikki retket yhdessä nahka palaneena ja pieni lomapöhötys päällä. Kaikki ateriat nautitaan hotellissa, koska siitähän me ollaan maksettu. Illalla mennään porukalla Suomi-baariin, jossa nähdään Danny, Frederik tai Matti Nykänen. Ei, Matti Nykästä ei tänä vuonna nähdä, se on vankilassa as usual. No, whatever, Danny tai Reetu nähdään kuitenkin kahta kokoa liian pienessä biletopissa ja varvassandaaleissa. Vähän ehkä tapellaan ja joku ehkä huijaa ainakin osan lomabudjetista ja sitä käydään sitten krapulassa oppaan kanssa läpi kuinka nyt on saatana kaikki pilalla ja nostetaan syytteet koko Kanariansaaria vastaan. Tätä kestää seuraavaan nousuhumalaan, joka otetaan hotellin altaalla joka päivä, vaikka meri on Tsääreporin esitteen mukaan vain 50 metrin päässä. Viikon jälkeen ollaan turvonneita, entistä väsyneempiä ihmisen kuoria ja joku saa kotimatkalla koneessa juoppohulluuskohtauksen ja joku toinen muuten vaan jonkun kohtauksen. Vaihdetaan sen kivan pariskunnan kanssa yhteystietoja ja suunnitellaan ens joulun reissua ja jos näkis kesällä. Meillä pannaan mökillä aina Jallu mertaan ja merta järveen. On ihan puulämmitteinen saunakin. 

Joulukuun puolivälissähän noita äkkilähtöjä voikin jo alkaa vilkuilemaan. Saatte sitten välipäiviksi tänne ihka oikeeta matkapäivätsuurnalismia luettavaks.

Heräsin niin, että kello alkoi vitosella. Vähän söi, mut en maindaa. Aamu on täynnä suuria ajatuksia ja sirkustemppuja. Sen lisäksi pitäisi tehdä vielä osoitteenmuutos, sähkösopimus ja netin siirtäminen.

Aamun positiivisin ajatus: Rakkautta on... tapailla miestä, joka ei ikinä kysy "Saitsä?"

Aamun hienoin sirkustemppu: Yhtä leipäpalaa paahtaessa saada leipä hyppäämään nelkytä senttiä ilmaan ja putoamaan toiseen reikään paahtimessa. Miksei kukaan ole näkemässä tällaista?

Ulkona on jumalauta vieläkin pimeää.

Kauko goes back to sleep. Rakkaudella.

5 kommenttia:

 1. Ehkä pakettimatka Viroon myös..? Ikäänkuin suojana! -eki

  VastaaPoista
 2. sain mutsilta synttärilahjaks risteilybonuskortin, mutta jos oikein tulkitsin, se on vain yhdensuuntainen. seriously, minkälainen vanhempi antaa menolipun ruotsiin?

  VastaaPoista
 3. Tsihihii... hyvää settiä :)

  Tästä: "Läppäri meinasi sanoa itsensä irti toissapäivänä, eilen sanoi. Toivon sen olevan vain pari päivää hermoloma..."

  Semmoinen jutska kuin lämpölaajeneminen. Mun kollektiivikotiToshiba on ollut noin 2 vuotta miltei yhtäjaksoisesti päällä. Sit kun sille koettaa antaa taukoa niin joku osa kovosta hiukkasen jäähtyy ja kun koettaa käynnistellä ei löydäkään boottisektoria mistä aloittaa. Täytyy siis hiukkasen lämmitellä sitä jos on pitänyt taukoa (tästä syystä en enää taukoja pidäkään sen kanssa...).

  Onneks en asu lähimaillakaan niin en sotkeudu koneongelmiin tän pahemmin, tuli viime härmän reissulla korjattua kaverin kone niinqu lomapuhteiksi, en osaa lopettaa kun kerran jumiudun jonkun teknisen laitteen ei-toimivuuteen. Perkele vieläpä nautinkin siitä kuhan joku ei ryhdy pitämään mua niin tyhmänä että alkaa käyttää orjatyövoimana, vapaaehtoispohjalta teen mahdottomuuksia tarvittaessa :)

  VastaaPoista
 4. Kauko, se oli sun ilkeä isäpuoles joka laittoi yllärimatkan sulle kortin mukana. Mä puolestani ostin tyhjän arvan. Päättele siitä, onko ollut raskasta...

  VastaaPoista